Ekipmanını Göster Ey Turkrockçı!!!

Bu da benim mal beyanım:

Behringer Ultra Patch, T.C. Electronic G-Major, Mesa Boogie Studio Preamp (1992) Mesa Boogie Fifty/Fifty Power Amp (1996/1997), Boss DD-3, Ibanez 60's Fuzz, Maxon OD-808, Boss AW-2, JoYo Dyna Compressor, Dunlop JH signature Wah, Marshall JCM 2000 DSL 401 Combo, Red Witch Famulus, MS Pozitron Delay, Boss LS-2, Mesa Boogie TriAxis, Fractal Axe FX Ultra, Yamaha SG-1000 (SD SH-8 Invader Humbucker), Fender Stratocaster Deluxe HSS Amber, Fender USA Jazz Bass (bu benim değil Deniz Yılmaz'ın), Cort Curbow Bass Guitar ve Cort Akustik Gitar.

Fotoğrafta görünmeyen, izolasyon kutusu içine yerleştirilmiş Mesa 2x12 Roadster Kabin

25292 eklentisini görüntüle
Abi selamlar, bişey soracaktım, rack teki en altta bağlı olan audio switcher mı? Markası ne bi de?
 
image.jpeg

 
Son düzenleme:
Oha diyorum! Normalde Telecaster gitarları hiç mi hiç sevmem tipinden dolayı ama bunlar tek kelimeyle muhteşem gözüküyor. Markaları nedir acaba? Fender değil sanırım?
Roadhouse Guitar Works Amerika' lı bir luthier in firması. Neck leri Güney Kore' den getirtiyor, gövdeleri sizin vereceğiniz speclere göre kendisi yapıyor.Bolt-on olduğu için demonte yolluyor. Home built guitar olarak gözüktüğü için gümrükte de fazla birşey ödemiyorsunuz. Fiyatlar oldukça uygun. Uzun bir bekleme süresini göze alın ve Mike ' ı dizayn konusunda serbest bırakın derim. Çok yaratıcı bir adam. Yakında bir inceleme videosu yapacağım, buraya paylaşırım. Aşağıda facebook grubunun linki var.

Roadhouse Guitar Works
 
Bu olmadı işte!
Kempere mi yoksa gitarlara mı yuhh desem bilemedim :)
Tele'ler çok hoş duruyor özellikle stickler (ya da kabartmalar) ve manyetik dizilimleriyle. Bir saniye sanırım en öndeki 7 telli değilmi?
Teşekkürler hocam,
Roadhouse' ların üzerindekiler sticker değil bildiğin araba plakası. Mike araba mezarlığından topluyor onları. Yaptık bir çılgınlık, umarım tetanoz olmayız :)
Soldaki 7 telli evet.
 
Geri
Üst