Joker (Rock) - Ankara

Herkese selam,

Revive yorumlarin ve onerilerin icin cok tesekkurler, web sitesi ile ilgili baska onerilerin varsa aklina geldikce yazarsan cok seviniriz:) sitenin sekillenme asamasinda onerilerin olmasi sonradan eklemekten daha iyi oluyor..

Submarine, cok gecikmis de olsa destegin icin cok tesekkurler:) ve tabi spongeece sana da:)

Cuma gunu olanlardan ben de uzuntuluyum..:cry: Gelen herkesten olanlar icin tekrar ozur dileris. Umarim sahnede hislerimizi kontrol etmeyi cabucak ogrenebiliriz.

Efe
 
Revive hakkaten helal olsun sana,grubu sahiplenişin cidden çok anlamlı. Laf ola beri gele de değil dediklerin. Daha önceki mesajında madde madde şöyle böyle yapsın Joker hayranları dediğin öneriler çok akılcı ve ben yazdıklarıma bakılırsa rahatlıkla görülür ki o konulardaki tüm fikir ve önerilerimi yazmıştım,ancak dağınık dağınık ayrı mesajlarda. Keşke dedim onları tek bir mesajda toplasaydım senin yazını okuyunca.
Yeni öneriler aklıma geldikçe ve yeni Joker programları izledikçe tekrar o konulara geri döneceğim ve bu sefer hepsini bir mesajda belirteceğim naasipse. :D

Ben şu an için Joker'den herkesin de iyi bildiği gibi sadece PEARL JAM istiyorum. Yıllardır istiyorum hatta. :roll: Bu konuyla ilgili daha evvel de yazmıştım. Bir de EYE OF THE TIGER ve ZOMBIE olmasa daha iyi olur diyorum. Onların yerine kendi parçalarını çalsalar her açıdan daha iyi olur. Ama sonuçta bir grup neyi gerçekten hissedip çalabiliyorsa onu çalsın.Ben naçizane fikrimi söylüyorum. WASP da çalabilirler.... :twisted: :twisted:

Sevgiler herkese...Tekrar helal olsun Revive.Sana da çok selam ve sevgiler :D :elsalla

UP THE IRONS! :cigara

The Dark Rider :twisted:
 
SELAMLAR

Bir ÖZÜR dilemedir gidiyor.
Ne yaptınız sahneyimi dağıttınız 8O .

Dedim ya , gelmemekle hata ettiğimi , kötü halinizide görmeliydim ;) .

YA ARKADAŞLAR,Nedir, bilmiyorum ama CANLI PERFORMANS herşey OLUR. İYİ DE , KÖTÜ DE yeterki ÇOK sınıfına girmesinler.

Ben de , Müzik adamlarının nerdeyse tümü ,duygusal yoğunluğu fazla ve bunuda kendilerini sonuna kadar acıtarak yaşadıklarından yola çıkarak , JokerMG nin ilk açıklamasından da yola çıkarak , özel birtakım duygusal olmazlıklarla , bireysel yada grup bir şekilde etkilendi , performans tam olmadı , ama , işi bilen adamlar bunu kendileri yaşar , (belli oluyor sanır ,tatmin olmaz , kendini kötü hisseder ) aslında , dışarıdan çok belli olmaz , olmuyorda , diye düşünmüştüm.

Hele ki Bar ortamında ,malum,alkolün tetiklediği her şey yüzünden. Yapılan müziğin bir bölümü yok sayılıyor zaten , bi nedenlerle .

DEDİM YA , JOKER DİNLEDİKLERİM ARASINDA GERÇEKTEN ÇOK İYİ . BEN AYIKLAYABİLDİM .

Bunu kendi adıma DİYORUM , YAZIYORUM ... Ama bilinmeli ki , her ne kadar , burda bunu , şurda şunu yaptım , açıklamam olmayacakda , bunu diyorsam , KONUYLA , OLDUKCA İLERİ DÜZEYDE İLGİLİYİM . Müzikle, yanlızca Bar da , Yanlızca Türkiye'de , Yanlızca CD de ve Rock'n Konserlerinde , yada biraz uğraşarak , İLGİLENMİYORUM . Bilmem ANLATABİLDİM Mİ .

Haaa...Yanlış anlaşılmasın . Bunlarıda çok bilirlik adına yazmıyorum . Öyle birşey yok.... KEŞKE , ama hala daha öğreniyorum sonuda yok gibi .

Ortada kotarılmış çok iyi birşeyler varsa , aksayanlar neyse , alkolsüz sakin ortamlarda çözülür . Takılmayın pek :) , sonra kendinizi kasarsınız .


EMEÐİNİZi MÜZİÐİNİZ OLARAK SAHNEDE BIRAKTIÐINIZ BAŞARILARLA , ;) DEVAMINI DİLİYORUM .


The Dark Rider ... :) ... işe yaradığını söylemeniz güzel ,TEŞEKKÜR . Yazılarınızı zevkle ve dikkatle okuyorum. Opera tarihinden bir bölüm ki atlamışım , sizden öğrendim , TEKRAR TEŞEKKÜR.

Efula... :) ... Web iniz olacağını bilmediğimden , burada birşeyler daha yazıcaktım da , artık ukala dersiniz diye durdum . Nedeni , Tez hazırlarken bilgiyi de ayıklayıp sunmanın önemini öğreniyorsun ya ondan. İşe yarayacaksa öneririm tabiki , umarım yarar .
 
Sevgili Revive.
Öncelikle teşekkür yazdıkların için.

Sormuşsun "Sahneyi mi dağıttınız?" diye.
Sahneyi değilse de başka şeyleri dağıttık sanırım ve bundan sonra toplaması çok güç olacak.
Sorun yakında çözülecek ve Joker yoluna başarıyla devam edecektir.
Bu geçmişte de böyle olmuştu, gelecekte de böyle olacaktır.
Kimsenin merakı, endişesi olmasın.

Ortadaki emeği senin ve diğer sevenlerin fark etmesi ve takdir etmesi kadar içerdekilerin de görmesi ve ona göre davranmaları gerekmektedir.
Grupça yapılan bir işte grupça hareket edilir.
Bir takım çıkıntılıklara yer yoktur.
Bu profesyonelliğin gereğidir.
Amatör ruh sadece heyecanımızı ve bu işe duyduğumuz aşkı korumak için gereklidir.
Başka alanlarda amatörlüğe tahammül yoktur.

Görüşmek üzere
 
Soguk algınlığım ve bunu sesime yansımaları dolayısıyla gecen geceki programda yeterli bir performans gösterememiş olmamdan dolayı, yaşanan tatsızlıklardan dolayı gelen tüm sevenlerimizden özür diliyorum ben de, umarım tekrar yaşanmaz boyle tatsızlıklar, kendimize hakim olmayı öğrenmeliyiz, halledilemeyecek, cözülemeyecek seyler değil bunlar sonuçta, herkese sevgi selamlarrrrrrr
 
Herkese selam,

Ben de bir şeyler ekleyeyim.

Yıllara dayanan arkadaşlığımız var. En azından ben, Murat ve Yasemin için.Kendi içimizde oluşan her türlü şey zaten bizlerden kaynaklanmıyor. Tamamen dış etkenler söz konusu. Mekan, zaman, ortam vs...Öyle olsaydı tam tersi olurdu ki bizi takip edenler bilir; zaten epeydir bir grup olarak boy gösterebilmeyi başaran gruplardanız. Burasında hiç şüphem yopk.
Bizler elbette robot değiliz. her türlü ortamdan, sahnede olabilecek her türlü aksaklıktan etkileniriz.
İnsanın doğasında vardır bu tabii. Yadsınamaz bir gerçek.
Sahneyi dağıtmadık o gün ama galiba kendi içimizde daha large, daha esnek olup, tam tersi dışarıya daha karşı net durmamız gerektiği konusunda belirgin bir davranış gösterme niyetinde iken ki birliğin temelinde de bu yatar ; en azından kendime adıma ben itiraf edeyim; serzeniş ötesinde istemeyerek de olsa davranışım olmuştur.

Murat tabi anlatımda çok resmi yaklaşımlı bir üsluba sahip olduğundan zannediyorum olaya çok resmi yaklaşarak "çıkıntı" :)kelimesini kullanmış ama zannımca farklı bir şey kastetmiştir.

Aynı espriyi yapacam yine dayanamadım..Dedim; canım Murat ilk partinde oyum sanadır. hehe :LOL:

Bu arada A.A haber fotoğraf müdürü Sn. Abdurrahman Antakyalı ile bir vesile ile tanışma fırsatım oldu. Bir projesinde sahnede performansımız esnasında fotoğrafımızı çekmeyi teklif etti. Memnuniyetle kabul edeceğimizi ilettim tabi..
rocklogo.jpg


Keza bu konu ile ilgili olarak turkrock.com ana sayfasında da bilgi bile varmış da onun Abdurrahman Bey olduğunu sonradan öğrendiğim. :p
http://www.fotomuhabiri.com/sergi/rock/mart/mart.html[/img]
 
eyooo herkese selam

ben uzun zamandır joker i dinlemekteyim rahatlıkla solerımkı joker ankara daki en iyi grupların en başında gelir.icra ettikleri rock tarzı müzik , grup performansı, uyum,seyirciyi eylendirme ve aralarındaki tiye alma bi harikadır.joker sade icra ettikleri müzik ile degil seyirciyi hemen herşekilde mutlu ederek keyif verir.bunun için gerekirse birbirleri ile kafa bulurlar.ısrarla herkese tavsiye etmek durumundayım. bu taşları oturmuş grup umarım uzun zamanlar boyu, bizi bu keyiften mahrum etmezler.5 kişi olarak ilk dinlediğim joker zaman içinde klavyeninde eklenmesi ile 6 kişi olmuş, bununla birlikte repertuarını genişletmiştir.güçlü sesi ile Yasemin,herkese ilgisi ve alakası ile Murat,kaşlarının altından uçuşa geçen Efe,arkada sessiz sakin Özgür,kalıbı ile İbo ve son olarak gruba en son katılan kısa sürede uyum sağlayan, hatta ne çalalım derkene müdahale edip durumu kurtaran Yüksel ile birlikte, tam bir uyum içinde (istisnalar hariç) kendi tarzlarını icra eden joker e başarılar dilerim.
saygılarımla jubei
 
Herkese Selamlar saygilar :)

Güzel bir güne basladim.Bu aksam bir Joker elemani olarak tekrar sahneye cikacagim icin her zamanki gibi cok mutluyum.Gittigim yerin , sadece isimi yapip dönecegim bir yer olmadigini biliyorum. :) Yine cok eglenecegim , yine sevdigim ve birlikte olmaktan mutlu oldugum insanlarla zaman gecirecegim ve en önemlisi Yasemin e Murat a Ibrahim e Efe ye ve Totocan a (Yüksel) eslik edecegim.


Övünmek gibi olmasin ama :p yine cok iyi bir performansla karsinizda olacagimizdan süphem yok..hic de olmadi.

Joker'in en büyük sansi , sorunlarin bizi geriye degil de daha yüksek bir ivmeyle ileri itmesidir.

Tüm Joker elemanlarina kendi adima tesekkür ediyorum.

İyi ki varsiniz arkadaslar. :)
 
Joker ileriye doğru gitmeye mahkum bir grup. Başka bir yönünüz yok arkadaşlar.Sizi geriye çekmeye çalışan herkes kendi bataklığında boğulmaya gebedir. Çünkü sizi birbirinize bağlayan tek şey müzik değil. Sevgi ve saygı. Esas olan budur.

Pozitif enerji negatif enerjiyi her zaman mat eder. Doğa kanunu. Çünkü negatif enerji sadece kendini yok eder. Aptallarla savaşmamak zaferdir,her zaman derim. Ama bazı koşullarda iş değişiyor.Savaşmak durumunda kalıyor insan maalesef. Kendi idealleri için....

Akşam size iyi şanslar diliyorum... Joker işini bilir.

UP THE IRONS!

The Dark Rider :twisted:
 
Selam arkadaşlar
Başarılar sancılıdır ya... ;)
Her ne kadar, VUKUAT nedir ;) anlayamadıysam da,
Ne olduysa olmuştur artık, önemli olan, yine aynı sahneyi paylaşmıyor musunuz,amaçlar aynı mı :) .

Olur böyle şeyler denilmeli bazen. ;)
Ve de en doğru neyse, yaşanır zaten. ;)

İyi olan tüm emekler sonunda başarıya dönüşür.
 
Teşekkürler :)

Dün yine keyifli bir Joker gecesiydi. Özlemişiz.
Tüm arkadaşlarıma ve seyircilerimize teşekkür ediyorum.
Geçmişi şimdilik arkada bıraktık, "Olur öyle" diyoruz ve ileriye bakıyoruz :)

Sizlere bakınca emeklerimizin boşa gitmediğini görüyor ve mutluluk duyuyoruz.

Cuma bekliyoruz :)
 
Joker dün gene eskisi gibiymiş,iyiymiş yani,Joker yeniden doğdu..

Sanırım program Perfect Strangers ile bitmiş...İyi bir final...

Sevgili Revive,VUKUAT nedir bilme zaten, hayatta konuşulacak daha güzel şeyler var. Geçmişte yaşamak bize bir şey kazandırmaz,geleceğe bakmak gerek geçmişten alınan derslerle...Her grupta olur bir takım sorunlar. Ana baba çocuk arasında olduğu gibi...Sevgiler....Sadık dinleyici :twisted: :D

UP THE IRONS!!

The Dark Rider.
 
Merhaba Sevgili Joker (ve Özgür)

Sizleri (ve Özgür'ü) yeni fark ettiğim için de inanın çok üzgünüm. Müziğinizi, tarzınızı ( ve Özgür'ü)çok beğeniyorum. Ne kadar bir süredir varsınız ve nasıl aşamalardan geçtiniz , bunları hiç bilmiyordum ama gerçekten sizler ( ve Özgür) mükemmeliyeti yakalamışsınız.

Artık çarşamba günlerini iple çekeceğim.

Sizlerin (ve Özgür'ün) başarılarınızın devamını diliyor ve bu gururu hep yaşamayı istiyorum..

Alkışınız bol olsun arkadaşlarım (ve Özgür)
Sevgilerle...
 
Joker Yolcuyu sallamış gene....Seyirci iyiymiş ve bar kalabalıkmış...

Wanted Dead Or Alive ile bitmiş...Overall'da onları izlediğim vakit gene aynı parçayla bitmişti program malum. Acaba diyorum Queen'in konserleri hep we are the champions ile bitirdiği gibi, Joker de kendine bir kapanış şarkısı mı buldu.. :D Yakışır.

Ayrıca Everybody is Changing ile başlamışlar programa...

Pearl Jam'in Crazy Mary yorumunu çalın bari yaaa....Vazgeçtim kendi parçalarından..Üff yaa, hasta ettiniz bee... :D :D :D

Bütün Joker ahalisine ve değerli takipçilerine sevgiler...

:taptim

UP THE IRONS!

The Dark Rider :twisted:
 
Sağol üstad :)

Bu gece hakikaten çok keyifliydi.
Herkese bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür.

Evet Wanted ile bitti program.
Ama hep öyle mi olur onu bilemem.
Bazen seyirciyi şaşırtmayı seviyoruz :)
Hayırlısı diyelim :)

Bu arada Hicri Abi'de Yolcu'daydı bu akşam, kendisine ve Rock Station ekibine çok selamlar :metal

Görüşmek üzere :)
 
Ben zaten her konserin farklı şarkıyla bitmesini tercih ederim. Hatta bir grubun setlisti her konserde farklılıklar göstermeli. O gece neyi hissedeceklerse onu çalmalılar. Pearl Jam'in hep yaptığı gibi. Bütün konserlerine birbirinden farklı repertuarla çıkıyorlar. Queen,Jethro Tull gibi gruplar çıktıkları turneye göre her gece aynı repertuarı aynı sırayla takip ederler ve bence hem grup için hem de onları devamlı takip edenler için çok sıkıcı bir durum bu. (Queen'e de taparım, Tull'a da... o ayrı.. 8) )

Tekrar Sevgiler.

UP THE IRONS

The Dark Rider.
 
Geri
Üst