Joker (Rock) - Ankara

Vay! Uzun süreden sonra Joker üyelerini burada tekrar bir arada görmek ne güzel :)

Web sitemiz hayırlı olsun cümlemize. İnşaatı bitince güzel olacak inşallah.
Şarkı da ekleriz, kaçak kat ta çıkarız, her birşey yaparız :)
 
Yarın Joker OVERALL'da !!!! 00:00!!! Hepiniz gelin,yarın PARTY var. Ben gidiyorum valla. Gelmeyen ördek olsun..... :D :D :D

Sevgiler.

ROCK ON!!!!!!!!


The Dark Rider. :twisted: :twisted:

JOKER OVERALL

24:00!!!!!!!
YARIIIINNN!!
 
Sağol Dark Rider kardeş :)

Joker ve bilinçli bir dinleyici olarak müziğe yaptığın katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Madem öyle, takvimler çarşambayı gösterdiğine göre ben de söyleyeyim:
JOKER Bu Gece 00:00'da Overall'da!

Bekleriz
 
Selam ördekler :D :D ,gerçek Joker takipçileri,müzik severler ve müzik sevmeyenler......Gittim gördüm gene.....

Joker Overall Setlist 5 Mayıs 2005.

1.Bölüm:Give Me One Reason(T.Chapman)/ Santeria (Sublime)/ Life (Des’ree)/ Feel (R.Williams)/ Walking On Sunshine(Katrine & The Waves) / Proud Mary (CCR)/ A Hard Day’s Night(The Beatles)/ Serenade(S.Miller Band)/ Psycho Killer( Talking Heads)/ Pulp Fiction Theme/ Hard To Handle(B.Crowes)/ Maria (Blondie).

2.Bölüm: Passanger(I.Pop)/ Venus(Shocking Blue)/ I Want To Break Free(Queen)/ I Feel Good(J.Brown)/ Somebody To Love(J.Airplane)/ Can’t Take My Eyes On You(Muse)/ Alright Now-Free-We Will Rock You Medley/ This Love(Maroon5)/ Bir Derdim Var(Mor Ve Ötesi)/ Zombie( Cranberries)/ Crazy Little Thing Called Love(Queen)/ Jailhouse Rock/Everybody Needs Somebody To Love(B.Brothers)/ Long Train Running(D.Brothers)/ Another Brick In The Wall(P.Floyd)/ Johnny B.

Şimdiye kadar izlediğim en iyi Joker programıydı. Yalnız değildim gene. Derin6'nın efsanevi gitaristleri Erç ve Selç de oradaydı. Joker unutulmayacak bir performans sergiledi,söylenecek fazla söz yok aslında. Seyirci "kalabalık" olarak iyi olsa da "katılım" olarak pek iyi değildi. "Proud Mary"'i bir türlü söylemek istemediler Joker ile birlikte. Olsun ben söyledim. Zaten taptığım parçalardan biridir. İlk bölüm bazı nedenlerden dolayı biraz kısa sürdü ancak ikinci bölümde arayı kapadılar. Bütün parçaları mükemmele yakın çaldılar ve yorumladılar. Hatta ölümüne nefret ettiğim ve çalmalarını hiç istemediğim uyuz "Zombie" bile mükemmel geldi bana. Tepindim durdum,süperdi. "Highlight" olarak nitelendirebileceğim parçalar " Proud Mary", "Hard To Handle"(süper ötesiydi cidden),"Somebody To love", "This Love", "Crazy Little Thing Called Love" ve "Johnny B." Gruptaki her eleman elinden geleni yaptı ama özellikle Efe'nin Everybody Needs Somebody To Love'da yaptığını görmeliydiniz. Orijinal versiyonun başındaki konuşmayı şarkının ortasında yaptı ve süper oldu, sanki hızlı konuşan bir ispanyol gibiydi,gülmekten koptum,iyi espriydi. :LOL: :LOL: Bu arada Maroon5 eğer zaman bulursa gelsin bir Joker'i izlesin,birasını içsin,Yasemin'in sesini bir duysun ondan sonra "This Love" ı gitsin bir daha çalsın. En azından vokalisti olacak o adam gelsin de "ruh" görsün. Yasemin mükemmeldi. Bence gecenin adamıydı.Sadece This Love için değil genel olarak süperdi. I want to break free hariç. Çünkü ben bir Queen delisi olarak kimsenin Queen cover'ına mükemmel diyemiyorum. Hatta Tribute To Freddie Mercury Konserine katılan hiç bir topluluğu ve hiç bir yorumu tam olarak sevememişimdir. EXTREME hariç. Onlar gördüğüm en iyi Queen çalan grup. Joker de elinden geleni yapıyor Queen konusunda,ancak Yasemin'in "içten,kalpten" yorumu ancak parçayı kurtarıyor. Ben gerçi Queen fanatiğiyim,pek ciddiye almayın söylediklerimi bu konuyla ilgili. Hastayım ben, Queen'i Queen çalmalı sadece diyorum hehe :twisted: .

Kısacası çok eğlendim. Joker her geçen program kendini aşmaya devam ediyor. Arkadaşlarımla gurur duydum. Doğruya doğru, Yasemin çok yetenekli bir insan. Grubun adeta lokomotifi. Ayrıca Yüksel'in klavyesi inletti geceyi(özellikle Johnny B.de). Bir de İbo'nun gitar tonu(sağda duran hani :D ) bu sefer geçen izlediklerime göre daha iyiydi. Bu adam özellikle "Blues" vari parçaları çok iyi beceriyor. Hem iyi çalıyor hem de kendini en çok o tip parçalarda öne çıkarıyor. Özgür'e de grup tanıtımı sırasındaki davul atağı için teşekkür ederim, beklediğim istediğim oydu işte. Kusursuzdu. Dreamtone da Efe ile övünsün. Bu gece gene hatasızdı. Onun disiplinine hastayım zaten. Murat?? Sahnedeki duruşu yeter.

Sevgiler.

ROCK ON!!!!


The Dark Rider.
 
Herkese selamlar. :D

İlk önce Dark Rider yani ben ördek olmuyorumdur her hâlde. Yaşımız tutmuyor ondan gelemedik yaniii!!! :cry:
Dark Rider'in anlattığına göre yine harikaymışsınız.(Zaten ondan emindim)

Tüm JOKER üyelerini kutluyorum. Havalar ısınıyor artık bi açık hava konseri verin de ona geleyim bari.

Efe abiciğim sen de kendini çok yorma. :elsalla
 
Merhabalar, Dark-rider üstad, ağzım kulaklarıma vardı, sabah sabah bir enerji ve neşe geldi, döktürmüşsün yine, Queen'i bence de sadece Queen soylemeli, ben de çok hastayımdır kendilerine, dediğin gibi değerli izleyenler daha hareketli, hararretli olsa daha da eğlenicez ya bakalım, yavaş yavaş ısınıcaz galiba birbirimize, Derin6 üyelerine de çok teşekkürler, en kısa zamanda biz de gelicez, eğlenicez. Bizi yanlız bırakmayan değerli çiftimize ve değerli Submarine' de öpücükler, sevgiler..........
 
Yav diyorum ki Dark Rider. Sen makalelik adamsın valla. :LOL: Bu ne dikkat... Bu ne izlenim. 8O Zati dün elinde kağıt kalem görmemden belliydi. Vallahi ne yapcez, ne etçez; artık Kerrang merang mı olur ! veya Metal Hammer falan mı olur.? ! Aslında en babası Rolling Stones yakışır diyorum dergi olarak. Hani eleştirmen babında değil. Direk editörlük falan diüşünüyorum sana. Kesin !!

Herkese teşekkürler. Derin 6'ya da özellikle.

Ha ne dediniz ? 8) Açık hava konseri mi! ? :)

KEEP ON ROCK'N !
 
Selam harika insanlar ,
Müziği dinlemeyi bilmenin hazzı bu olsa gerek diye düşündüm , çok iyiydiniz .

Uzun süredir gelmedikte , yazmamamız o yüzdendir değil biliyorsunuz , hep geldim ,zevkle ,geceyi her bitirişinizde yine çok iyilerdi diyerek ayrıldım .

Ruhum rahat vermediğinden , sıkkındı canım . Hala daha öyle ama , yazmamak , artık nankörlük yani .

The dark Rider ,yazılabilecek her şeyi yazmış .

Zombi hariç , her yazdığı satıra katılıyorum . Zombi yi her çalışınızda yeniden seviyorum . Ya , ben o parçayı çok seviyorum , sizde muhteşem çalıyorsunuz .
Zaten bütün gece Turn The Page beklentisiyle , ha şimdi diyerek bekledim , yani anlayamadığım , bu parçayı bir kereye mahsus çaldıysanız , daha bi havalara gireceğim de , ama diğer sevenlerinize yazık diyorum .

Bilmeyenler için nottur : Bu parça , benim için çalışılıp çalındı da.. :D ...yani ne diyebilirim tekrar tekrar teşekkür ,harika insanlar ,hepinizi ve tek tek tek tek tek tek te seviyorum .

Bi de Efe den ;) , roundabout giriş gelirse bi gün ,ne bileyim muhteşem olur da ,ümidimi yitirmeye başlamakla birlikte , yinede bekliyorum .

Sahnede duruşlara gelince yine The Dark Rider 'a katılmakla birlikte yazmadan geçemiyeceğim .
:(
İki gün hiç uyumadan proje hazırlayıp sonra gece 00:00 da bu performansla kusursuz çalabilmek , Efe olağan üstüydün . Ve sahne duruşu , şimdiye kadar hiç alışık olmadığımız ;) tarzdaydı .......

Hepiniz için yazılacak bisürü söz var da , hepsinin sonu harikaydın la bitiyor .
Belirtmeden geçemiyeceğim , sololarımız muhteşem ,tektek te sizleri daha uzun algılasak , çok iyi olduğunuzdan , buda ayrı bi zevk dinleyenler için.

Arkadaşlar , yolunuz açık olsun , başarılarınızın devamını diliyorum .

Yasemin'e iyi bakın , çok yoruluyor. Yine çok iyiydin ........
 
Dün gece performansınız harikaydı,sound da çok iyiydi.Keyifle dinledik ve eğlendik.Yasemin de o kadar güzel söylüyor ki,şarkı söylemeyi o kadar çok seviyor ki sahnedeki duruşundan belli ediyor ben bu işi biliyorum diye.. Tekrar görüşmek üzere, ellerinize,ağzınıza sağlık.
 
İlk defa izledim Overall'da, daha önce Yolcu'da da izlemiştim, gerçekten çok keyifliydi. Dün gece sound harika, siz ise müthiştiniz. Bana güzel bir gece yaşattığınız ve canlı müzik dinlemeyi yeniden sevdiren insanlardan olduğunuz için teşekkür ederim, yolunuz açık olsun...
 
Üstad'ım Selçuk.

Senden böyle güzel sözler duymak çok mutluluk verici.
Geldiğin ve izlediğin için teşekkür ederiz.
Her zaman bekleriz.

Selamlar, saygılar :)
 
Sevgili ibo,
Beni uygun gördüğün yerler için sağol fakat dediğim gibi ben bu işlerle sadece "hobby" olarak uğraşıyorum. Joker yada başka grup fark etmez,gittiğim her konsere eşit derece yaklaşırım ve eşit derecede notlarımı alırım. Kıskanç ve nankör "sanat" dünyasında gene de böyle güzel sözler duymak sevindirici. Tekrar sağol.
Sahnede duruş meselesine gelince...Efe de sahnede güzel duruyor ancak "sahnedeki duruşu yeter" derken ben Murat'ı kastetmiştim. Çünkü bence yasemin solist olduğundan dolayı grubun lokomotifi olsa da Murat olmazsa Joker biter. Sahnesi ve gruba kattıkları (özellikle beste olarak) benim için fazlasıyla yeter. Kimse alınmasın ama Murat Joker'in aslında bel kemiği ve onsuz bu grup benim için fazla birşey ifade etmiyor. O yüzden sahnedeki duruşu yeter dedim sevgili submarine. Fazla birşey yapmasına gerek yok her gece. Yapacağını fazlasıyla yaptı ve yapıyor zaten. Yoksa Efe de diğerleride sahneyi iyi kullanıyorlar o başka konu.

Ben galiba Jokermg'yi Joker'den daha çok seviyorum. :roll: :D

Sevgiler.. :twisted:

The Dark Rider.
 
Sevgili Dark Rider.

Öncelikle teşekkürler her türlü düşünce ve yorumunu bizlerle paylaştığın için :)

Söylediklerin her ne kadar gurur okşayıcı olsa da Joker grubunun bulunduğu noktada Joker elemanlarının herhangi birini ayrı tutmak doğru olmaz.
Çünkü az yada çok herkes elinden gelen katkıyı yapmaktadır gruba. Zaten katkısı olduğu düşünülmese ben dahil hiç kimsenin grupta devam etmesi anlamlı olmazdı.

Tüm arkadaşlarımı bugüne kadar olan performansları için kutluyor, Joker grubunun uzun süre bu şekilde başarıyla yola devam etmesini umuyorum.

Dün akşam Overall'da olan herkese keyifli bir geceyi bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ederiz :)

Bu akşam 22:30'da Yolcu Bar'da sahnedeyiz.

Bekleriz :beer
 
Geri
Üst