Schecter Blackjack Sls Sustainiac - Yeni Gitar Ve Bunu Başka Bir Yerde Görmedim:)

Hafta sonu br kaç Schecter modeli denemek üzere Do-Re Müziğe uğradım. Blackjack SLS serisi aklımdaydı bir süredir. Üstelik de nasıl olduysa klavye üzerinde sadece noktalar bulunan bir Blackjack SLS buldum ! Yanlış okumadınız, kurukafa yok, haç yok, kılıç yok, cart curt yok... Sadece noktalar var ! İnternet üzerinden baktığım hiç bir SLS'de görmedim bunu. Deneyip çalınca tam shred için yapılmış bir superstrat olduğna karar verdim. Sustainiac da ayrı bir sürpriz oldu, hakikaten shred çalanlara tavsiye edebileceğim bir cihaz.
Gitarın tek dezavantajı SLS dizaynına rağmen biraz ağır olması ve action itibariyle birazcık yüksek kalması, ama bunlar büyük sıkıntılar değil.
Müsait olursam kayıt da koyabilirim bir ara...
Şimdilik cep telefonu ile çekilmiş bir foto ekliyorum.
http://img547.imageshack.us/img547/9062/22k5.jpg
 
Hayırlı olsun Barrios,sen de beğendiysen bize laf düşmez.Ben de o modelden arıyorum,noktalı da bana uygun ama kuru kafalı da bulursam alacağım artık.O kuru kafa sildirtilemez mi acaba :=))))))
 
Bu arada konusu açılmışken.

Sapı cilalı olmayan (jeff loomis signature gibi) 6-7 telli fark etmez. Sabit köprülü schecter bilen var mı?

Manyetik olarak da coil splitli emg veya pasif manyetikli arıyorum. sd gibi
 
Fark etmemiştim ben onu:)
Büyük ölçüde onu çalıyorum zaten, kıskanmasın bir zahmet :) Ama alder gövde, maple sap, PAF klasik manyetikler... doğal olarak çok vintage ve yırtık bir tonu var Vigier Indus'un... Schecter'i asıl alma nedenim maun kasa bir gitarım da olmasını istememdi...

Hayırlı olsun abi, güzel günlerde çal. Sesini de dinleyelim kayıtta filan. :)
 
Konuya girizgah yapayim oncelikle: odanin bir defa genel duzeni huzur verici, Vigier'in geride kalmasi tabi hayirli olmus mecbur ona bakacaktik onde olsa. Imdi, odanin geri kalani ile uydugundan midir, baska birsey mi bilmiyorum da samimi olarak soyluyorum bu Schecter'i cok begendim. Bizim tarafimizdan suslu diye itham edilen Schecter bu bakimdan bize gol atmis oldu. Hatta ilginctir headstock'unu da sevmem, ama sadelesince o da guzellesmis. Aslinda dogru tarif agresif gorunum kazanmis olmasi olabilir. Neyse, durduk yere gereksiz uzun analiz oldu ama aklimdan geceni dokeyim dedim. Gule gule kullaniniz diyorum bu modeli cok tuttum. Ama Do-Re muzige de ne diyeyim, her zaman ellerindeki stokla internette yazanlar modeler vs bir olmuyor. Ornegin bu gitara siteye baktigim muhtelif zamanlarda hic denk gelmedim.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst