the Question (thrash death ) - Ankara

SolidSnake demiş ki:
arkadaşlar bugun bizimle coşan bagıran yaralanan sahneye dusen ezılen herkeze cok tesekkurler

Bişi degil :D
ama o kadar inan diye bagırdım bir dönüp bakmadın..askolsun :(

iyi bir question gecesiydi (ben her ne kadar hepsini hatırlamasamda :D )
tesekkurler arkadaslar..boyle devam...
 
16 nisan pazar akşamı insula barda bizlerle birlikte olan herkese çok teşekkür edriz.. :)
sanırım bu konser bizler için en eğleneceli geçen konserimizdi..aslında sanırmı yok öleydi vala.unpluged kıvamıda bi konser oldu... :LOL:
hepimiz gayet coşkunduk seyircide bizi bu konuda yalnız bırakmadı bizimle birlikte kafa salladılar pogo yaptılar...gercekten hatırlanası bi konser oldu :twisted: bis bilem yaptık :LOL:

rewind üyelerini beklioduk ama iş güç kolay deil bitakine daha çok coşarız birlikte telafi edriz düşünmleri bilem ytr...türüde gayet ii temsil ettik sanırım..yıkılıodu ortalık sahneden gördüüm kadarıyla 8)

ee bu video olayına gelince ewet elimizde kısa, uzun her boyda video mevcut ama biz onalrı buraya koymayı düşünmedik ama çok merak ediorum diyosan herhangi birimizle iletişime geç bakarz icabına vıdeo olayınn.. ;)

bizden önce çalan gruplarada organizasyonda yer aldıkları için çok teşekkürler...

bide inan olayına değinelim ..arkadaşalar inana bağırmayın çocuk konsantre oluo çalıo vala duymaz hiçbiriniz beni bilem duymuyo :LOL: ...burdan tüm grup arkadaşlarıma gösterdikleri gzl performans için de saolun diyorum bisonaraki konserlede daha enerjik bi "the Question" görceksiniz buna emin olun süprizlere açık olun.....tekrar tekrar saolun......... :twisted:
stay heavy...........................................................stk..............
 
insula konserinde bizi yanlız bırakmayan h.u. kimya muh. tayfasına wastelandden arkadaslara ve tanısma sansını orda yakalayamadıgımız butun arkadaslara cok tesekkurler.
 
aa çok pardon ben wasteland ekibine teşekkür etmeyi unutmuşum....pardon arkadaşlar gelmeniz cok önmliydi bzm için vala serter hatırlattı..sizlere hacettepede başarılar bir terslık olmazzsa tüm tayfa sallıjaz haceti...
:LOL: wasteland die ama umut tek başına sallıcak tır zaten gitarıylaaa :twisted: cihanda napar bilmiom :p
 
cihanı en son tahsinle gördüm:)o kadar waatten sora normal tabi,cihan da haklı:)az öz olsun yormayalım adamları.arkadaşlar ii daa ii olucak.hiç dinlemeyenleri bile adam gaza getiren abzürd bi energi mevcut adamlarda.ben yakinen tanıorum size uazktan bile yetecektir.yanlış anlaşılmasın müzikal mana da:)öpüorum gözlerinizden.
NOT:inana baarmayın:)
 
konserde" inan bizi mektebe götür diye bağıran arkadas lara "yarın kızılaydan 10:00 civarında mektebe otobus kaldırıcam girişler ücretsiz olup gelmek isteyen arkadaslar tarıka ulassın gerçi tarıkı almıyolar oraya ama sizi sokarız bu arada" inan "diye bagırıp cıglık atan arkadaslarıma sonsuz tesekkurler .... :p
 
Tarık bey sizleri de dinlemek bir nasip olmadı. Olmadık zamanlarda(sınav haftası) konser yapmanızdan dolayı ayrıca tebrik etmek istiyorum :)
Bundan sonraki konserinize mutlaka geleceğim. Başarılarınızın da devamını en içten şekilde dilerim. Kolay gelsin hepinize.
 
saolasın alp cim
herzmn beklioruz ama sizin programlarda bizm konserlerden önce oluo ya çalşma ya dinlenme modunda olduumuzdan gelemioz :p
olmadı aynı anda çıkalımda ama aynı yerdeee :LOL: öle garanti olur he :?:
daa dur şenlikler var taş amfi olur ?olur dimi :roll: :?:
herzaman bekleriz...
ayrıca 16 nisan insula konser resimleri yakında burdan yayınlanacaktır meraklılara duyurulur :twisted:
stay heavy........................................................stk..................
 
bu arada inan otobüs kaldırcam faln demiş ama...belediyeden gelen habere göre tüm mektepleri kapatmışlar... :)
sabah ağlıyodu inan nasip değilmş arkadaşlar...inan sizi piknie götürsün daha temiz olur :LOL:
 
inan sen kulak asma söylenenlere sen işini gayet iyi yapıyon e arada bir eğlence de lazım sürekli iş nereye kadar bu arada insula konseri gayet eğlenceliydi gelip bizimle coşan herkese çok teşekkürler özellikle gaz tayfaya...
 
yaw ordan pek kestirilmio ama kıble benim olduum yer la.. :LOL: ama serter yanlış durmuş herzamanki gbi kaç yıldır örenemedi kıbleyi :p
orda kafa sallayıp tüm eğilenlere saygılarımı sunuyorum......... :twisted:
 
Nihayet The Question' ı izleme fırsatı buldum Insula'da. Daha önce aldığım duyumlar doğruydu. İyi bir sahne performansı sergilediler. Hatta bu performans bazılarını kendinden geçirdi. Gerçekten iyi bir konserdi. Konsere gelenlerin memnuniyet dolu bakışları The Question'ın başarısını kanıtlar nitelikteydi. Vay b hikaye gibi yazdım la. Neyse işin özü grup hakkında söylenecek şey çok tabi olumlu yönde. Başarılarının devamını diliyorum.
 
Sahne perfomansları gerçekten çok iyi olan bir grup.Kaliteli müzik yapan gruplardan biri de The Question ...
Başarılarınızın devamını diliyorum...
Eskişehir'e de bekleriz :))
 
bu yeni yorumlar için saolun arkadaşlar...
elimizden geleni ardımıza koymuyoz valla... :LOL:
eskişehir olayına gelince sanırım gelicez bilindiği üzere mayıs sonunda terslik olmaazsa :twisted:
ewet benim resmim yok hiç koyalım valla ama ben arkada kalıom genelde ondan gözukmüom bitaki konsere dawulu öne çekecez :LOL:
stay heavy.....
 
valaa emrahım bi toplanamadıkki zaten 5miz bi araya gelsek direk konsere cıkıoz :LOL:
ama daha öncede dediğim gibi biraz dinlenip şenliklerde daha bomba bi performans izletcez.. :twisted:
lan sizin konserde tam şenlik günü napcaz :?: nese hayırlısı...bi ortak nokta bulunur.. ;)
stay heavy gençlik.........
 
Geri
Üst