Sevgili Ptt Kargo...

Aynen hocam. Hardcase içinde ki gitarın sapını kırdılar...
Yeminlen saygı duydum sapı kırana...Beceri isteyen birşey çünkü ben uyduruk bir kılıfta jackson c5a getirttim İstanbul'dan Kayseri'ye zerre kadar sorun çıkmadı(kırılmış olsa bu gitarı bulmam zaten 1000 de 1 elinde olan satmıyor),sizinki hakikaten hakikaten bahtsızlık olmuş.
 
Sabah 8.30 dan beri uğraşıyorum, bu süreçte Kemalpaşa'ya bile gittim. Özetle; kargo kayıp. Kimsenin neden Kemalpaşa'ya gittiğine dair bilgisi yok. Yarına kadar arayacaklar. Olmadı tutanak tutulacak, kaybeden elemanlar hakkında soruşturma açılacak, vs vs. Şimdilik mutlu son yok gibi.
 
Yok öyle bir şey yok. Elimde her türlü bilgisi faturası mevcut. Toplama merkezinin müdürü kendi söyledi zaten soruşturma açılır diye. En kötü Tüketici Mahkemesi var. Derdim o değil. Derdim amfiyi kullanamamak. Yoksa lambalarının fişi faturası kargo kayıtları mevcut elimizde zaten.
 
arkadaşım tümere şikayet edebilirsin eğer ilgilenmezlerse çok ciddi bir soruşturma geçirecekler bu şikayet sonrasında ;)
 
Aykan, barkod koduna baktim ve bugun Istanbul'dan urunu geri gondermisler. 1 hafta icinde alinmayan urunu geri gonderiyorlar. Benim de ebay'den aldigim saddle vidalari eve ugranmadan ihbarname birakilmadan, zamaninda teslim almadim gerekcesiyle geri gondermislerdi. Iyi ki duzgun bir Alman firmasi ve postasi ile gelmis, sorgulama kodun var. Urunlerin er veya gec sana geri gelir, ama bu isini yapmayanlarin terbiyesizligi yuzunden sorusturma gecirmesi farz gibi gorunuyor. Ayni firmadan biz de urun aldigimizda 1 haftada Edremit'ten almistik. Urun tekrar gonderildiginde sorgulama ekraninda Izmir gordugun an, gelmesi gereken postaneye giderek pesine dusmen gerekebiliyor. Uzucu olmus, umarim kisa zamanda eline ulasir. Banzai'ye bir mail atmani oneririm. Ayni paket acilmadan, dogrudan sana belki ucretsiz gonderim yaparlar. Ne de olsa gelismis ulkelerdeki firmalar, musteri memnuniyetini cok onemsemekteler.
 
Ahmet, bir başka endişem aynı şekilde gelecek yeni paketin de kaybolması. Biliyorsun paypal'a üye olurken posta kodunu dahi yazmak gerekiyor. Benim adresimde il ilçe mahalle posta kodu bilgileri varken PTT nin sisteminde bu bilgiler görünmüyor. Sadece sokak ve numara var. Kimbilir İzmirde aynı sokak ve numaradan başka nerelerde var.
 
Evet arkadaşlar PTT müdürü beni aradı ve kargonun Almanya'ya geri yollandığını söyledi. Bilmiyorum bundan sonra nasıl bir süreç işleyecek. Umarım Banzai bu sefer ulaştırabilir kargoyu bana :devil:
 
Arkadaşlar kargo Almanya'ya gitti. Ve şu an baktığımda İngiltereye gitmek üzere yolda diyor. Yani böyle birşey olamaz. OLAMAZ. Çıldırmak üzereyim. Merkezi BANZAI olan, üzerinde kocaman BANZAI yazan kargo ne hikmetse İngiltereye gidiyor. Kısaca;

Allah belanı versin PTT ve Alman Posta Ofisi.
 
İnsanlar hangi işle uğraşırsa uğraşsın, işini adam gibi yapmayınca sonuçları böyle oluyor. Çok geçmiş olsun. Elbet bir şekilde sonuçlanacak bu durum ama yarattığı sinir bozukluğu parayla ölçülemez.
 
Geri
Üst