Nükleer Başlıklı Kız

bu gece ilk defa canli izledim fakat begenmedim daha dogrusu sıkıldım, belki de sizden once cikan grup iyi coşturmuştu o yuzden olabilir.
basarilar dilerim
 
Biz grupça geldik konsere :p Dışarıya sesler çok güzel geldi arkadaşlar genel olarak çok iyi bir konserdi..Ufak bir eleştirim olucak :) Sadece bugün mü böyleydi bilmiyorum ama gitarist arkadaşlar çok durgundu..Onlar da biraz hareketlense sadece kulağa değil,göze de hitap edicek bir grup oluck :p -ki özellikle repertuardaki şarkılarınız çok hareketli şarkılardı ,insanların eğleneceği tarzda şarkılardı- ufak bir iyi niyetli eleştiri olarak karşılayın :) Başarılar.. tebrikler..
 
dsc00915me4.jpg


dun geceden.
 
artık sabırlar taştı..sonunda billurun da katkısıyla sevgili gitaristlerimiz ege ve toygan beyi az da olsa kımıldatabildik..itmek suretiyle.. :twisted:
 
ve tabi unutmadan : doyduk!!.. :LOL: ege midesini kusabilirdi.. özgür sen de çok tatlıydın.. :) dolapta pide var istersen... ;)
 
Tüm beylere ve Billur'a helal olsun. Ben çok güzel zaman geçirdim ve Fuel dinlerken de yanımdaki bayan arkadaşa az kalsın headbang sırasında kafa atıyordum :)

Çok iyisiniz, ses sistemi yetmiyoooorrr.....
 
Arkadaşlaar gelen herkese sonsuz teşekkürler !!...Hem konser öncesinde hem konser sonrasında o kadar çok eğlendim ki...Tabi öncesinde ki eğlenceyi PARANTEZ grubuna, sonrasında ki eğlenceyi de DEPREM grubuna borçluyum :D ..Ama biz sahnedeyken de ayrı bi eğlendim :) Çok güsel sorunsuz bi organizasyondu...

Ayrıca güzel yorumlarınız içinde tek tek teşekkür ederiz :) .. Atalay abi senden güzel şeyler duymak bizi ayrı bi sevindiriyo,çok sağol !!

Bi daha ki konserler de yine böyle eğlenmek dileğiyle arkadaşlar...Herkese sevgiler & saygılar ..




N.B.K :twisted:
 
Dün geceki performansınızdan ötürü tebrik ediyorum arkadaşlar. En önden, elimizden geldiğince destekledik bütün grupları, pek güzel bir akşam oldu herkes için. :)

Diğer arkadaşı bilmiyorum ama Ege'nin rahatsızlığı sahnedeki durgunluğun sebebi olsa gerek. Morali de pek yerinde değildi zaten. Gitarlarla ilgili şunu söylemek istiyorum, sanırım bir entonasyo sorunu var. Yani dışarı gelen uyumsuz bir sound vardı. :)

Bunun dışında Zor yine güzeldi ama ben asıl son çaldığınız bestenizi çok beğendim. Bu parçanızı konserden konsere dinlemek durumunda bırakmayın bizleri. ;)

Pretty in Scarlet ve Open Your Eyes tahin edileceği üzere tam Billurluk şarkılardı, o yüzden tabiri caizse "cuk" diye oturmuş gruba bu parçalar.

Bazı arkadaşların beğenmemesini, daha doğrusu sıkılmasını NBK repertuarındaki parçaları tanımamalarına bağlıyorum ben. :) Yoksa dün geceki performans sıkılınacak bir sahne şovu değildi.

Künefe de pek güzeldi. :LOL:

Sevgiler...
 
Merhaba arkadaslar benim de sizi dun dinleme
fırsatim oldu gercekten cook keyifli seyler caliyorsunuz
baya bir eglendim acikcasi ... gitarist arkadaslarimizda
biraz kopsalardi felan super olcakti ama artık bidahaki sefere diyelim :eek: :LOL: basarılarınızın devamını dilerim arkadaslar


Muzik hep yanınızda olsun gorusmek uzere
 
Biraz geç bi yorum olacak ama olsun.İf de ki performansı yazmak lazım degil mi: )
Oldukca başarılı buldum NBK yı Onur çok bahsederdi,izlediğimizede değdi açıkcası.Umarım tekrardan bi yerlerde karşılaşırız.
 
Konserden haberim yoktu benim :S Nasılsınız ey NBK tayfası :D Seviyoruz hepinizi :D Ama en çok ege'yi seviyorum :D Elimizde çok değişik görüntüler var onunla ilgili :D Limewire'a vericez can ben ve emin :D
 
liquoredmind demiş ki:
Konserden haberim yoktu benim :S Nasılsınız ey NBK tayfası :D Seviyoruz hepinizi :D Ama en çok ege'yi seviyorum :D Elimizde çok değişik görüntüler var onunla ilgili :D Limewire'a vericez can ben ve emin :D

biz iyiyiz murat sen nasılsın?"egenin çok değişik görüntüleri"derken insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor aydınlat bizi :twisted: yada boş ver aydınlatma ne olur ne olmaz :D

İF'e gelen bizi dinleyen,üşenmeyip yorum yazan herkeze çok teşekkürler.ama en çok teşekkürü resmen parmağını deklanşörden konser boyunca kaldırmadığına,700 küsür fotoğraf sonunda inandığımız ERDEM kardeşimize borç biliriz.

bide yakında ESKİŞEHİR.................. :twisted: üç vakte kadar :D
 
arkadaşlar ellerinize sağlık diyorum..çok başarılı ve keyifli bir konser oldu zannımca ;) başka organizasyonlarda aynı sahneyi paylaşmak dileği ile..
çalışmalarınızda başarılar diliyorum.. ;)
kolay gelsin..
 
Brothers FM adında online yayın yapan bir radyo şubat için ayın grubu olarak Nükleer Başlıklı Kız ı seçti.
Brothers FM in anasayfası için BURAYA, Ayrıntılı Bilgi içinse BURAYA tıklayabilirsiniz!
 
Geri
Üst