Pinhani

''Gizli,saklı'' anlamına geliyormuş..Dedelerinin şiirlerde kullandığı takma adı yani mahlası imiş...
Bütün müzik dergilerinde bunu okuya okuya ezberledik artık :)
 
dün antalya'daki konserlerini izleyemediğim gruptur. kahroldum. konser olduğunu öğrendiğimde her şey için çok geçti. en kısa zamanda yolumu istanbul'a çevirip orada izleme şansı yakalamak istiyorum delicesine.
 
'Seni Bana Anlatırlar' adlı çalışma diğerlerine göre daha bir ön plana çıkıyor albümde..

klip olayının 'İstanbul'da' adlı şarkıya çekilmesi gayet doğru bir karar olmuş..

Cem Aksel ve Akın Eldes'in katkısıyla çok çok iyi bir yere geldi bana göre Pinhani..

en yakın zamanda tekrar İzmir'de görüşmek üzere..

www.pinhani.com
 
şarkılar cok etkileyici 1 haftadır durmadan dinliorm umarm hakettiğiniz yere gelirsnz.bu arada konser programını nerden bulabilirm sitede yoktu galiba?
 
pinhaniyi kutluyorum çok ii bi iş çıkarmışlar ama tanıtım pek ii deil yani albüm çok ii inşallah dier albümlerin tanıtımları yapılır ve pinhani hakettiği yere bir an önce gelir pinhaniyi önce frekans programında tanıdım ben zap yaparken fonda verilen hele bi gel şarkıları dikkatimi çekti o gün bugündür durmadan şarkıyı dinliyorum söz ve beste 2si mükemmel bi şekilde birleşmiş şarkıda. başarılar,yola devam...
 
ankarada bi kaç yere sordum albümü bulamadım.sitede de bu konuda bi bilgi yok.ankarada bulabilen varsa bana da bi yol gösterse.
ya ben pinhani yi çok sevdim açıkçası nefes e izlemeye gelmeyi ve tanışmayı çok istedim ama orada olamadım.inşallah ankarada yada izmirde yine yollarımı kesişirde canlı dinleme fırsatı bulurum.
herkes köşesini kapmış iyi ama ben nasıl büyük adam olucam çok şeker. :roll: :p tanıdığım herkese öneriyorum dinleisnler diye baskı yapıyorum :)
:arrow: pinhani iyi bi grup yaaa
 
Vokalistinin sesi insanda terapi etkisi yapıyor. İlk albümleri ve çok başarılılar. Bence şarkılarındaki ezgileri ve yorumlarıyla fark yarattılar. Umarım çizgilerinden ayrılmazlar...
 
çok güzel bir grup, Ama malesef romosyon sorunları var. Klipleride çok sıradan olmuş. Herşeye rağmen kendi çabalarıyla bir yerere gelmişler ve daha da iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Yolunuz açık olsun arkadaşlar.
 
esselamın aleyküm arkadaşlar;
***romosyon ne demek??
***kliplerin sıradanın ötesinde dandik olmuş.
***ama demekki imkanları yok?
***başarılar arkadaşlara.umarım daha iyi işler yapacaklardır.
 
muhteşem kliplerle kötü şarkılar yerine, güzel bir şarkının herhangi bir şekilde var edilmiş klibini izlemekten kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum. sevdiğimiz bir grubun güzel bir şarkısının klibini görmekten ben çok mutlu oldum gerçekten :)

Bu arada Ankara'da kaçırdığım Nefes Bar konserinin tekrarı mümkün olur umarım :)

sevgiler...
 
Geri
Üst