Pinhani

pinhani çok fazla dinlemem ama beni al şarkısı hakikaten beni başka yerlere alıyo..helal olsun gerçekten..
arkadaşlar laf atanları çok fazla umursamayın,bu her tanınmış gruba yapılır,insanlar harcanan emeği düşünmeden "b.k at izi kalsın" la hareket eder..kimse umursamazsa onları onlarda sesini keser..
 
evet yahu nası bi şarkıdır BENİ AL..alıp götürdü beni valla..msn iletim de bile şarkının sözleri yazıyo,ayrıca benden baska kişilerin iletisin de de görüm..sadece BENİ AL diil tabi,,ama o bi başka olmuş..ayrica bi çok çift de birbirlerine sölüyo bu sarkıyı..
tebrik ederimmsüppersinis..başarılar..saygılar..
bi de klip gelse artik..:)
 
2006 yılının sonunda doğum günümde gelen bir pinhani cdsiyle birlikte tanıştım pinhaniyle. o dönem kime dinle dediysem dinletemedim fakat müziğinin her zaman farklı bir büyüsü olmuştur benim üzerimde. tek bir albümleri olmasına rağmen koskocaman bir albüm daha çıkaracak kadar sağlam ve altyapılı şarkılara sahipler. tarzları çok güzel ve inanılmaz insanın içine işleyen müzikler yapıyorlar. sahne performansları ise gerçekten takdir edilesi.

fakat kavak yelleri adlı dizi çıktığından beri (diziye yaptığım bir eleştri değil bu) insanların bir pinhani takıntısı oldu çıktı. ve benim gibi bir çok eski sağlam dinleyicinin içten içe yepkisi aynı olmuştur eminim. çok sevdiğiniz değer verdiğiniz şarkıların piyasaya düşmesi... sanırım her şeyden çok can yakan şey bu. yine de bu sağlam dinleyicilerin her zaman yerlerinin ayrı olacağı ümidindeyim çünkü geçici bir piyasa değildir sanatçıyı ve sanatı var eden.

not: eleştirel bir yazı olduğunun farkındayım ama bu pinhaniye duyduğum sevgiden kaynaklanıyor. olan bu olay artık ne kadar içimde kalmışsa...
 
pinhani kaval yelleri dizisinden sonra tanınır duruma gelmiştir oysa sadece bir diziyle gündeme gelmeleri bence o grup için aşalıyıcı bir şey çünkü onlar 1 senedir piyasada ve şmdi sadece dizi sayesinde "ünlü" denilebilecek konuma geldiler.amacım diziyi kötülemek deil dizi güzel hatta arada bir zilyorum ama cağlanında dedği gibi bencede herkes tarafından dinlenir olması aşrkının değerinin düşrüyor. pinhaninin çok sıkı bir dinleyicisi olmamama rağmen bni de sniri eden şey bu:)
 
Yaklaşık 3 ay önce, Sabancı Üni. nin radyosunu dinlerken "ben nasıl büyük adam olucam" parçası ile tanıdım bu gurubu. Sakin, sevimli ve samimi bir parçaydı, çok beğenmiştim herşeyiyle. Sonra ablamla bir alışveriş merkezinde CD lerin içinde kaybolmuşken bu albüme rastladım ve aldım. 2 haftadır sadece Pinhani dinliyorum ve popüler olan şarkılarını da (kavak yelleri müzikleri) sevmeme rağmen hala en sevdiğim şarkıları "ben nasıl büyük adam olucam" :) Umarım zaman için de çok daha iyi olurlar ve daha da güzel şarkılar dinleriz bu guruptan.

Ayrıca hiçbir dayanağı olmayan ve yapıcılık ya da bilgilendirme adına tek bir kelime bile içermeyen boş eleştirileri (eleştiri bile denemez: "saçmalıkları")hiç anlamıyorum. Umarım bu tür insanlar forumu bu şekilde daha fazla rahatsız etmezler.
 
HARDAL kıyağı yapayım bari size de hava değişsin biraz buldum arkadaşın odasının derinlerinde he he hee

http://www.youtube.com/watch?v=iZS01SR8It0

http://www.youtube.com/watch?v=ZuV4-hhaHlA

yer yer ben benziyor pinhani sanki daha da yükleyeceğim hardal sayfası var mı forumda ben bulamadım??

Ya da açın bir tane (vefa bozacı değildir sadece istanbulda semtte değildir.) hesabı alo (bir zahmet yani bir nevi) ne nevi ne nevi
bir nevi.
 
Çok moda oldu Kavak Yelleri dizisiyle birlikte. Birkaç şarkısını severim.

(Hey gidi hey, özlemişim bu forumu)
 
özellikle dizi sırasında altta "pinhani beni al melodisi için 9556" gibi yazılar çıkıyo çok sinir oluyorum

bide 1 yıldır dinlerim ve de çok severim ama artık dinlerken aklıma hep dizide ki görüntüler oyuncular fln gelio.....
 
keşke o dizinin müziklerini yapmasalardı. hiç izlemedim ama insanların grubu diziy6le birlikte anması hoş değil. grup bundan daha fazlasını hakediyor aslında. ama malesef türkiyede müziğe değer verilmesi için aradan böyle bir popğlizm rüzgarı esmesi gerekiyor.

neyse 2 sene sonra kavak yelleri unutulur pinhani kalıcı olur.
 
pinhani hakikaten çok çok ii bi grup ben şunu seviyorum diye bi şarkı seçemicem çnkü hani şu fan olayı varya ona kadr dayandı benm onlara olan sevgm fakat gerçekten şu dizi müziği meselesi üzüyo beni adamları sanki sadece dzi için kurulmş bi grup gibi gösteriyo millet burdanda öle düşünenler varsa bi tavsiye pinhani sitesine grip bi biyografilerini okuyun bu grup bu yaz kurulmadı arkadaşlar o sizin ayılıp bayıldığınız şarkılar da pinhaninin albüm şarkıları sadece o dizi ye deil nereye koysan uyucak şarkılardr.......
 
Müzisyenlerin yer altında kalarak hayatlarını kazanmaları Türkiye şartlarında sanki mümkünmüş gibi herkes dizi müziğini yapmasalardı diyor Pinhani için. Destek olmaya devam etmek için, küsmek için bahane aramaya son vermek için çaba gösteren de pek yok anlaşılan. Müziğin güzelliği dinleyicilerinin olmasında değil mi, konserlere onbinlerce kişi gidip bir ağızdan ne zaman bir gruba ya da sanatçıya eşlik ettik ki? Olmuyor çünkü benim beğendiğimi başkaları da beğeniyor demek ki o kadar özel değillermiş diye düşünmeye başlıyor insanımız. Duman da ilk albümünde benzer şekilde belli bir kitlece sevilirdi sonra Sezen Aksu yorumunu yapınca birden herkes sevdi ve ilk hayranları da benzer tepkiler verdi. Ama o yorumdan sonra sevenler daha az özel değildi ve şarkılarının kalitesi değişmedi. Birazcık arkasında durmayı öğrenmek lazım müzisyenlerin bence. Bu dizi müziklerinden elde ettikleri gelirle ikinci albümü yaptıklarından haberiniz var mı bilmiyorum ama ikinci albümü bekleyen arkadaşlar o kadar da üzülüp içerlemesin bu işe. Bırakın müzik yerini bulsun herşeye de kulp takıp insanların ticari başarıya da olan ihtiyaçlarını hor görmeden dinlemeye devam edelim. Emeklerinin karşılığını alsınlar ve ileriye gitmek için kaynak yaratabilsinler.

sevgiler.
 
İlk "İstanbul'da" şarkısıyla duydum ve çok beğendim. Hala çok da severek dinliyorum. Başarıları daim olsun inşallah, her zaman kalıcı işler çıkaracaklarına inanıyorum...
 
2006 barışa rock'da seneye yeniden sizlerle cumartesi günü saat 12:00'de burada olacağız demiştiniz. 2007 barışa rock sahne listesinde yer almıyorsunuz. ve zaten o tarihte antalya'da konseriniz var görünüyor.
Geçen sene verdiğiniz sözü çabuk mu unuttunuz ? Yoksa dizi ve bar programlarına çıkarak barışa rock için ayırıcak vakit bulamadınız mı söz verdiğiniz halde?
 
DaRkNeSsCeM demiş ki:
2006 barışa rock'da seneye yeniden sizlerle cumartesi günü saat 12:00'de burada olacağız demiştiniz. 2007 barışa rock sahne listesinde yer almıyorsunuz. ve zaten o tarihte antalya'da konseriniz var görünüyor.
Geçen sene verdiğiniz sözü çabuk mu unuttunuz ? Yoksa dizi ve bar programlarına çıkarak barışa rock için ayırıcak vakit bulamadınız mı söz verdiğiniz halde?
konu hakkında bilgim yok ama belki organizasyon tarafından çağırılmamışlardır?
 
Geri
Üst