Snakeroot Shaft'da Sahne Alıyor

2013 yılı başlarında ilk albümü “Downtown to Ghetto’yu dijital olarak piyasaya süren rock grubu Snakeroot Türkiye'deki İLK KONSERİ için SHAFT'ta sahne alıyor.

Snakeroot içinde hard rock, melodic rock, punk, heavy metal öğelerini barındıran müziğini kısa zamanda birçok farklı ülkede dinleyici ile buluşturdu.

Cenk Eroğlu prodüktörlüğünde kaydedilen “Downtown to Ghetto” yayınlandığı günden bu yana yabancı müzik eleştirmenlerinden övgüler alırken, başta İngiltere olmak üzere yurtdışında çeşitli radyolarda yayınlanmakta.

Grubun albümünde yer alan “Crime” adlı parçası ABD’de KWSS FM 106.7, İspanya’da Heart FM 96.1, İskoçya’da UWS FM Radio 87.7 FM, İsveç’te Andra FM 103.1 tarafından yayınlanan Deuce Radio Show programının adeta müdavimi oldu. Almanya, Hollanda, İngiltere, Belçika, Norveç’te yayın yapan yerel radyolar ve birçok internet radyosu albümden çeşitli parçaları çalmakta olup İngiliz rock müzik dergilerinden Powerplay ve Fireworks son sayılarında Snakeroot ve albümü “Downtown to Ghetto’ya yer verdi.

Solist Bülent Çallı, gitaristler Serhan Akalın ve Dost Akyıldız, bas guitarist Ali Evcimen ve davulda Can Turfan’dan oluşan grubun aynı zamanda albümde yer alan “Roses Whisper Your Name” adlı parça için çektiği bir klip bulunmakta.

Konser girişi 20 TL olacak ve konsere gelen herkese SNAKEROOT albümü "Downtown To Ghetto" nun dijital download kodu hediye edilecek.

Kredi kartı geçerlidir. 18 yaş sınırı vardır.

Etkinlik linki:https://www.facebook.com/#!/events/601107786595269/
 
Cenk Eroglu deyince jeton dustu, yahu bu solist gitarizma Ankara konserinde Back in Black soyleyen beyefendi sanirsam. O zaman da kovboy sapkasi vardi kafasinda, bu baslik acildigindan beri icim icimi yedi kim ulen bu adam ve benim gozum nereden isiriyor diye. Sarkiyi sevdim, birlikte de guzel tinliyorlar.
Muzik markette gozume ilisirse acimadan alirim albumlerini. Ama gozlerim beni yaniltmiyorsa soloist abide petrucci signature bir gitar var ki benim hoslasmadigim ekipmanlar listesinde orange amfilerle yarisir onun disinda 10 numara olmus.
 
Klipteki JVM kombo gozumuzden kacmadi. Once TSL vardi her Turk gitarcida, simdi JVM, birgun tarih kitaplari yazinca mecbur Turkiye basligi altinda bunlardan bahsetmek gerekecek. Ibanez + Marshall sahipligi hac, Ibanez tek basina umre oluyor bir nevi. Ben de haci adamim yani...O degil de ne guzel sarki bu yahu, Def Leppard duyuyorum icinde, sonra Satriani duyuyorum Alice Cooper duyuyorum duyuyorum da duyuyorum, daha bunlari gevelerken oldu 5. defa dinliyorum daha da gideri var. Ulen Shaft bizim gitme imkanimiz varken getirmez ki boyle adamlari...Zevzekce bir mesaj oldu ama sevaptir boyle adamlarin basligini uplamak.
 
İngilizce hard rock grubu !!!!! Hem de Türkiye'den !!! Üstelik de şarkı yazabiliyorlar !
Daha ne olsun be... Vallahi gururlandım, böyle gruplar çıkabiliyormuş yani istenirse....

Türk işi Gotthard olmuş gibi hafiften. Hiç bir icrada da sorun duymadım ki, ben bu konuda gayet kıl tüy takıntılı bir adamım:)
Bu arada, Cenk Eroğlu'nun prodüksiyonda olduğu belli, sound muhteşem geliyor.... O amatör Türk rock soundu yok kesinlikle.
 
Merhaba Blues of Hope, beğendiğine sevindim.
Bu albümü yaparken amacımız kendimizi Türkiye ile sınırlamamak ve dünyanın neresinden olursa olsun bu müziği seven insanlara ulaşmaktı. Türkiye'de pek bilinmesek de su ana kadar oldukça iyi tepkiler aldık, ilgilenirsen linkte grup hakkında yazılıp çizilenler mevcut. Ayrıca hem Türkçe beste konusu hem de birçok konuda daha fazla bilgi içeren bir delikasap dergisi roportajı var
http://snakerootrocks.com/?page_id=54

Sevgiler
Serhan
 
Geri
Üst