Pentagram yapınca oluyor da bu arkadaşlar yapınca neden olmuyor? Gündüz Gece'de de Murat İlkan gayet yumuşak söylüyor onda rock yorumu sezmişmiydiniz? Sanki millet olumsuz birşeyler yazmak için bahane arıyor gibi ya bundan haz etmiyorum. Neyse bir tartışma başlatmak niyetinde değilim, ama dediğim gibi bu sizin düşünceleriniz sizin müzik zevkiniz ve anlayışınızla alakalı. Bu şarkı da uzun hava gibi bir şey değil, gayet ege türküsü ve bugüne dek buna benzer en ufak bir yorumunu duymadım. Dolayısı ile gayet orijinal ve başarılı geldi. Klibi de hiç fena değil. Ayrıca haberlere , gazetelere bile çıktı. Günümüzün kanayan rock ortamında çok hoşuma gitti bu durum. Bir şeyler yapan birileri var destek olmak lazım. Metallica'nın bile ilk iki albümünden sonra konserlerinde millet pet şişeye işeyip sahneye attığını düşünürsek yine iyi durumdalar 🙂
Hayır burada tanımadığım bir grubu savunmaya çalıştığımı sanmayın ama böyle basit bahanelerle bok atılmasına dayanamıyorum. İyi şeyleri taktir ediyoruz. Bu da gayet iyi. Aynını Ringo içinde yaptılar oysa ben onları da çok beğenmiştim.
Sonuç olarak eskiden baba rock yaparken şimdi para kazanmak için resmen pop yapan gruplardan farklı olarak amfilerinin gainleri açık bir grup tvlerde gazetelerde gözüküyor bu da Ülkemizin rock camiası için önemli bir şey bence. Sevgiler