Şarkının ortasındaki gitar solo güzel ama çok uzun ve alakasız geldi
yani hızlı bi solo atmak ya da uzunca shred yapmak espirisinde değil ki bu şarkı
Ya da öyle olmamalı.
Thrash metal solosu atmış arkadaş 🙂
vokal başarılı ancak herhangi bir rock yorumu sezemedim
Çünkü bu şarkı uzun hava gibi bişey yani bunu rock yapmak çok zor ki zaten rock yok ortada ben türkü dinledim
Kimsenin bok atmaya çalıştığı yok
Biraz dikkatli okuyun ve dikkatli yazın
Hemen öyle savunmaya geçmenin bi anlamı da yok yazdıklarınızın da aslı astarı yok metallica için öyle bi durum söz konusu bile olmamıştır eminim.
Asıl ben dayanamıyorum her konuyu metallica'ya bağlayanlara.
Metallica emsalsiz bi grup her ne kadar bok atılmaya ya da her konuya dahil edilmeye çalışılsa da bence bunun hiçkimseye bi faydası yok hele bu konuya hiç yok
Çok saçma.
Yaptığın müziği halk satın alıyor, müzik ororiteleri değil. Bu sebeple herkes herşeyi eleştirme hakkına sahiptir. Kimsenin bu şarkıdaki soloyu eleştirmek için müzik otoritesi olması gerekmez. Adam bu solo buraya olmamış diyor sen diyorsun ki hayır sen müzik otoritesi değilsin, bu konuda yorum yapamazsın. hadi ordan. O solo oraya hiç olmamış.
Mozart'ın meşhur Amadeus filminde İmparator dalkavukları opera bestelenmesi için en uygun dilin İtalyan'ca olduğunu söylüyordu. Oysa Mozart "her dilde hatta Türkçe bile opera yazabilirim. Dilin bir önemi yok önemli olan müziği dile uydurmaktır" diyordu. Sen yazınca bu sahne aklıma geldi. 🙂"Türkçe dil yapısından ötürü rock/metal tarzı diyebileceğimiz türlere uygun değil"
Acaba?
her dilin kendine özgü şarkıları var bizdekinin adı da türkü"Türkçe dil yapısından ötürü rock/metal tarzı diyebileceğimiz türlere uygun değil"
Acaba?
her dilin kendine özgü şarkıları var bizdekinin adı da türkü
sen türküyü rock'a farklı bir tarza çevirmeye çalışırsan o iş zor bi iştir uğraş gerektirir
konu bundan ibaret
misal gündüz-gece'nin söyleminde bi yorum var rock müziğe göre yorum katılmış öyle sezdim(J-P) Zaten beğenmeyebilirsiniz kardeşim; ben uslüba takıldım. Ama birileri birşeyler yapıyor en önemlisi seni tenzi ediyorum ama insanlar bunlara saygı duymalı. Az önce yazdığın yazıya göre türküyü rock'a çevirmek uğraş gerektirir diyorsun ama bunu dediğinde o uğraş nedir açıklarmısın? Türkü bilimcimi olmak lazım? Konservatuar mezunumu? Nedir?