Daha da birşey demiyorum!!!birbir11!!
70883 eklentisini görüntüle
Ula ben niye görmedim böyle bascı? Niye götürüyolar üçerli beşerli önüne geleni? BU NASI PARADOKS?
Daha da birşey demiyorum!!!birbir11!!
Bunu yapan Nikki Sixx ve Motley Crue ismini duymadı herhalde. 🙂 Bir uçan bir kaçan kurtulur elinden.Daha da birşey demiyorum!!!birbir11!!
Onları da elindekiler bittikten sonra uçanı tutar indirir, kaçanı kovalar yakalar. Boş attığı görülmedi daha namussuzun.Bunu yapan Nikki Sixx ve Motley Crue ismini duymadı herhalde. 🙂 Bir uçan bir kaçan kurtulur elinden.
Kaide disiyse onu da bozar...şşşşt çaktırma abi istisnalar kaideyi bozmaz 😀
@Blindeath e hadi. Çağırdın geldik ama sen yoksun ortalıkta. İnsan bir çay, kahve, bira falan hazır eder, değil mi ama? :devil:
Sebastiyan kim la??? Hancı diyecektim. 😀Sebastiyan! Bize içki ve kadın getir!
Biraz önce kurt söyledi hain Kostok ayranları yere dökmüş 😀
Sen kalk Japon mankenli link yapıştır, sonra da benden cevap bekle. Yok öyle! :/
Gölgelerin gücü adına hesap açtırayım diyorum. Ne dersin?Barba Kostok'a laf yok! ısır kurt Selçuk abini!!
Gölgelerin gücü adına hesap açtırayım diyorum. Ne dersin?
Sen kalk Japon mankenli link yapıştır, sonra da benden cevap bekle. Yok öyle! :/
Japon falan yok linkte kızak çeken köpek var 😀 başka türlü yapıştırmayı denedim sadece gifi oynatacak şekilde bir yol bulamadım 😀
İşte bunlar neyin kafası?Gölgelerin gücü adına hesap açtırayım diyorum. Ne dersin?