- Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallaha abi muhabbet öyle gidiyor ki ders çalışacam dedim kaçtım gene geldim. Hadi sende randall var ya ben la ben bass gitaristim ne işim var burada arkadaş...
28 teli ben mi yedim kafama 😀
Vallaha abi muhabbet öyle gidiyor ki ders çalışacam dedim kaçtım gene geldim. Hadi sende randall var ya ben la ben bass gitaristim ne işim var burada arkadaş...
Fakirlere yer yok!Vaaay bana he...
70786 eklentisini görüntüle 70787 eklentisini görüntüle
@MetalAddiction sorma valla ben de anlamadım beni de savaşın ortasına çekmeye çalıştılar birden transistörlü bir randall sahibi olarak kendimi mesa vs soldano'da buldum..
Benim dayılarım gemici ondan etkilenmiş olsam gerek (yanlız şaka değil harbi gemiciler )Senin de parmağım kadar kalın tellerin var olsun 🙂 Gemi halatı gibi. Dın dın dınnn.
Furkan kardeşim ezdirmeyiz seni önemli olan gönül zenginliği be kardeşim bak gel sen yanımıza gerekirse mesacı arkadaşları bass teliylen boğarız teknik çok bizdeFakirlere yer yok!
Mini Mesa'yı belki kullanamamışsınızdır he, deyeyim 😵 😗
Ahaha 🙂 Öyle valla benim gönlümde bir Mesa, bir Soldano yatıyor da elimin altında transistörlü Randall.. Neyse ben mutluyum böyle, para bozar beni. 😀 😀Furkan kardeşim ezdirmeyiz seni önemli olan gönül zenginliği be kardeşim bak gel sen yanımıza gerekirse mesacı arkadaşları bass teliylen boğarız teknik çok bizde
Eyvallah. En kötü satar Mesa alırım. 🙄
Eyvallah. En kötü satar Mesa alırım. 🙄
Canım sağolsun. Güzel marka tabi. (Taşlanmaktan korkuyor.)Soldanosu'nu satanları dünyanın dört bir yanında ifşa ediyoruz yalnız. Göçmen olarak yurtdışına yerleşsen bile teşkilattan kaçamıyorsun sonra 😀😀
Kız bizim neyimize be abi?Taşlanmayı bırak, kız vermiyorlar, vatandaşlığa almıyorlar 😀
Soldano dediniz de bi soldano Sp77 dolanıyor ortalıkta, çok pis gazlanıyorum 🙁
Kullandım biraz SRV'de. Kötü amfi değil, haşa. Clean tarafı gayet güzel. Ama drive tarafındaki ton neredeyse birebir Blackstar HT5'ten çıkınca şaşırdım kaldım.