zoom g serisi

arkadaşlar tabi kullanılan a/d convertorların kalitesini de gözardı etmeyelim...zoom oldukça kaliteli aletler kullanıyo bu konuda ki 20 bit olanları bile bazı markaların 24 leriyle rahatça rekabet edebiliyodu..
 
GIRNATA, hiç mi hiç sevmedim kaydı... Hala oldukça dijital... Bu aletler 256bit falan olursa ancak birşeye benzeyecek... Yoksa hala oldukça sentetik...
Ama 20bitlerle farkı anlamak hiç mi hiç zor değil... Yine de bir analog tadı falan yok :(
 
arkadaşlar, 3 gün önce şu anda türkiye de bulunmayan (artık yok laylaylon ne zman getirrse) zoom G 9.2 tt 'yi aldim. hemde hiç düşünmeden. inanılmaz bir alet hem input hem output çıkışında ikitane tüp var ve ısındıkları zaman verdikleri sesi analoglar bile zor verir. Kullanması çok kolay gt-8 gibi düğmeler birbirne yakın değil malzemesi çok kaliteli metal kullanılmış. pre-amp simulatörleri iyi. yani iyi de iyi kısacası şu anda piyasadaki en iyi processor darısı sizin başınıza ;)
 
merak etme zaten pedalı aldiğim gün bile yaklaşık laylaylom da 5 saat kaldık ve tüm elemanlarla beraber ortaklaşa keşfettik aleti ve o tüplerin ısındıkça artan performansı nı görürsen yorum yapmak için beklemene gerek kalmaz....
 
Ben de g2.1u'yu Tüneldeki Laylaylom'da Huges & Kettern anfi ile denemiştim. O sound neydi öyle yaa; Beni zoom fanatiği yaptı diyebilirim :)
 
zoom 707-ıı

arkadaşlar ben yeni zoom 707-ıı aldım bunun durum ları(ritm leri)usb ile değiştirilebiliyormu birde bu alet nasıl aceba. bilgiler için şimdiden teşekkürler.
 
arkadaşlar bende yeni zoom 707 II aldım bunun ritimlerini değiştirme olanağı varmı özellikle türk ritimleri için eğer cevaplarsanız çok memnun olurum saygılar.
 
bence verilen kayıtlar oldukca dijital.belki arkadaşlar daha alete ısınamadılar.ondan tam randımanla kullanamıyorlar.ben arkdaşların b ualeti övmelerini yeni aletin insan üzerindeki gazı olarak nitelendiriyorum . Inasn ilk alınca cok memnun kalıyor nedense.hepimizin basına geldi.ama zoom sanırım hala kulak tırmalıyor.Ama fiyatına göre konusursak usb de kayıt yapabilme gibi özelliği olmasından dolayı evde vakit geçirelebilecek pratik bir alet olmasından dolayı idare edebilecek bir ürün gibi duruyor.Ama bu kayıtlar beni tatmin etmedi.zevk meselesi.
 
cavo demiş ki:
bence verilen kayıtlar oldukca dijital.belki arkadaşlar daha alete ısınamadılar.ondan tam randımanla kullanamıyorlar.ben arkdaşların b ualeti övmelerini yeni aletin insan üzerindeki gazı olarak nitelendiriyorum . Inasn ilk alınca cok memnun kalıyor nedense.hepimizin basına geldi.ama zoom sanırım hala kulak tırmalıyor.Ama fiyatına göre konusursak usb de kayıt yapabilme gibi özelliği olmasından dolayı evde vakit geçirelebilecek pratik bir alet olmasından dolayı idare edebilecek bir ürün gibi duruyor.Ama bu kayıtlar beni tatmin etmedi.zevk meselesi.

hakikaten ya nası bi ton kullanmışım ne varsa açtım galiba efektlerden gazla:) vaktim olunca düzgün bişeyler çalıp koyucam buraya alet gerçekten güzel baya oldu alalı artık söyleyebilirm gazsız:)
 
g7.1ut- Harmonycentral da enteresan puanlar vermişler cihaza.Cidden cihaz rezil mi?Harmonycentral'da yorumlardaki gibi GT8e kafa tutabiliyor mu?İncelemeye değer mi?

GT8 gibi üst seviye pro. kullanıp bu aleti deneyenlerin deneyimlerini alabilir miyim...
 
Arkadaşlar herkese SELAM YA BEN YENİ Bİ PROS ALCAM DA

RP80 i mi tavsiye edersiniz yoksa G2 mi (G2-1u dışında çünkü para lazım:()

,
yardımcı olursanız sevinirim





______________________________
Güç içinde...
 
arkadaşlar yeni bir processor almak istediğim için tünele gittim,gitmişken G9 u deniyim dedim laylayda, o yoktu o an G7 denedim ben de..
naçizhane izlenimlerimi aktarayım dedim :)
öncelikle aletin eski zoomlarla hiçbir alakası yok,gfx5,gfx8 kullandım daha önce uzun süre.teknolojisinin çok üstün olduğunu duyar duymaz anlayabiliyorsunuz,sanki analog setuptan geliyor ses.gerçekten DSP olayında sanırım bu aletler şu anda sınıflarında lider durumdalar.
önce aleti iki tane H&K amfiye bağladık stereo dinleyelim diye ve sonuç inanılmazdı, sadece üstündeki hazır presetlerde bile inanılmaz şeyler var,lamba ısındıkça da inanın ton çok daha güzelleşiyor.amfi ve pedal modellemeleri oldukça başarılı, noise reduction ise şu ana kadar gördüğüm hayatımdaki en iyisi,gaini ne kadar köklerseniz kökleyin tonunuzu ve sustaininizi kaybetmeden oldukça sessiz bi alet.
sonra tek amfiye bağladık,tabiki sonuç iki tane H&K den sonra tatmin edici olmuyor :LOL: buna rağmen yine oldukça başarılı bir alet olduğunu düşünüyorum,gerçekten çok ama çok iyi bir processor.

ancak benim hep kafamı karıştıran şey belki biraz saçma ama pod xtlive ın bilgisayarla olan ilişkileri :LOL: customtone gibi bir sitesi olsaydı zoomun da hiç tereddüt bile etmeden G7 veya G9 alırdım ama sanırım yine paramı denkleştirince pod alıcam :roll:
 
g7 sevmemiştim.
arkadaş g9tt ler için çok kötü demişti ve notebook alıp gittim yanına. önce fender fm 210 ve Marshall Avt de(galiba avt 100dü) ibanez 2570 ve jackson dxmg ile denedim.sonra usb de daha sonra behringer ub 1204fx mixer de denedim.
amfiler gayet super oldukları için sesler kötü değildi ama pod xt live yada gt6 yada gt8 kullanMAmışsanız.o dandik behringer mixerde pek iyi sonuc almayacagimi biliyordum ama daha önce denedigim aletlerle kıyaslama yapmak için taktım. ve ben yine beğenmedim. usb de ise sesler çok çok dijitalleşti. daha sonra mixer-fast track ses kartı na bağlayip kısa bir kayit yaptim. yine beğenmedim. çünkü amfiler deki sesi duyduktan sonra bilgisayar beni pek kesmedi.
bence öyle super super bir alet değil. Kimisi dijital seslere alışkındır ve bu yöndeki sesleri severler. Bu yuzden memnun olabilirler. Ama seste dijitallik çok az bu yüzden g9 aldim diyorsanız biraz garipserim açıkcası.
bu arada ultra g ile deneyemedim. aslinda mixere her hangi bi di box ile girseydim daha iyi olabilirdi.
gt8 pod xt yada live serisi dururken g9 almazdım ben. ama ek aletedevatlarla çok guzel seslerde alınamaz değil.

(ton yazmak için uğraşmadım.)
 
http://rapidshare.com/files/1671810/zoom_test_ext_dist.___mesa_boogie___still_got_bluz.mp3.html
bu da gainli kayıt
ilk çaldığım extra equalizer sonra cabinete geçiş yapıyorum 3 denemede de.ilk 2 çaldığım 0-45. sn arası aynı drive extreme distortion sonraki çaldığım mesa boogie cabinete geçiş bile nası farklılaştırıyor. bi de still got bluesun girişi geldi birden aklıma tablarına falan bakmadığım için salladım kusura bakmayın:) ses ilkinde çok dijital mesela ama diğerlerinde daha az umarım yardımcı olmuşumdur.
 
Merhaba ben de g7 almayı düşünüyorum bu aletle ilgili daha fazla detay verebilecek hali hazırda kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. Birde bu aletin patchlerini bulabileceğimiz bir site var mı ayrıca? Bu ikinci el piyasası nedir acaba bir fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi? Teşekkürler...
 
Geri
Üst