Let It Flow

aysu_ demiş ki:
the gathering ve my dying bride ön grup olarak çıkacaklarını ben de duydum. the gathering doğru mu peki?


Evet doğru, fakat henüz The Gathering konserlerinin tarihi kesinleşmediği için bunu duyurmak istemedim, şu anda bizim de bildiğimiz, 24 ve 25 Kasım'da konserlerin olacağıdır. Ayrıca, Let It Flow, her iki konserin de (24 Kasım Istanbul - 25 Kasım Ankara) açılış grubu olacaktır... Bilgilerinize...
 
Yukarıda bahsi geçen konserlerden önce, Let It Flow, 27 Ağustos 2006'da Taksimdeki Ekşi Limon'da sahne alacaktır. Kapı açılışı saat 20:00 olarak belirlenmiştir.
 
27 ağustos 2006 ekşi limon konseri çok güzeldi. Saat 17:00'de soundcheck'e başlamaları gerekirken 17:40'da geldiler. Her ne kadar gruptan 40 dakika kadar önce, daha kimseler yokken mekana gelmiş olsam da harbiden güzel bir gün geçirdim : )

Grup elemanları ve arkadaşları gerçekten çok sıcak insanlar, beklediğim güzelliği buldum. Müzik açısından zaten çok beğendiğim bir grup olduklarından konser de çok güzeldi, bol bol headbang yaptık : )

Playlist şu şekildeydi:

A Momentary Touch To The Depths
Mourning
Lumerian
Desires Lost
Dirge
Stuck
Serpentine (Flowing Tears cover)
Flee
Cloud Loneliness
Choke
Strange Blue
Ordinary Ghost

Sonuç olarak konser çok güzeldi, kendileri çok güzel insanlardı, uzun zamandır yaşadığım en güzel günlerden biriydi. Konserin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürler!!
 
Samimi bir mekan ve müthiş bir atmosferde olabilecek en iyi konserdi. Konserin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
 
25 Kasımda sırf sizin için geleceğim konsere (eğer param olursa) belki The Gahtering i de izlerim:D ama ciddi söylüyorum sadece sizin için geleceğim...Saklıkent'te olur muhtemelen konser oooof şimdi Saklıkent e gidiş yolunu öğrenmem lazım bu arada Let It Flow u 9. Rock Station da görecek miyiz?

(Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı kara-Çok seveceğim Ankara'yı galiba :D)
 
Evet The Gathering konseri Saklıkent'te. Ayrıca, Let It Flow'u 9. Rock Station'da görmeniz için, görüşmeler bu aralar yapılıyor. Kesinleşmesi halinde bilginiz olacaktır.
 
_RiveRwind_ demiş ki:
Saat 17:00'de soundcheck'e başlamaları gerekirken 17:40'da geldiler.

Demişsin, lâkin soundcheck 19:30'da anca başlamıştı. O günkü aksaklıkları erken saatte orada olduğun için sen de biliyorsun. Ayrıca Kadıköy'de arabayla kaybolmak ta zaman kaybettirdi, buna rağmen, grup söz verdiği saatte sahnedeydi. Bunu da unutmayalım.

Mutlulukla...
 
afis1copykkaf2.jpg


LET IT FLOW 10 Eylül Pazar günü, saat 21.00'da Bornova Dungeon Bar'da sahne alıyor! Konser, grubun İzmir dinleyicisiyle, uzun zamandır beklenen ilk buluşması olacak.
 
caretta_caretta demiş ki:
resimde soldan 2 ve sonuncu tipleri anima'daki gitaristlere benzettim yav..

"resimdeki" (konser afişi) "tipler" (grup elemanları) sırasıyla;
Işık Tatlıcıoğlu, Özgün Akay, Nilüfer Atıcı, Murat Sarlıcalı, Can Uzer' dir.

Bilgilerinize...
 
Bu başlığın sabitlenmesi lazım :)
Let It Flow gerçekten başarılı bir grup.Albümlerini dinlediğinizde zaten yapmış olmak için yapılan bir albüm olmadığını anlarsınız.Dolu dolu bir albümleri var.Umarım kitleler yakında Let It Flow grubuna da gereken değeri verir.
 
izmirimin grubu.her ne kdar bugünkü konserlerine işlerim dolayısıyla gidemesemde biliorum ki gene ii bir performans ortaya koyacaklardır.tekrarını bekliorum bu konserin.
 
NDA-2 demiş ki:
Bu başlığın sabitlenmesi lazım :)
Let It Flow gerçekten başarılı bir grup.Albümlerini dinlediğinizde zaten yapmış olmak için yapılan bir albüm olmadığını anlarsınız.Dolu dolu bir albümleri var.Umarım kitleler yakında Let It Flow grubuna da gereken değeri verir.

Evet bu başlığın sabitlenmesi lazım çünkü Deaf arkadaşımız Grubun Gitaristi Murat lakin bunu adminlere iletmesine rağmen bir cevap alamamış :evil: ...
 
Öncelikle tüm bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum, bu gece gerçekleşmiş olan konser hakkında bir iki söz söylemek gerekirse,

Seyirci, atmosfer ve özellikle de ses sistemi muhteşemdi. Başta Ant BALCI olmak üzere, desteğini esirgemeyen ve konserin sonuna doğru canlansalar da, grubumuza keyifli bir gece yaşatan bütün seyircilere sonsuz teşekkürler.
 
Geri
Üst