Witchtrap

G

Guest

Ankaranın gelmiş geçmiş en eski Black metal grubu Wıtchtrap yakın bi zamanda sevenleriyle tekrar bulusacak
Electro Gitar: Tarkan abi ve Ben
Vokal : Cansu
Davul : Onur
Bas Gitar : Süpriz
 
Geri dönüyor olmaları çok güzel bence. Black Metal'den haz etmem ama Witchtrap'in Witching Black albümü beste açısından çok hoşuma gitmişti. Haliyle kayıt kalitesi kötüydü ve imaj da çok iticiydi.. Black Metal imajından da haz etmiyorum ben, albüm kapağı da çok aykırı bir şeydi ama o ayarda besteler gelecekse yine seve seve dinlerim. Konserlerde kan motifi vereceğim derken yine gerçekten kesmesinler de kendilerini.. :)
 
max78 demiş ki:
Yeniden istediği kadar kurulsun bi zararı olmaz artık , eski kadroydu o hede höd tavırlı ...
ö yargıyla bakmaya hala devam et ...eski veya yeni sonuçta bir witchtrap var... adabına göre eleştirmen gerkli tanımıyorsan dinlemiyorsan ve bilmiyorsan eleştiri yapma ...hede höd tavırlı dediğin grub türkiye nin ilk black metal grubudur...
yazmak için yazıyorsan boşuna buraya yazma....
sevgiler saygılar...
 
türkiye de eğer bugün black metal varsa,bu witchtrap'in sayesindedir.

lisedeyken witching black albümünü dersten kaçıp okul servisinde dinlerdik...ne güzel günlerdi:)

umarım daha kaliteli kayıtlarla daha güzel işlere imza atarlar...
 
bence aynısı olamaz, yani o konserlerde kilolarca sakatat alıp seyirci üzerine boşaltan manyak kadro gibisi gelmez..zaten yüxexeste okudum bu ay,elemanların çoğu akıl hastanesi veya hapishanedeymiş :D
iyi gruptu ama, black metali sevmememe rağmen dinlerdim bi witchtrapi, bi de paganı..
pagan savaş da UÇK Grind ile çalıyormuş, o habere de sevindirik oldum!
 
O muhteşem kadrodan kimsenin hapiste veya akıl hastanesinde oldugu yoktur.Ama diğer geçici giren bazı elemanlar olabilir.Bazı şeylerin hareketlenmesi gerçekten güzel en azından piyasada ki şu rockçı modunda gezinen altarnetiflerin biraz kenara çekilip bu işleri piyasanın gerçek krallarına bırakma zamanı geldi.
Meydan çok boş kaldı ama neyse ki teker teker taşlar yerine oturuyor bunlardan biride Witchtrap ...

Birileri sürekli ters düze etmeye çalışıyor sanal ortamda bu elemanları ama dışarda,sokakta gördümüde saygıyla izliyor ve korkarak yanlarına yaklaşamıyor ...Ya lafların arkasında durmak lazım, ya da sizlerden daha iyi olanları kıskanıp taş atmamak lazım..Sürekli bahsi geçen:Witchtrap,Ehrimen,Sadistic Spell,Paradox(kaldı ki black yapmıyor),Satanic Verses sürekli bi laf atılma konusu durumunda oysa ki bu grupların elemanlarının 10'dan fazla yıldır tecrübeleri vardır,bilgileri vardır.Bunları kirleyen öbür tarafta pop çalan altarnatif grupları yükseğe çıkaran zihniyete ben güler geçerim.. Ama yakında bu yaptıkları onlara nasıl birşekilde patlıyacak haberleri yok....

@Sevgiler&Saygılar
 
tduncan demiş ki:
Ankaranın gelmiş geçmiş en eski Black metal grubu Wıtchtrap yakın bi zamanda sevenleriyle tekrar bulusacak
Electro Gitar: Tarkan abi ve Ben
Vokal : Cansu
Davul : Onur
Bas Gitar : Süpriz

oncelikle Duncan isimli kişinin Witchtrap ile alakası yoktur, az çok tahmin edebileceğiniz gibide Witchtrap asla bu kadar amatör ve komik bir açıklama yapmaz, duncan isimli kişi bir wt fanıdır ama sanıyorumki bu mesajı yazarken alkolün dozunu biraz kaçırmış, kendisinin grup ile ilgisi bulunmamaktadır, evet müziğe tekrar döndüğümüz doğru ama Witchtrap ismi altında değil, tarz olarak biraz daha farklı ve modern bir sound ile en önemlisi Türkçe sözlerle dönüş yapıyoruz, negatif ve pozitif elestiri göstererek bizleri hatırlayanlara teşekkürler, bu senenin sonlarına doğru albümümüz raflarda yerini alacak.
Witchtrap Tarkan
 
Öncelikle böyle birşeyin saçma olduğu zaten belliydi ama şu var şimdi seninde Tarkan olduğun şüpheli , bildiğim kadarıyla tarkan almanyadaydı yanlışta biliyor olabilirim..
İkincisi ise yeni oluşumun/grubun adı ne olcak? Tarz olarak bahsettiğin modern sound ne olcak bunları cevaplarsan iyi olur..

Black Kalın ..
 
Almanya'da değil Polonya'da idim, Türkiye'ye döneli çok oldu, isim olarak Witchtrap'i kullanmıyorum, WT ismi ile ileride yeniden faaliyet göstereceğiz, şimdiki sound Rammstein ve Rob Zombie sounduna yakın ve Türkçe, sözler kimsenin cesaret edemiyeceği kadar sert ve radikal
 
Witchtrap in tekrar toplanma kararı falan yoktur burda milletin amacı neyse bu tarz açıklamalar yapıyor Witchtrap dosyası tamamen bitmiştir.Ama gruptan tolga ve cenk müzik yaşamlarına baska grupta devam etmektedirler.Witchtrap iyidir,dinlenir.
 
EmsohA demiş ki:
Witchtrap in tekrar toplanma kararı falan yoktur burda milletin amacı neyse bu tarz açıklamalar yapıyor Witchtrap dosyası tamamen bitmiştir.Ama gruptan tolga ve cenk müzik yaşamlarına baska grupta devam etmektedirler.Witchtrap iyidir,dinlenir.
witchtrap bi muamma oldu. kim doğru söylüyor.
 
Hakkaten,mesajlara baktımda iyice kafam karıştı?
N'oluyor Witchtrap grubuna yeniden toparlanıyor mu? Yoksa başka isim altında mı devam ediyor?
 
grubun tekrar toplandığı ya da başka elemanlarla tekrar kurulduğu falan yokmuş.nereden uyduruyonuz bunları ya
 
Geri
Üst