Olur hocam ben ultimate team den sıkıldım hafiften. Pro clubs takılırız biraz da🙂Abi istersen pro clubs takılalım ya banada biri lazım
Olur hocam ben ultimate team den sıkıldım hafiften. Pro clubs takılırız biraz da🙂Abi istersen pro clubs takılalım ya banada biri lazım
3 türkçe diye bende oynamıştım güzeldi türkçe oynamak 🙂42 yaşındayım. Geçen hafta Crysis 2'yi bitirdim. Baya da zevkle oynadım. Crysis serisinin diğer oyunlarını da 2 yıl kadar önce oynamıştım. 2 hafta içinde Crysis 3'e başlamayı planlıyorum 🙂
Atari 2600'üm var, 1991'de alindi ve hâlâ calisir durumda. Kol kirik, yapmaya eriniyorum vallahi. Bulunmuyor da artik 🙂Bende öyle, 80'lerin sonu 90'ların başı çocukluğu yaşamamış olanlar hayatlarının en talihsiz gerçeğini yaşamış olanlardır. Valla da billaha da böyledir. Ben o river raidi eski püskü arcade makinasında tekrar 1989'da oynamak için neler vermezdim 🙁 O ilk aduketi attığım ilk shoryukeni çektiğim zamanı hatırlıyorumda. Sanki piyango çıkmış gibi sevinmiştim. Hey gidi günler.
- The Evil Within bence bu senenin en iyi oyunu olur. Hatta tüm zamanların. Çok iddialı çok.
Arkadaşlar şu bilgisayarla GTA 5'i oynayabilir miyim, fps falan kaç olur low ya da mediumda? Boş yere para vermek istemiyorum ziyan etmeyelim o paraya gider pedal falan alırım 😀
İşlemci: AMD Athlon II X2 260 3.2 GHz 2x1 MB L2 Cache Socket AM3 65W
Ram: Kingston 4GB Ram,
Hardisk: WD 500gb 7200rpm
Ekran Kartı: Ati Radeon hd6850 1GB 256Bit GDDR5 (Directx 11)
sistem: Windows 7 Ultimate x64bit işletim sistemi
Atari 2600'üm var, 1991'de alindi ve hâlâ calisir durumda. Kol kirik, yapmaya eriniyorum vallahi. Bulunmuyor da artik 🙂
Arkadaşlar şu bilgisayarla GTA 5'i oynayabilir miyim, fps falan kaç olur low ya da mediumda? Boş yere para vermek istemiyorum ziyan etmeyelim o paraya gider pedal falan alırım 😀
İşlemci: AMD Athlon II X2 260 3.2 GHz 2x1 MB L2 Cache Socket AM3 65W
Ram: Kingston 4GB Ram,
Hardisk: WD 500gb 7200rpm
Ekran Kartı: Ati Radeon hd6850 1GB 256Bit GDDR5 (Directx 11)
sistem: Windows 7 Ultimate x64bit işletim sistemi
Teşekkürler. Demek ki yine masraf çıkacak bize 🙂Ben buna yakın bir sistemle bu oyunu oynamayı denedim. Sadece işlemcimiz farklı hatta epey benziyor bilgisayarlarımız. Ne olduğunu söyleyeyim mi? 800-600 çözünürlük önerdi öyle açtı oyunu hakaret eder gibi. Şehirde iki tur atıp sildim oyunu 😀
Ama masrafa da değiyor hakikaten, hele ki GTA V söz konusu olunca 🙂 Yakın zamanda yaklaşık 1600TL masraf yapıp işlemci, anakart ve bellek değişimi yaptım da, şimdi "iyi ki yapmışım" diyorum gerçekten.Teşekkürler. Demek ki yine masraf çıkacak bize 🙂
hocam ps4 al bir tane oyunu açar mı açmaz mı derdinden kurtul🙂Teşekkürler. Demek ki yine masraf çıkacak bize 🙂
Aslında en mantıklısı o da ben de alışamadım bir türlü kolla oynamaya. Bir de strateji falan da çok oynarım ben ne bileyim klavye+mouse'taki özgürlüğü ps'de bulamadım 🙂hocam ps4 al bir tane oyunu açar mı açmaz mı derdinden kurtul🙂
Gta 4 pc mükemmel bile olsa sorun çıkarıyordu bunda da var mı öyle sıkıntılar.Ama masrafa da değiyor hakikaten, hele ki GTA V söz konusu olunca 🙂 Yakın zamanda yaklaşık 1600TL masraf yapıp işlemci, anakart ve bellek değişimi yaptım da, şimdi "iyi ki yapmışım" diyorum gerçekten.
GTA IV oynamadığım için ne tür sıkıntıları kast ettiğinizi bilemiyorum. GTA V'te ufak bir sorun var ama sanırım bir güncellemeyle hallettiler onu. Sorun şu: Yaklaşık yarım saat oynayınca oyun teklemeye başlıyor. Donanımla bir alakası yok bunun, programlanmasıyla alakalı tamamen. Oyunu kapatıp tekrar açmak icap ediyor. Dediğim gibi, güncellemeyle halletmiş olmalılar.Gta 4 pc mükemmel bile olsa sorun çıkarıyordu bunda da var mı öyle sıkıntılar.
Gta 4'te optimizasyon sorunu vardı dediğiniz gibi takılıyordu ama sürekliydi. Sıkıntı giderildiyse sorun yok 🙂GTA IV oynamadığım için ne tür sıkıntıları kast ettiğinizi bilemiyorum. GTA V'te ufak bir sorun var ama sanırım bir güncellemeyle hallettiler onu. Sorun şu: Yaklaşık yarım saat oynayınca oyun teklemeye başlıyor. Donanımla bir alakası yok bunun, programlanmasıyla alakalı tamamen. Oyunu kapatıp tekrar açmak icap ediyor. Dediğim gibi, güncellemeyle halletmiş olmalılar.