Elder Scrolls Online'da oynanabilir.
ben nefret ettim oyundan ya. hevesle preorder yapıp geldıgı gun baslamıstım ama asırı kotuydu ve asla elder scrolls deneyımı vermıyor bence
Ben de ayni durumdayim witcher haric bi oyun oynatmadi kendini cok zamandir. Dishonored 2 aldim 3. Episodeda baydi ki ilkini sevmistim cok. Deus ex mankind divided da oyle cok mediocre idi. Witcherdan gayri oyun yok 🙁The Witcher 3: Wild Hunt'tan başka bi' şey oynayamıyorum bir süredir. Blood & Broken Bones zorluk seviyesinde son genişleme paketini de bitirmek üzereyim. Ondan sonra da Death March'la NG+ diyerekten baştan başlayacağım.
Bilmiyorum yaştan mı yoksa ilgi alanlarının çoğalmasından mı, ama çok uzun süredir hiçbi' oyun 10 sene önceki kadar sarmıyor. Witcher ise bam güm daldı bu tatminsizlik haline, ağzımı burnumu dağıttı, kendine hayran bıraktı.
Eğer aranızda hala oynamamış olan varsa, gelin gamer sözü dinleyin, kendinize yazık etmeyin, hatadan dönün, alın kurun ve oynayın 🙂
Toussaint'de takılıyorum şu an, daha bitmesine var. Grandmaster Ursine Armor giyiyorum, fizikselden daha fazla güvendiğim hiçbi' şeyim yok 😀
The Witcher 3: Wild Hunt'tan başka bi' şey oynayamıyorum bir süredir. Blood & Broken Bones zorluk seviyesinde son genişleme paketini de bitirmek üzereyim. Ondan sonra da Death March'la NG+ diyerekten baştan başlayacağım.
Bilmiyorum yaştan mı yoksa ilgi alanlarının çoğalmasından mı, ama çok uzun süredir hiçbi' oyun 10 sene önceki kadar sarmıyor. Witcher ise bam güm daldı bu tatminsizlik haline, ağzımı burnumu dağıttı, kendine hayran bıraktı.
Eğer aranızda hala oynamamış olan varsa, gelin gamer sözü dinleyin, kendinize yazık etmeyin, hatadan dönün, alın kurun ve oynayın 🙂
Bir suredir eski guzel PS4 oyunlarini oynuyorum, sanirim sira henuz gelmez ama ben de takipteyim 😉...hort;
Ps4 üzerinden death stranding pre-order yapan yada yapmayı düşünen var mı? Uzun zamandır hikayesi ve görsel tasarımı ile bu kadar sükse yapan bir oyun çıkmamıştı, hideo kojima faktörü zaten tek başına yetiyor fakat yine de korka korka almış bulundum. Aynı sendromu yaşayan ve benim gibi son saatleri sayan var mı?