Leisure Suit Larry diye bir nostalji esintisi bırakayım ortama... ve hatta daha eski Atari'de Pitfall.
C64'deki Pitfall kabustu, bir çukurdan düştün mü diğerine düşerdin, düş düş bitmezdi 🤣Leisure Suit Larry diye bir nostalji esintisi bırakayım ortama... ve hatta daha eski Atari'de Pitfall.
"Ken Sent Me" 🙂Leisure Suit Larry diye bir nostalji esintisi bırakayım ortama... ve hatta daha eski Atari'de Pitfall.
Abi direkt Borderlands'e benzeyen çok oyun yok kendine özgü bir oyun serisi Borderlands. Eğer oyunun loot yapma mekaniğini sevdiysen Diablo 4'e bakabilirsin. Eğer shooter kısmından zevk aldıysan da metalci adam DOOM (Bence Eternal en iyisi) oynar naçizane fikrim.Ben 11 yıl aradan sonra gaming laptop aldım arayı kapatmak için oyun önerilerine açığım 🙂 en sevdiğim oyun borderlands 2 🙂
Abi Elden Ring ilk başta kanırtabilir zorluğundan ama alışırsam baya kolaylaşıyor ayrıca overpower olmaya çok müsait bi oyun yardımcı olabileceğim bi şey olursa yazarsın bana.@Semperfi çok teşekkürler hepsini listeye aldım tam bana göre öneriler oldu gerçekten...skyrim de çok oynamıştım zamanında elden ring e de başlamak gerek demek...
@Ozzfish 29tl ye aldım 2042 yi baya hoşuma gitti, diğerlerine dair fikrim yok youtube dan bakacağım, witcher 1-2 vardı steamimde 3 en iyisi herhalde...