Defakto (Nu-metal & Hardcore) - Ankara

bassci84 demiş ki:
Undergroundscream demiş ki:
Slm arkadaslar. Bende ilk defa bir topigi tamamen okudum ve ilk defa en sevdigim grubları playlistine koyan bir grub goruyorum. Bu beni baya sasırttı. Yaratık sarkınızı dilnedim ama cok hosuma gitmedi. Sanırım ses kalitesindendi cunku ses net degildi... Farklı bir calışma yapmak istemissiniz ve bence dogru yoldasınız. Bence Yaratık dan daha iyi sarkılar yapacaksınız eminim. En kısa zamanda da canlı performansınızı dinlemek icin ankaraya geri donecegim. Malum okullar yeni acılıyor.


evet okullar açılınca herkez kosturmaya basliyo :) yaratık aslında çok güzel bi beste ve senınde dedığın gibi değisik bi çalısma slıpknot tadında ve bestelerımız bununlada bitmis değil devamı var hepsı birbirinden sağlam besteler dınlemenızı tavsiye ederım ama biraz daha zaman diğer bestelerı kayıtetmek için

Bayağıdır forumla çok ilgilenememiştim ilginç diyaloglar gelişmiş. Erbil kendi yorumunu yapmış Yaratıkla ilgili ancak biz şuna benzesin yok efendim limon tadında olsun diye bir çaba harcamadık ve bence şuna yada buna benzio denemez Yaratık neyse bunu da söliim içimde kalmasın. Erbil alınma kardeşim sadece biraz garipsedim bu yorumunu bende bunla ilgili birşeyler yazayım dedim. Saygılar.
 
kardesım ben sadece kendı düsüncemı açıkladım alıncak bisey yok!!ve dedığıne katılıyorum yaratık yapılırken hiçbiseyi örnek almadığımızın farkındayım ama bi benzetme yapmak istedım
 
Cumartesi gecesi de (28.10.23985) ankaradaki bir stüdyoda 20:00-22:00 arası çalışmamız var. Bizi o saatler arasında stüdyoda yakalayabilecek ilk bir kişiye ertesi günkü konserde bir bira hediyemizdir.. Şansınız bol olsun!
 
stüdyo baget sponsorluğunda

29 ekim de yolcu rock barda sahne alacak gruplar :

DEFAKTO
NOKTA
TANSİYON 12,8
KARAKALEM
EVİL CATS

+18
giriş : 3ytl kapı açılış saat:17:00

yer:ssk iş hanı kat:3
 
sound666 demiş ki:
umarim iyi bir konser verirsiniz basarilar(yani umarim gitar teliniz kopmaz :D)
Bu seferki için, ben alto derisi patlayacağına bahse girmek istiyorum! Herhangi bir ekipman aksiliği çıkmasına 1 e 0.8 veriyorum :LOL: Yok yok şaka yaptım çıkmaz aksilik falan gelin siz, yeter ki gelin ;)
 
konseryz0.jpg
 
Teşekkürler.. Bu tarza gönül vermiş Hexa olarak gelip izlerseniz daha bir mutlu oluruz :) Sonra biz çalıyoruz ama seyirci anlıyor mu bu tarzı psikozuna girmeyiz ;)
 
MeSSiaH_sic demiş ki:
Teşekkürler.. Bu tarza gönül vermiş Hexa olarak gelip izlerseniz daha bir mutlu oluruz :) Sonra biz çalıyoruz ama seyirci anlıyor mu bu tarzı psikozuna girmeyiz ;)

Bu konsere söz veremiyorum dostlar. Pazar günü Anıtkabir'e gitmeyi planlıyorum. Uzun zamandır gitmedim. Ama ileriki haftalarda beraber konser verebilmeyi çok istiyorum ;)
 
defaktoyu herzaman severek dinlemişimdir hele o chimaira-power trip te kopmayı çok özledim çalında bari kopıym bnde oralarda :) başarılar dostlar

yaa bu arada drowning pool-tear away ve chimaira-split şarkısını 4 gözle bekliyorum sanırım reperturınızda yok ama defakto ya yakışır 2 süper parça bence bunlar...
 
Geri
Üst