Cırt Cırt Velctro Bant Nerden Alınır

Boarda pedalları sabitlemek için cırtcırtlı velctro bantları nereden temin edebiliriz. Mümkünse İstanbul için adres olursa iyi olur.
Birde yapıştırdıktan sonra pedala zarar vermeden nasıl temizleriz?
 
Tuhafiyelerden düz cırt cırt al istersen ben öyle yaptım. Sonra pedalların arka kapağını çıkarıp iç kenarlarından silikonla yapıştır. Pedalları tekrar vidala. Silikon çıktığında gram zarar vermez.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Slikon alırken nasıl bir slikon almam gerekir?

Vidalama işini düşündüm de pil değişimi olsun pedal sıra değişimi olsun, yapmak istediğimde meşakkatli olur diye düşündüm. Sadece iyi bir cort cort olursa değişim kolay olur. Tabi çanta içinde yer değiştirirlermi onu bilmiyorum Deneyip görücem. Çok ağır olanlara da kelepçe takıp sabitleyeceğim.

Tuhafiyede satılan cırtlar sağlammıdır. Daha kalitelisini istersek nereye bakmak lazım. Yoksa hep aynımıdır bunlar.
 
Muhtemelen hoşuna gitmediği için cırt cırta yöneldin ama alternatif olarak önerim, tabi board buna uygunsa, kablo klipsi ile tutturmak pedalları. Ben bu şekilde kullanıyorum gayet memnunum, nacizhane bir alternatif ;)
 
Kablo klipsi dediğiniz kelepçe sanırım? Onu düşündüm aslında ama zamanla pedalı tutan yerlerinde boya dökülmesine sebep olurmu ondan çekindim. Herhangi bir problem oluyor mu zamanla kozmetiğinde?
 
Kablo klipsi dediğim şu plastik gereçler :) Pedala zarar verecek kadar sıkmazsan bir sorun teşkil etmez, ayrıca o kadar gerilime bu plastik de dayanmayabilir :)
ImageUploadedByTapatalk1389944119.223619.jpg
 
Kesinlikle çok uzun zamanda aşınma olacaktır :) Gerçi pedal boardu dağıttım bu muhabbetin üstüne en son montajdan bu yana 3 aydan fazla zaman geçti herhangi bir deformasyon yok :)
 
Ben ufak bir uyarıda bulunayım. Bazı kalitesiz velcro'lar kısa bir süre sonra kendini bırakıyor, pedalboard çantasını açınca pedallar karışmış vaizyete gelebiliyor. Bazı markaların (Tesco vs) heavy duty velcro'ları var, bunlar Bauhaus, Koçtaş gibi yerlerde bulunur, biraz pahalı olmakla beraber sıkıntı çıkarmazlar.
 
Geri
Üst