Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

sschlange demiş ki:
arkadaşlar 300 500 dolar arası param var.elektro akustik gitar almak istiyorum.hangi marka hangi model almamı önerirsiniz..konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim..

vallaha ben 275 ytl ye stag aldım canavar gibi stüdyoda sahnede hiç kasmıyo tonları fiyatına oranla süper.hem cutaway eq da var üstünde.Başta bende ön yargılıydım ama şu an işimi görüyor.
 
bi şey değil ama orjinalinde derken ne demek istedin anlamadım orayı . halil pazarlama nerde senfoni izmirde ilçe olarak.arkadaşlar var belki getirirler.
 
rolandDESCHAIN demiş ki:
arkadaslar bende ibanez s470 var onu satım yalşasık 800 900 ytl cıvarında bi gitar almak istıyorum ne onerırsınız

İkinci el forumunda RG2550'ler, 1570'ler falan bu fiyata düşebiliyor, bence onlara dikkat et. Geçenlerde 900 liraya bir 2550 gitti mesela...
 
elektro gitarım cort x6 olucak büyük ihtimal araştırmalarım 3 gündür bu gitara doğru sürükledi.
peki bu gitara anfi gerekli ben ses görüntü işindeyim yüksek waatlı anfiler var ama sonuçta her işin bir bileni var ben evde çalacagım doğal olarak aşırı ses yapamayacagım ve 70 ytl üzerine çıkamam.
sizce bu fiyata ne alsam heryerde değişk bir çok anfi var
iş yerimden dolby dijital anfi ve jbl hoparlör getirsem ev hatta bina yıkılır
bide kovulma ihtimalim var İŞTEN :))
xx
 
soulwalker demiş ki:
fiyatı ne kadar o gitarın? evl x4

450$ civarinda evl-x4'ler. subat'ta falan gelmis sanirim turkiye'ye. turkiye'deki en yeni evl serisi modellerden yani. evl-k4'e benziyor kasa falan, sanki k4'un upgraded hali. k4'un manyetikleri h-h, x4'unkiler h-s-h seklinde (ikisi de emg hz idi sanirim)

o degil de evl-z4 cok cezbetti beni. arastirmaya devam.
 
valla ben sahsen yeni baslamıs sayılırm bu islere ama cort'un x serisinn kötü olduğunu duymuştm bende de zaten cort g260 onu tavsiye edebilirm size..
endonezya malı(başlangıç için iyi bence), diş budak gövdesi var, 2 single 1 humbucker var..
 
sprco demiş ki:
valla ben sahsen yeni baslamıs sayılırm bu islere ama cort'un x serisinn kötü olduğunu duymuştm bende de zaten cort g260 onu tavsiye edebilirm size..
endonezya malı(başlangıç için iyi bence), diş budak gövdesi var, 2 single 1 humbucker var..
X-11 den düşük modelleri çok iyi sayılmaz ancak sandığınızın aksine Endonezya üretimi olmasına rağmen tonları oldukça iyidir (elbette fiyatına oranla). Hatta X-CUSTOM, X-TH ( ki bunlar Kore üretimidir) oldukça profesyonel gitarlardır. (Şimdi bunu yazdım diye biri çıkıp JEM ile kıyaslar.)
 
Geri
Üst