Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

agmedcaliskan demiş ki:
selam ben bass tonları daha ağırlıkta olan bi gitar istiyorum tavsiyesi olan var mı?

Maun gövdeli gitarlara bak, aslında maunun basslarının değil de midlerinin baskın olduğunu söyleyenler de var, fakat bas tonları en iyi kaldıran gitarlar bence maun gövdeli gitarlar oluyor. les pauller iyi bir seçenek olabilir :)

halilpazarlama demiş ki:
MTM1 deki olay aklıma geliyodu aslında görmemeiştim , niye bi gitarda yok bu sistem diye ama yapmış
elemanlar.güzel gitar.

Bu tarz şeyler hep ihtiyaçtan doğar derler, büyük ihtimalle Slipknot gitaristinin akıl ettiği bir şeydir yani :) Ama tremol-no gibi aletler varken artık bu tarz şeylere pek de gerek yok gibi..
 
floyd hakkında bilgiler için saolunda sizce parasını hakeden bi gitarmı?alsam kötü mü ederim?çünkü türkiyede hiç kullanan kişi görmedim mtm1 i...
 
ikisininde driveını kullanarak metal yapamazsın yaa boost olayına girmen lazım yada adam gibi dist pedalı alman lazım.ikiside hemen hemen aynı ayarda amfiler.ama satarken marshallı daha rahat satarsın :) (bknz.tüccar mantığı)
 
selam arkadaslar ben yenı elektro gıtar calmaya basladım kendıme yenı 1 gıtar almaya kara verdım ve washburn mu sattım 2 gıtar arasında kaldım ibanez gio grg70 mı alsam yoksa cort g250 mı bana yardımcı olurmusunuz
 
bass ton ağırlıklı gitar arayan arkadaşım.Eğer çok pahalı birşey almayacaksan Cort M serisine bakabilirsin.M520 kullanıyorum.Gerçekten çok dengeli bas-tiz tonları var.Tatmin eder.
 
arkadaşlar merhaba, 2 sorum olucak, birincisi ; jazz-blues için çok pahalı olmamak kaydıyla(1500 ytl ye kadar) nasıl bir set kurmak mantıklı olur , ikinci sorumsa Squier OBEY Graphic Telecaster,Fender Squier Tele Custom,Fender Jagmaster,Fender Squier Thinline Tele arasından hangileri iyidir , bir fikriniz varmı..(nirvana tarzı için)
Teşekkürler..
 
selam arkadaslar
bugün izmir cankayada bir gitar mağazasına gittim ve elektro gitarlara baktım.satıcı adam bana cort x2 ya da ibanez gax 30 almamı tavsiye etti.gitarlardan birini bu hafta içinde alacağım ama karar veremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.......
 
ibanez gax30 benim bir arkadaşımda vardı , endonezya malıydı yanlış hatırlamıyosam , ve çok sağlam tonları vardı öneririm kesinlikle başlangıç için ideal bi gitar bence..
 
Geri
Üst