Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Sıfır gibi tek çizik yok yapışkanları duruyor gelince göreceksin zaten dedi.Bu gitartekniklerindeki Emrah bey ile arkadaşmış.

Bu arada sabit köprü.. floydun ızdırabını çekemem zaten bir rg2550 var elimde anamı ağlattı :)
 
artist serisi daha iyi olur düşüncesi tamamen firmaların signature tuzağına düşmektir öyle birşey yok kesinlikle önemli olan fiyatlardır eğer daha iyi olsaydı jeff loomis daha pahalı olurdu ama zaten ikisininde ağaç ve işçilik kalitesi aynı hepsi aynı yerden çıkıyor
 
Yani aslında tam demek istediğim o değil Jeff loomis aktif bir müzisyen adamın adını basıp kötü bir gitar yapmazlar diye düşündüm.

Bu arada gitarların fiyatı neredeyse eşit hatta mydukkanda Jeff daha pahalı
 
mydukkan da keriz sanıyo milleti he :D dostum şunu diyim schecter 1000 liradan sonra zaten kötü gitar yapmıyor benim demek istediğim şu blackjack ile jeff loomis aynı kalitede ama bana göre blackjack biraz daha avantajlı geliyor gerçi ben jeff loomis in cleanlerini daha çok beğenmiştim ama clean çalmadığım için blackjack e atladım..
 
Jackson mı, LTD mi dersen her koşulda LTD derim, artık metallin gitarı ESP ve LTD, işciliği ve tonu Jackson'dan iyi. Amerikan Jackson'lara birşey demiyorum. Tüm piyasa LTD der. 1500tl ikinci el MH1000 bulabilirsin, zaten çalınca kalitesini göreceksin ve aradığım gitar bu dersin.
 
Geri
Üst