Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Merhaba, bütçeni biraz daha artırırsan veya temiz bir ikinci el bulabilirsen Squier Classic Vibe Telecasteri tavsiye ederim. Fiyatına göre oldukça güzel işçiliği ve tonu olan bir gitar. Biraz araştırıp kullanıcı yorumlarını okuyabilirsin.
 
Fender alabilecek durumdaysan fender al. Daha üst düzey birşey alabilecek durumdaysan zaten tavsiye istemezdin. Fender strat ifadesini selpak mendil gibi kullandıysan ve giriş seviye bir strat falan arıyorsan sx, squier, stagg, cort ne alırsan al hepsi aynı bok zaten.
 
Merhaba herkese, 2700 tlye kadar gitar hangi gitarları tavsiye edersiniz? Bu fiyata 2.el schecter hellraiser c1 fr special buldum. Ancak special olması beni endişelendiriyor, bu konuda fikriniz nedir? (Gitar menşei güney kore)
 
Normal hellraiser ile special olanının en büyük farkı floyd rose. İlkinde 1000 serisi var, ikincisinde special modeli var ve special modeli hiç iyi değil. Floyd rose olacaksa 1000 serisi olan gitarlara bakın, yoksa sabit köprülü gitarlara bakın.
 
kaç senedir çalıyorsunuz?
hangi tür çalmak istiyorsunuz?
floyd rose mu sabit köprü mü istiyorsunuz?
humbucker single?
sıfır mı ikinci el mi?

bunları bi söyleyin ona göre tavsiye isteyin.
 
metal çalmak istiyorum. Daha önce 15 yıl önce yani ibanez ex im vardı. Satmıştım yoluma keyboard ve klasik gitarımla devam ettim. Toplamda 20 yıldır gitar çalıyorum diyebilirim. Bestelerimi keyboardla yapıyordum.( kendi kendime eğleniyordum yani) ancak bunca yıl sonra tekrar gitar almak istiyorum. İkinci el olsun istiyorum. Floyd rose olmasada olur sorun değil.
 
Geri
Üst