Parodi -(Ankara)

oo seço,saolasın canım,zaten orda düşündüm "seço kesin gelir"diye,bakındım filan ama göremedim.neyse düşünmen yeter..başarı dilekleri için teşekkürler tekrar..
 
cemtuncer demiş ki:
Başak teşekkür ederim..
Benim içinde siz bir numarasınız ruhunuzu müziğinize en iyi şekilde yansıtıyorsunuz her zaman yanınızdayım..

C.

Cem abi; yaptığın işler herzaman "çok groove lu olur", ve artık öğrendimki: bu iyi bişiy... :p Herşey için çok sağol...
 
cemtuncer demiş ki:
Başak teşekkür ederim..
Benim içinde siz bir numarasınız ruhunuzu müziğinize en iyi şekilde yansıtıyorsunuz her zaman yanınızdayım..

C.

Cem abi; yaptığın işler herzaman "çok groove lu olur", ve artık öğrendimki: bu iyi bişiy... :p Herşey için çok sağol...
 
Arkadaşlar iki tane şarkınızı dinledim.ikisi de takdiri hakeder olmuş elinize müziğinize sağlık.ben grubu hiç tanımam etmem.sadece roxy'e katılacak bikaç grubun demolarını indirdim ve aralarından en çok sizinkini beğenmiştim.hatta (sahne arkadaşlarımız yeni harman dışında;) sizin dereceye gireceğinizi düşünüyodum da.umarım iyi müzik yapar iyi yerlere gelirsiniz,geliriz arkadaşlar ;)

başarılar diliyorum...
 
slide_alisan,çok teşekkürler dostum , böyle güzel tepkiler alınca bizim de şevkimiz artıyor müzik yapmak için..umarım gelecek senelerde yüzünü kara çıkartmayıp iyi yerlere geliriz:)
 
oğuz,slide_alisan ve gibsonay gerçekten çok teşekkür ediyoruz bu güzel sözlerinizden ötürü..gitaristimiz seyfiboy'un da dediği gibi yakın zaman içinde güzel ve değişik projelerle karşınızda olmayı amaçlıyoruz..umarım herşey güzel olur,sizin için de bizim için de.başarılar diliyoruz sizlere..
 
şöyle bi durum var,roxy finalleri bizim ilk sahnemizdi :D ondan önce bi sahne yapmadık hiç,dolayısıyla tek görüntü elimizdeki (hatta elimizde bile değil,varolan tek görüntü diyelim,teknoloji yetersizliğinden kaydedemedik:) yükseksesteki kısa roxy vtr siydi,onu da valla hiçbiyerden bulamıyoruz,bulursanız siz bize ulaştırın,ehuhe :D eskişehir konusunda da bilemiyorum belki öyle durumlar olabilir :utandim biz de ankaraya bekleriz efendim :) görüşmek üzere
 
BandRoll demiş ki:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz en kısa zamanda yeni şeyler sunacağız size önce şu finaller bitsin bakalım ;)
Finaller bitmez!! :cry: Roxy finali gibi eğlenceli 2 günden sonra sonra final haftası gibi işkence günler geçirmek biraz cansıkıcı oldu :) ama bu haftadan sonra aklımızdaki bikaç yeni şeyi hayata geçireceğiz...Bu arada bu iyi dilekler için de teşekkür ederiz tekrar...
 
bu grup bizim diil miydi yaw , can ,kaan, emre,oğuz ve köksal'ın,iyi ki albümü parodi adıyla çıkarmaktan vageçmişiz yoksa baya karışıklık olcaktı, nese ,olmuşla ölmüşe çare yok,başarılar diim ne diim?
 
albümü parodi adıyla çıkarmaktan vazgeçmiş olmasaydınız zaten biz grubun adını"parodi" koymazdık:) yani bi sorun olmazdı yinede,sanırım eskiden "parodi"olup şimdi"punkart"olan gruptan bahsediyosun,grup ismi konulurken araştırıldı başka bir grubun ismi parodi mi vs diye ve artık grubunuzun isminin punkart olduğu öğrenilince rahatlıkla konuldu "parodi"ismi.olay kısaca bu şekilde özetlenebilir. başarı dilekleri için teşekkürler.
 
Geri
Üst