P
pesimistII
ne demek efenim her zaman...
Teşekkür ederiZ..Kayıtta herbirimizin emeği eşittir,dinlediğiniz şarkıyı Parodi kaydetmiştir.Kaydın her anında yanyanaydık.Görüşmek üzere.zorknemesis demiş ki:Kayıt süper olmuş eline sağlık ali nssde başarılar
Yok ben kaydın aranjesinin sana ait olduğunu duydumda ermandan onu tebrik ediyorum parça için tabi gruba tebriklerim iyi bi sonuç almanız dileğiyle başarılar 🙂_Alien_ demiş ki:Teşekkür ederiZ..Kayıtta herbirimizin emeği eşittir,dinlediğiniz şarkıyı Parodi kaydetmiştir.Kaydın her anında yanyanaydık.Görüşmek üzere.zorknemesis demiş ki:Kayıt süper olmuş eline sağlık ali nssde başarılar
pesimistII demiş ki:yaradan beni dünya arenasına soktuğunda tektim her nefesi soluduğumda hep yektim PARODİ'nin YOL'larında ben benimi kaybettim...
Parodi'nin hiçbir şarkısının aranjesini bir kişi yapmaz,herkesin eşit emek sarfettiği bri durumdur besteyi ve aranjesini yapma,sonra da kaydetme olayı.Zaten gitaristimiz,biricik dostumuz Ali'nin;gerektiğinde sabahladığımız,gerektiğinde ne yapmamız,şarkıyı nasıl düzenlememiz gerektiği konusunda tartıştığımız,şarkıyı yaptığımız,bozduğumuz,tekrar yaptığımız günleri bir kenara koyup "aranje bana ait"deme olasılığı da yok🙂 hele ki hiçbirimizin müzik yeteneğini birbirimizden üstün görmediğimiz bir grup iken..Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.Aranje ve kayıt Ali'nin de dediği gibi hepimize aittir.Onca emek vermiş biri olarak açıklık getirme ihtiyacı hissettim.Güzel dileklerin ve beğenin bizi mutlu etti,teşekkür ederiz 🙂zorknemesis demiş ki:Yok ben kaydın aranjesinin sana ait olduğunu duydumda ermandan onu tebrik ediyorum parça için tabi gruba tebriklerim iyi bi sonuç almanız dileğiyle başarılar 🙂_Alien_ demiş ki:Teşekkür ederiZ..Kayıtta herbirimizin emeği eşittir,dinlediğiniz şarkıyı Parodi kaydetmiştir.Kaydın her anında yanyanaydık.Görüşmek üzere.zorknemesis demiş ki:Kayıt süper olmuş eline sağlık ali nssde başarılar
pesimistII demiş ki:başımda yüzlerce bela köşeye sıkıştım peşimde düşmanlar, korkular, kaçmak için önümdeki yollardan birini seçmem gerek..
seçtiğim yol PARODİ'nin YOL'u...