okkesch,cubase kaydı derken neyi kastettiğini anlayamadım 🙂 yani stüdyo kaydı da zaten cubase,nuendo gibi yazılımlarla yapılıyor,ben anlayamadım,eğer açıklarsan sanırım daha çok yardımcı olabilirim.
durma söyle'nin tek kaydı ilk sayfamızda linkini verdiğimiz kayıttır.yol'un ise eski bir kaydı vardı,şimdi ise yeni bir kaydı var 🙂 nokiadaki hali yol'un yeni kaydıdır,dinlemek isteyenler -şimdilik-oradan ulaşabilirler..beğenin bizi mutlu etti teşekkürler.ilerde playlistine ekleyebileceğin yeni şarkılarla burada oluruz umarım..
seyfi işine gelince;seyfiyle gerçekten çok güzel günler geçirdik,gerek müzik,gerekse arkadaşlık babında.hala da seyfinin de dediği gibi görüşüyoruz,görüşmeye devam da edicez.ben de seyfi gibi hepimizin kendimize bir şeyler kattığımıza inanıyorum bütün bu süreç boyunca.Ha bi de,İstanbul macerası gerçekten çok güzeldi 🙂 şartlar bunu gerektirdi ve sadece seyfinin de dediği gibi birlikte müzik yapmıyoruz artık.biz de ona başarılar diliyoruz,nitekim kendi adıma söyleyebilirim ki,seyfi zaten iyi bir müzisyen olma yolunda ilerliyor,çünkü var olan yeteneğinin yanısıra, müziğine öğrenme azmini,çok çalışmayı,tekniği ve en önemlisi duygusunu katabiliyor.sevgiler seyfi ..🙂
yorumlarını paylaşan ve güzel düşüncelerini ileten herkese teşekkürler..
sevgi&saygı