B.C. Rich Bronze Warlock

Bende zaten rg370misle senin bahsetigin gitarı karsılastırmanın adaletsizlik olacagını soledim =) kotu dedini solemedim =) ama 1-2 sayfa geride custom kırmızı bi bcrich var mesela onla rg370 karsılastırılsa oda adaletsizlik olur dedim yani herseyi kendi sınıfında bir seyle karsılastırmak lazımda dediim gibi bu konu "karsılastırma" degilde bcrichlerin + ve - leri ile ilgili =)
 
arkadaşlar bu gitara hardcase nasıl yaptırılır? veya satılan hardcaselerin fiyatları hangi aralıkta olur? bilen bir arkadaşım varsa bizi bilgilendirebilir mi şimdiden çok teşekkür ederim.
 
dostum ben uygun bişey bulamamıstım bas gigbag'e koydum zaten anca oldu alet 50 60 ytlmi ne vermiştim tunelde esp markalı.. yapan yerleride tunelde bulabilir,
 
Bende zamanında Transport Armor diye "lite hardcase" vardı. Ondan arayın derim.

Gitarın satıcıya ulaştırılmasında kullanılan, Core One üretimi birşeydi...
 
Bu arada bu marka bu markadan iyidir muhabbeti ne kadar salçama sapan bir muhabbettir. Kullanım alanına göre değişir. Yok şimdi bir de herkes kendi gitarını övüyo da, arkadaşın biri Cort çok kötü bilmem şu Cort'u ikiye katlar demiş mesela bu dikkatimi çekti de.Cort Master Piece bir gitarı alın mesela o zaman bir arkadaş ne dicek merak ediyorum. Aynı şekilde jazz yapan bir bassçıya B.C.Rich Bass verin o gitarın hiçbir özelliği kalmayacaktır. Kullanım alanına göre değişir,kimse kendi kullanmadığı markalara çamur atmamalı yani bilmeden.
 
BcRich arkadaşımda vardı, hayatımda tonu bukadar kötü garip bi gitar görmedim. Tamamen benim gözümde odundan ibaret. Şekli hoş güzel ama kesinlikle tonu berbat. Hele alternative falan demişsin aman sakın böyle bir yanlış yapma. Tek beğendiğim yanı klavyesi sweep çok rahat yapıyordum ben. Bide ergonomik değil alet oturarak çalamıyorsununz kasası göğsünüzün ortasında delik açıyor.
 
Arkadaşlar bende bir bronze warlock var fakat deluxe teki gibi boynuz kafalı.üzerinde bronze daki gibi bir volume birde ton potu var.gitar kore yapımı. gitarın tam olarak ne olduğunu kestiremedim.aldığım arkadaş Deluxe Bronze gibi bir şey söledi ama ilk defa duyuyorum.Ne dir bu gitar lütfen bana bilgi verin bu konu hakkında çok teşekkür ederim.
 
warlock çok şekil bi alet ya.American yapımı varsa kaçırılmaz.Ama olak kore ve çine gelince 10 20 tane olcak da hepsini denicen öle olcan.ALdojtan sonrada duncan yada emg manyetiklerle modiflersen Metin Turkcanınki gibi bişey çıkartırsın.
 
warlock serisi gerçekten güzel.Elimde 1250 ytl var ben de iyi bi gitar almak istiyorum.BC Rich warlock Kerry King Signature çok hoşuma gitti acaba param yetermi ya da warlock'un tavsiye edebileceiniz modeli bide Kerry King Wartribe modelide var fark ne?Türkiye'de bulabilirmiyiz bu gitarları?
 
Geri
Üst