American=AmerikanJack-- demiş ki:bu gitarlar USA standartlarinda korea de uretiliyor
model American ama fabrica Korede, ucuz iscilik
epiphone gitarlarda ayni, Signature orginial gitarinin arkasinda, USA standart made in Korea yazar
Americadaki volkswagen golf lerin parcalari almanyadana getiriliyor ama mexico da fabricasyon yapiliyor, golf mexican arabasi mi
fabrica=fabrika şeklinde yazabilirsin...
Gitarın Amerikan falan değil. Amerikan standardı dediğin kavram nedir ki? Açıklama getirirsen biz de anlarız... Bahsettiğin modelde herhangi bir Amerikan bağlantısı yok. En fazla tasarımı Amerika'da yapılmıştır ki bu üretim kalitesine yansımaz. Üretimde kalite esası tasarıma uygunluktur ama gitar nerede üretiliyorsa oranın malıdır.
Bir de kendi söylediğine kendin yenik düşüyorsun, Epiphone için gönderdiğin fotoğraflarda USA standart falan yazmıyor. "Made in Korea" yazıyor, Kore'de yapılmıştır demektir. "100% Inspected & Set-up In the USA" yazıyor ki bu da tamamen ayarlarının ve kontrollerini Amerika'da yapıldığını gösteriyor...
Amerika-Almanya-Meksika-Golf muhabbetini hiç karıştırma, tamamen farklı olaylar. Ayrıca gitarının tek bir parçasının Amerika'dan Kora'ye gönderildiğini sanmıyorum.
Neyse... Amerikan B.C. Rich'im var dediğin için yazdım bunları... Çok daha güzel bir gitar göreceğim için ümitlenmiştim, onun hayal kırıklığındayım... Gerçi çok şanslısın gitarının Kore olması bence büyük bir lütuf... Kesinlikle kötü bir gitar olduğunu da iddia edemem... Sadece "Amerikan" değil... 😉