Setup Sorunu ?

Merhaba Benim Boss Od2,Digitech Rp80,Proel Wah-wah,Soundking 10watt amp,Cortx2 gibi bir setup ım var diziliş olarak proel+drive+rp80 önerdiler ancak o şekilde denediğimde cılız bir drive verdi rp80+drive yaptığımda drive iyiydi neden öyle oldu acaba farklı bir şekil önerirmisiniz kayıtlarda falan ne şekilde kullanayım direk bilgisayara girişlerde falan ne önerirsiniz ?
 
slm

öncelikle aletleri sıralamadan önce hangi aletin hangi fonksiyonlarından effecklerinden yararlanıyorsun bunu belirtirsen ona göre bi sıralama yapılabilir.

boss tan driver alıp effecktleri de rp den veriyorsan boss + Rp80 olmalıdır.
önemli bir nokta ise genelde wah pedalı drive dan önce kullanıldığında çok daha iyi sonuç verir tabi zevk renk meselesi birazda.

kayıtta sıralama nasıl olur diyorsan bir sefer kullanabiliyorsan reverb,chorus, vb.. effeckleri pc den vermen daha sağlıklı olur onun dışında zaten kayıtla ilgili sabit başlıklar var arama yaparsan bu konuyla ilgili bir çok açıklamaya ulaşabilirsin kolay gelsin..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için drive ı boss tan delay-reverb gibi efektleride rp den alıyorum wah pedalını öne koymayı deniyicem çok sağol
 
Geri
Üst