Bonustrack (Pop-Rock,Soul,R&B) - Ankara

hoşgeldin-iz-, ne iyi ettin-iz- İzgi...

"sen de kimsin len?" diyecek kadar uzun süredir görüşemedik ama ilk fırsatta sizi dinlemeye gelicem. ben okuldan ferhat (hani koca burunlu, gözlüklü, ebleh görünümlü olan. sanki okulda başka ferhat vardı da! ebleh çoktu ama neyse...). selamlar, sevgiler izgi.

neyse işin geyik kısmısını geçelim. Bonustrack sağlam müzisyenlerden kurulu kaliteli bir grup. dinlemeden kefil olabileceğim, leziz müzik yapan insanlar. hepsi yıllardır bu piyasanın emekcisi, müzisyeni. ilk fırsatta gidile, dinlenilene, sevile, forumlarına katkıda bulunula. (izgi bu arada grubu burada kısaca tanıtmalısın. kim nedir? nerede program yapar falan filan. ben tanıyorum ama o yetmiyor :) )

tamamdır daha fazla uzatmadan kapıyı dışarıdan kapatıyorum. görüşmek üzere, bize de bekleriz...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Aaa hemen yazayım tanıtımımızı o halde.

Bonustrack tecrübeli (en az tecrübesi olan benim o da 13 sene) müzisyenlerin 2004 yılının Kasım ayında Ankara'da kurduğu pop,pop-rock, soul,r&b,latin, bazen blues ve rock n' roll çalan bir cover grubu. Genel olarak amaç, popüler ama çok fazla grup tarafından çalınmamış ve bayan vokal öğesine uyabilecek şarkılar çalmak,eğlenmek ve eğlendirmek.

Halen Ankara'da,
Public Irish Pub (Çayyolu) Cuma 21.00-23.30

If Performance Hall Cumartesi 00.30-03.30
arası sahne alıyoruz.
 
bonustrack!

Ankara'daki en sağlam grup; 5gece 7programla herhalde aynı zamanda Türkiye'deki en yoğun grup :) Çok keyifli, eğlendiren, dans ettiren bir grup olan Bonustrack'te özellikle de İzgi vokalde çok başarılı! ;)

Dinlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir!!

Başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar!! :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Bonustrack Hayal'de

Merhabalar.
27 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Beyoğlu Hayal Kahvesinde sahne alacağız. Tüm İstanbullu müzikseverleri ve merak edenlerimizi bekliyoruz.
 
Saol Sevgili Soyhan,
Bizde çok eğleniyoruz hakkaten Overall'da. Havasızlığa ve sigara dumanına rağmen hem de. :D
Allaha şükür çaldığımız her yerde aldığımız tepkiler çok iyi. Özellikle İstanbul'da inanılmaz iyi programlar yaptık. Piyasada çalınmayan değişik şarkılar seçmeye çalışıyoruz. Sanırız insanlarında hoşuna giden bu oluyor.
Size de başarılar,iyi çalışmalar.
Her zaman bekleriz.
 
Gene bir cumartesi gecesi gene bir overall ve bonus track gecesi gene mükemmel eğlendik,dans ettik,hep bir ağızdan bağıra bağıra şarkı söyledik ellerinize,ağzınıza sağlık tekrardan bence Ankara'nın en eğlenceli grubusunuz özellikle benim gibi 80's pop hastaları için vazgeçilmez bi grupsunuz bence arkadaşlar hepiniz gidip en azından bi kere dinlemelisiniz bonus track'i,özellikle bonus track'den "gimme gimme gimme" dinlenmeli ve özenle eğlenilmeli :) mükemmel müziğiniz,eğlendirmeniz ve bütün bunların yanında mükemmel mütevaziliğiniz ve içtenliğiniz için teşekkürler :)
Bonus Track'i takip etmeye devam edeceğiz :)
 
geçen gece if'de performansınızı izledim çok beğendim. tek kulağımla grubu tek kulağımla da klavyeciyi dinledim. gerçekten çok başarılı. gruptaki herkesin deneyimli olduğu belli. uzun zamandır böyle güzel çalan bir gruba rastlamamıştım. cumaları gece kulübüne gitmek için güzel bir sebep oldu böylece
 
21 Eylül Perşembe Gordion Hotel'in büyük salonunda, geleneksel olarak sonbaharın gelişinin kutlandığı Oktoberfest. partisi gerçekleşecek. Gecede Bonustrack sahne alacak. Biletler 1 içki dahil 15 ytl olup Gordion Hotel'den temin edilebilir.
 
Sizi henüz canlı seyredemedim ama kayıtlarnızı dinledim. Çok başarılı gerçekten.
Zaten Burak Güven'in yer aldığı projenin kalitesinden şüphem yoktu.

Başarılar dilerim
MG
 
Çok teşekkürler Murat,
Kayıtların kalitesi çok iyi diil aslında malum mikserden direkt alınma kayıtlarda bazı sorunlar oluyor. Çalmadığınız bir gün canlı canlı dinlemek üzere mutlaka bekleriz.
Ben klavyecimiz Ozan'la birlikte Tunalı Gölge'de dinledim Kakao'yu. Çok kalabalık diildi ama ona rağmen enerjiniz çok güzeldi. Özellikle Tandi gerçekten çok şirin. Bence Tandi daha çok reaggy söylemeli. Sesine güzel gidiyor çünkü.
Size de başarılar.
 
Geri
Üst