elektra demiş ki:dipnot: yalnız biz seyirci/dinleyicileri de düşünün yazık degil mi non-stop zıp zıp zıp ayrıyeten avazımız cıktıgı kadar eşlik etmek fln yoruyo yani 😀
Elektra'nın bu cümlesine şöyle bir ek de ben yapmak istedim; her şey iyi, güzel, ben de arkadaşların tavsiyesi üzerine geldim dinledim ama keşke seyirciyle biraz daha ilişki kurulsa. Yani göz teması olsun, şarkıların arasında bi 2 dakika durup -geyik de olsa- muhabbet etmek olsun, daha hoş olurdu sanki. Naçizane görüşlerim elbette ama bunlar bunca yıllık dinleyici deneyimimden 😀 edindiğim bir fikir. İnsanlar kendini daha da bir grubun parçası gibi hissediyor öyle olduğunda. Sizinle daha bir arkadaş oluyorlar. Kendi aranızdaki esprileri bile anlamasalar da eğlenirler emin olun 😉
Yani özetle demek istediğim sanki aceleniz varmış da bir an önce çalıp gitmek istermiş gibi değil de biraz daha rahat bir program sürdürebilirsiniz belki.
Bu önerilerimi dikkate alacağınıza ve beni yanlış anlamayacağınıza inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. 😀
Saygılar