Sevgili canakiyancanawar (üf zor oldu yazmak 😀 )
Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Bizim acaip müzisyen olmak gibi bir derdimiz yok zaten. Gruptaki en az tecrübeli insan olarak ben dahil ( ki az diil 13 sene benimde) hepimiz biliyoruz ki bu iş böbürlenerek ortalarda dolaşmakla, burnu havadalıkla olmuyor. Çok çalışmak, bol bol dinlemek, öğrenmek lazım. Zaten iyiysen takdir görüyorsun, isteniyorsun, aranıyorsun. İşin özü bu bence.
Biz eğlenmek ve eğlendirmek yanı sırada elbetteki para kazanmak için yapıyoruz bu işi. Bu amaçla bir araya geldik. Birbirimizle çok güzel bir enerjimiz var, sanırım bu da seyirciye yansıyor. Bu iş aynı zamanda bir sahne, bir şov işi. Çok iyi müzisyen olabilirsin, tabanca gibi çalışıp şakır şakır çalabilirsin ama sahnede bir sevimliliğin, bir albenin yoksa, yaptığın şeyden sen zevk almıyormuşsun gibi görünüyorsan başkaları da zevk almaz. Seçtiğimiz şarkılar dışında bizim diğer avantajımızda bu oldu. Hep bunu söylüyorum. Bayan olmama rağmen sahnenin en önünde bana gülen gözlerle bakan, coşkuyla şarkılara eşlik eden, alkışlayan bayanları görünce mutlu oluyorum.
Bu işi çok seviyorum. Belki hiç tanışıp konuşmadığım bir sürü arkadaşım var. Ya da bu iş sayesinde tanıma fırsatı edindiğim bir sürü güzel insan var.
Aman ya çenem düştü.
Neyse hepinizi seviyorum. Görüşürüz.