bonustrackvocal demiş ki:Sevgili Murat,
Senin için terslik olmasa bile şöyle bir durum var. Bazı perşembe günleri Burak'ın İstanbul'da çalması gerekiyor ya da başka günler Bulutsuzluk Özlemi'yle konseri oluyor. Bu gece ve haftaya çarşamba, perşembe Burak bizimle çalamayacak. Bize başka bir gitarist arkadaşımız eşlik edecek. (Alp Bıyıkoğlu) Daha önceki mesajlarından Burak ile ilgili fikirlerini biliyorum. Eğer Burak'ın olmaması senin için bir terslik diilse bekleriz. 😀
Ninsianna demiş ki:Arkadaşlar 2 günde 3 programla takip ettikten sonra çok istediğim halde Cumartesiye pilim bittiği için gelemedim Overall a (ki arkadaşlar da arayıp gidelim dediler hatta)..
Novemberla ilgili olarak da ilk çıktığınız gece yani bundan 2hafta önce geldiğimde mekan dün geceki kadar dolu değildi ayrıca gelen dinleyiciler dans etmeye pek cesaret edemiyo gibilerdi 🙂 Ama dün gece gördük ki Ankara gece hayatına bir mekanı daha ciddi bir şekilde doldurarak ve gelen insanları müthiş bir şekilde eğlendirip dans ettirerek kazandırmış bulunuyorsunuz 😀
sda demiş ki:Ama bu hafta Overall'da hepiniz harikaydiniz. çok değerli misafirlerimle birlikte çok eğlendik. Çok teşekkürler, iyi ki varsınız, biz seviyoruz hepinizi...
😀
bonustrackvocal demiş ki:Ben bu hafta baya kötüydüm. Faranjit oldum da öksürüyodum sürekli ve boğazım acıyodu söylerken.