Bonustrack (Pop-Rock,Soul,R&B) - Ankara

izgi; mika dediydim, grace kelly'i anca sen söylersin dediydim, başka parçalar söylediydim, kime diyom ben alooo diyom! :) grace kelly eskimeden söyleseniz keşke. gerçekten bi tek bonustrack'ten çıkar o parça.

mika arkadaşımız yetenekli bir arkadaş (fredy mercury'den sonra tuttuğum nadir erkek vokallerden biri). koftikten biri değil bence. buyrunuz canlı performansını da buradan izleyiniz kendiniz karar veririniz : http://www.youtube.com/watch?v=mC9UzFhNlbA

parçanın albüm versiyonu şudur : http://www.youtube.com/watch?v=oZAvRLGnw_M

ama parçayı şu mimiklerle söylemen gerek : http://www.youtube.com/watch?v=m9z3Wx09pqg
 
Ah ah canım arkadaşım. Biliyorum şarkıyı da bir zaman bulup yapabilsek yapıcak şarkı çok da. Geçen hafta 6 günde 8 program yaptık. Önümüzdeki hafta da aynen öyle olacak. Ne ara prova yapıcaz valla.
İnşallah yakında...
 
selamlar

bu formatta müzik yapan gruplar da görebilmek çok mutluluk verici.malesef ülkemizde müzik müzik olarak değil de misyon olarak yerleşmiş durumda.şucu bucu vs.. müzikçi... hayır tek bir müzik var aslında.şans sizinle olsun bonustrack...
 
afi351sonpk3.jpg
 
Ankarada dinlediğim en iyi grup. o kadar çok eğleniyorum ki sizi dinlerken haftanın bütün yorgunluğu ve stresi gidiyor. Henüz dinlemeyen varsa bence çok şey kaybediyor.

Bize bu kadar güzel ve kaliteli müzik dinlettiğiniz için teşekkürler
 
afi351sonpk3fy4.jpg


Selamlar,

Bitlis Konaç Köyü Merkez İlköğretim Okulu'na yardım amaçlı düzenlenen konserimizde Bonustrack grubuda sahnede olacaktır.

Bu gecede sahneye çıkan tüm gruplar, hiç bir ücret talep etmeden bizlerle birlikte olacak.

Ankara'nın en iyi gruplarının sahne alacağı bu gecede sizleride aramızda görmek isteriz.

Bonustrack saat 20:30 civarlarında sahnede olacaktır.

Bu geceye katılacak olan arkadaşlardan, kitap, defter, kalem gibi her türlü eğitim materyali, 6-12 yaş grubuna hitab eden kitapları bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.

Unutmayın !! o çocuklar da bizim çocuklarımız ve onlarında insana yakışan şartlarda eğitim görme hakları var. Ve bizler yani abi ve ablaları onlar için birşeyler yapmalıyız.

Ayrıca yarın akşam saat 21:00 de 99.1 frekansından yayın yapan Radyo X'e konuk olacak ve kampanyamızla ilgili bilgi vereceğiz.

Her türlü desteğiniz için sonsuz teşekkürler,
Sevgiler ve Saygılar.

Yer : Pirates (Emek 4.Cad.)
Tarih : 5.Mayıs Cumartesi
Saat : 18:30
Giriş : 10YTL


Makine programının ilgili bölümü
http://www.youtube.com/watch?v=7kzS4dZqvys
 
Vallahi sizi dinleyip eğlenmemeye imkan yok... :)

Yardım konserimizde sahnedeydiniz ve enerjiniz tüm mekana yayıldı.

Ayrıca Sevgili İzgi'nin organizasyonun her aşamasında ki katıkıları çok fazla, teşekkür ederim.

Hepinize samimiyetiniz ve dostluğunuz için teşekkürler...

Sevgiler,
 
5 Mayıs Cumartesi Konaç İlköğretim Okulu Yardım Konseri'ne katıldığınız için Bonustrack'i tebrik ederim :!: Kocaman bir alkış :alkıs Ayrıca konser biletlerinin toplamda 1/4'ünü satmayı başaran İzgi'ye 2. ve daha kocaman bir :alkıs

Yeniler yeniler yeni parçaları dinleyelim diyorum bu hafta sonu ;) Çok heyecanlıyım bu sefer ben bile bilmiyorum bana bile sürpriz :D
 
güzel etkinlik olmuş, çalıyor olsaydım kesin ben de tuzlamak isterdim. önce tebrikler. sonra, benim önerdiğim yeni parçalardan varsa bende gelirim valla! (yoksa da gelirim n'olmuş!). epeyhdir çalmıyorum kaşıntı tuttu bari keyifli bir grup dinleyelim dimi!

kolay gelsin...
 
Çok saolun arkadaşlar,
Biz de böyle özel bir etkinlikte yer almış olmaktan dolayı çok ama çok mutluyuz. Gerçekten bunun iç huzuru başka birşeyde yok. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Yeni parçalara gelince; 4 kadın şarkıcı, 1 erkek şarkıcı şarkısı var. :D Ferhatcım valla önerdiklerinden yok onu söyleyebilirim. Ben çok sevdim Mika-Grace Kelly i ama grup sevmedi. Dinlemek için güzel de sahnede tutar mı canlı olarak şüpheliyim biraz. Yine de yapalım diye direticem bakalım.
Bekliyoruz.
 
hiç sorun değil izgicim, siz ne çalsanız söyleseniz tutar boşver :) parça seçimi konusundaki öngörülerim genelde tutar. zamanında "çalalım lan tutacak bu" diye tutturduğum parçaların hala çalındığını ve hala alkışlandığını görmek beni bile şaşırtıyor valla övünmek gibi olmasın. ben halbuki en fazla 1 sene çalarız demiştim :)

şahsi parça seçimi konusunda ki tavrım biraz çingene torbası mantığına dayanıyor aslında. bu da dinleyici kitlesi yüzünden, çok çeşitli bir kitle var. eskisi gibi a bar zamanı kitlesi gibi değiller yani. biraz mtv tayfası var, radyo odtu tayfası var ki bunlar high rotation'da çalan tüm parçaları ezbere bilirler. sonra eskiciler var 80ler 90lar çal, yarım saat önce başka barda dinlemiş olsa bile yine bayılırlar oracıkta. sonra sahnede çalan dinleyiciler var (ki) onlar en pisi! hiç bişi beğenmezler, bu tutar bu tutmaz derler, stüdyoya 10 parçayla girersin en az 6 tanesi şutlanır sahneye çıkmadan, "sound etmedi la!", "abi millet bakar bu parçaya" filan gibi garip yorumlar yaparlar (kendimden biliyom). var oğlu var yani.

yuh amma uzatmışım gece gece. neyse selamlar, kolay gelsinler. bu cuma muhtemelen if'deyim görüşürüz.
 
Yeniler çok güzel olmuş! Ben en çok da "The Sweet Escape"i beğendim ;)

Dün gece acaip eğlendik Overall'da; elinize ağzınıza sağlık efem :D

Önümüzdeki haftalarda görüşmek üzere! 8)

Sevgiler,

Arzu..
 
İşte budurrrrrr arkadaşlar dünkü performansınız için ayrı bir alkışı hak ediyorsunuz; tabi ki bunda gitarda Başar+basta Burak ikilisinin de payı çok fazla! :alkıs Bu iki kardeş beraber gerçekten çok uyumlu mükemmel çalıyorlar; sound cidden inanılmaz geliyor! :tap:

Nası eğlendik nası dağıttık anlatamam; gene aynı kadroyla bi daha bi daha diyorussss; gerçekten mükemmeldiniz! :taptim

Walla dün Overall seyircisinin kaçı müzik için geldi kaçı başka amaçlarla ( :LOL: ) bilemiyorum; ama sanki hepsi müzik için gerçekten kulağının pasını atıp eğlenmek için gelmiş gibi coştu; ee tabi seyircinin enerjisi size de yansıdı doğal olarak ;)

Teşekkürler Bonustrack! Haftaya görüşmek üzere; sizi seviyorusssssssssssssssss :D
 
Geri
Üst