SonUÇ - (Bursa)

arkadaşlarr... sıkı durun nss' de sonuçların açıklanmasına 1 saat 15 dk kaldı.. inşallahh sonuç ilk 40 a kalır:!: kalması lazım harika bir grup dinlemekten bıkmadığım bir grup. nss' de olmasa bile günün birinde çok başarılı olacağınızdan eminim :!:
 
NSS'de ilk 40'a Giremedik Arkadaşlar .. Tabi Bu Bizi Yıldıramaz... Aksine Çok Daha Hızlı Bir Şekilde Çalışıyoruz... Geçtiğimiz Yıla Bakarak Çok Ama Çok Daha Hızlıyız.. NSS'de Bize Yardım Eden Bütün Arkadaşlarıma Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum... Takipte Kalın Mükemmel Projeler Geliyor.. Çok Kısa Bir Süre İçerisinde de Canlı Olarak İzleme Fırsatını Yeniden Göreceksiniz..

Saygılar, Sevgiler... (YSF)
 
nss' de olmadı ama olsun. sizi seven ve destekleyen çok kişi varken iyi yerlere gelirsiniz eminim. yeni projeleri de sabırsızlıkla bekliyorum. sen bendeyken gibi harika şarkılar gelir umarım..
 
ben bascınızı çok beğeniorum gerçekten çok tatlı severek dinliorum bide bascının bi fotosunu istiorum.
 
Sevgili Arkadaşlar SonUÇ Grubu yakın tarihte ankara'da program alabilirler alternatif, nu metal, doom ve hardcore tarzında coverlar yapan grupun caldıkları bir kaç grupta şu şekilde;

Anathema,3 Doors Do n,Metallica, Opeth, Paradise Lost, Sentenced,Stratovarius, Slayer,Caliban,Disturbed,Craddle Of Filth,Dark Tranquillity,Guano Apes,Lacuna Coil,Megadeth,Pentagram,Evanescence,Iced Earth, Disturbed,Pantera,Amorphis,Kreator,Creed,Deftones,Orphaned Land.

eh araya bir iki heavy metal grubuda katılmış :D

SonUÇ grubu cok yakın zamanda ankarada olabilir Ankaralı arkadaşlara duyurulur...

SAygılar...
 
Kral tv Olayı da Bitti Arkadaşlar , KonuşaRock Programında Yer Almamızı istiyorsanız "GencRock 3" yazıp 2030'a gönderip Bize Tekrar Katlanabilirsiniz :D

Saygılar...
 
tekrar katlanalımda kontur yok yusufum :) olsa köpeğin olsun neyse ben inanıyorum konuşaROCK'a çıkacağınıza gerçi performansınızı izlemedim ama olsun ginede inanmak başarmanın yarısıdır :)
 
Dream Yok Yok Yaş işti O Zaten Dream Mream Kaydım Ben Ona

ahueuhahuahu kopuksun olm sen şuan RiffCaz KAsıyoruz CAfe Olaraktan RiffCaz Harbiden Oldu RiffGaz :)

Tikky LEr Bile Kopuyor Lan Varmı Böle Bişi :)

ayrıca dennischambers sen müzikten ne anlarsında yorum yapıosun psişik :D
 
:) Umut & Umut Çirkeflik Olayı Sizin İçin Güzel Olsa Gerek :p

Neyse Konuya Giriyim Ben Hemen, Bursalı Dinleyicilerimizi ilgilendiren Bir Mevzuuu.
Bursa'nın Yerel Televiyonu Olan Line Tv'nin Düzenlemiş Olduğu Rock Line Adlı Bir Program var Bu Hafta Konuk Olduk Programa, 16 Aralık Cumartesi 21:00'da Ekranda Olucaz, İzlemek isteyenler Yukarıdaki Bilgiler Çerçevesinde Takip Edebilirler...

Saygılar Efenim!..

SonUÇ - YSF(Gitar)
 
Geri
Üst