Sütlü Kakao

yeni haliylede eğlenceli kakao fethetmişsiniz ankaradaki bütün barları zaten.eskişehirde kime sorsam tanıyoruz biz onları muhabbeti geçiyo burdada baya bi seveniniz var yani, tabi başta ben olmak üzre :LOL: cuma gnü vizeden çıkmışıs 8 öğrenci önce sinemaya gittik(saw 4 e) sonra glowa gidip kakaoyla coşarız die düşünmüştük ama o gün başka bi grup varmış boynumuzu büküp ev yollarına düştük :cry: . neyse haftaya geliyormuşsunuz geliriz artık sizi izlemeye. :D
 
yarın gece Overall'da saat 00:00 da çalıyoruz, mutlaka bekliyoruz efendim :) yakında Kakao'da güzel gelişmeler olacak bakalım haberlendirmekten mutlu olacağız :) ayrıca bu hafta sonu Glow'da olmak için sabırsızlanıyoruz çok güzel oluyor gerçekten Eskişehir'de olmak, bizim için özel bir yere sahip Glow gerçekten.

sevgiler
 
maalesef sevgili Emre şu an Ankara dışında olduğu için iş münasebetiyle, yarın gece Overall'da sahne alamıyoruz fakat haftaya bir değişiklik yok :)

sevgiler, saygılar :D
 
bu hafta Overall'da yapılması planlanan Mirkelam konserinin ertelenmesi nedeniyle perşembe gecesi (yarın) Overall'da sahnedeyiz,bir şekilde yine bu hafta sevdiğimiz yerdeyiz, bekleriz :)
 
Bu hafta Overall Programımız salıdan perşembeye (8 Kasım) alındı. Yine aynı saat'te yani 24:00'da sahnede olacağız.

Cuma akşamı (9 Kasım) ise Eskişehir'de GLOW sahnesinde olacağız. Muhteşem ses, ışık ve seyircisiyle ayrı bir yer bizim için. Bilmeyenler mutlaka denemeliler. Bundan böyle iki haftada bir cuma akşamları Glow'dayız. Eskişehirli sevenlerimizi bekleriz. Sahneye çıkışımız 24:00.
 
Overall'un ki anadolu'nun en iyi ses ve ışık sistemi Tabi sistemi kullanan da çok önemli overall daki tonmaster lar bence Ankarada bu işi yapan en iyi adamlar Recai abi ve Hasan çok başarılılar sahnede sayelerinde hiç sorun yaşamıyoruz...

bende sana hastayım hasan :D
 
Hasanım, Overall'ın sesi ışığı zaten kendini kanıtladı çoktan sayenizde, bilen biliyor canım ;), Glow nispeten yeni mekan Overall'a göre, bilmeyenelere anlatmak lazım. Öperim yanakllarından :D
 
Muratçım bekliyoruz en kısa zamanda... ;)

Arkadaşlar aynı zamanda FACEBOOK sayfamıza da katılımınızı bekliyoruz. Aşağıdaki linke tıklayıp sağda bulunan"Join this group" butonuyla grubumuzun üyesi olabilirsiniz. Grup fotoğraf ve videolarına (henüz yok ama olacak) buradan bulabilirsiniz.

http://www.facebook.com/group.php?gid=5168757147

Bir de bu akşam 24:00'da OVERALL'dayız. Hatırlatmış olalım.
 
Selam arkadaşlar

Bir süredir Ankara'da izindeydim.
Dün gece programı izlemeye gelip sürpriz yapayım diyordum ama maalesef şu ara ikamet ettiğim yerin şehire olan uzaklığı, gece ulaşım problemi gibi sebeplerden dolayı planım suya düştü.

Umarım iyi geçmiştir. Artık kesin dönüşü yaptıktan sonra gelir hasret gideririm.
Yarın öğlen tekrar Diyarbakır'a dönüyorum.
Kendinize iyi bakın.

Başarılar, sevgiler.
MG
 
Haftalık Program:

12 Aralık Çarşamba 22:00-01:00 arası The Pub (Ankara)

kakao-afis_4_k.jpg


13 Aralık Perşembe 21:00 - 23:30 arası Kavel Rock Bar

15 Aralık Cumartesi 24:00-02:30 arası Glow (Eskişehir)

glow_15aralik.jpg
 
Geri
Üst