Tansiyon 12.8

4 Mart Rockfest İF Performance hall

Tansiyon 12.8
Diger gruplardan bilgim yok.

Saat : 14:00 Kapı açılış

Giriş : 7,5 YTL

Yas sınırı yok

_________________________________________________________
9 Mart Konya Geçit Rock bar.
Black Tooth
TNK
Tansiyon 12.8

Saat 21:00 Kapı açılış

giriş ücreti : --

Yaş sınırıı yok
Görüsürüz.


GEÇİT ROCK BAR ; SSK işh. altında ve Eski Tılsım Ocakbaşının olduğu yerde bizlerle birlikte...

Şimdilik bukadar :)


Konser görüşmeleri için : tansiyon12.8@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..
 
kardeslerım çıkıcaınız tüm konserlerınızde sahnenın tozunu attırıcağınızdan emınım uçan adamlar sızı tüm kalbım sızınle ankaranın en karızmatık adamları tek bı baslık altınd atoplanmıs yolunuz açık olsun umarım en güzel yerlerde görücez sızlerı basarılar kardeslerım konserlerınızde görüsmek üzere saygılar
 
Ben yine ilk mesajımı Tansiyon 12.8 başlığı altında yazıyor olmaktan gurur duymakla beraber Türkçeyi düzgün kullanacağıma + çok sık bold kullanmayacağıma söz vererek destanıma başlıyorum.

Tansiyonla müzikal ve manevi anlamda çok yakından ilgiliyim. Her yerde ve her zaman "Oo yes Tansiyon" diye haykırabilitem mevcuttur. :) Bi zamana kadar kadar onları hep stüdyolarında izlerdim sahnede tam anlamıyla izleme şansını yakalayamamıştım ama bu şansı yakaladığımda da kendimi tanıyamamıştım çünkü bundan öte kendimden geçtiğimi hatırlamıyorum. Özellikle 17 Şubat 2007 İf performansı benim için unutulmaz ve inanılmazdı çünkü bana özeldi Tansiyon benim doğum günüm için sahnedeydi ve bu bi insanın doğduğuna şükretmesi için en geçerli neden olabilir :)

Fatih dostum, Serhat kankam, Cengiz Abi, Çağrı ve Atakan "hayatımın en hırslı insanları"nda ilk 5'i kapmış durumda :) Herbiri enstrümanına aşık mükemmel insanlar. Dışardan biri olarak Tansiyon'a yöneltilmiş çok fazla kıskançlık çekememzlik ve dışlayıcı duygular olduğunu gözlemleyebiliyorum. Hatta şu forumda Tansiyon başlığı altında okuduğum 37 sayfa içerisinde benimle birebir konuşurken "Böö Tansiyon mu?" diyen insanların 2 yüzlüce burda Tansiyon'u desteklediğini görüyor olmak hoş değil tabiki ama tüm bunlar yani diğerlerinin hırsı kıskançlıkları Tansiyon'u daha da hırslandırıp daha da iyiye taşıyor ve onların herşeyi insanların çekememezliklerini bile grupları için iyiye kullanıyor olması beni bu gruba daha da bağlıyor. <3

Kendimi sık sık msn'de Tansiyon kavgası yaparken bulurum :) Diğer amatör gruplardan birinde yer alan herhangi bir arkadaşım "Selcan yeni demo var." der. Sonrasında o konuşma nasıl Tansiyon'a döner demoyu yollayan beni nasıl engeller hiç anlayamam :) Nedir bu kıskançlık yahu. Sizde çalışın çabalayabildiğinizin en iyisini yapın hatta onların yaptığı gibi hayatınızı "Hayatım" ve "Grubum" diye 2'e ayırın sizde birer Fatih birer Çağrı olabilirsiniz :p :p

Özentiliğin diz boyu olduğu bu garip jenerasyondan sivrilen bu kadar kaliteli bir grup ve bazı organizasyonlarda (nedense özellikle bnm gittiklerim =)) çıkan aksaklıkları [3 konser iptaLi 1 kerede Cengiz aBinin gitarının sesi kısılmıştı =)] haketmeyecek kadar harika bir grupsunuz diyerek susarsam çok garip bir cümle olacak ama idare edin ilk kez Türkçe konusunda bu kadar kasıyorum.

Yahu ben daha ne diyim yoğun karizmanızı müziğinizin önüne hiçbi zaman taşırmayışınız, büyük başarılara rağmen koruduğunuz alçakgönüllülüğünüz, onca işin gücün arasında bana aksatmadan aşıladığınız o eşsiz dostluğunuz, kafaları çekerken yemek yerken bile grubunuzdan bahsedişiniz bi insanın sizi çok sevmesine yeterli değilmidir :)

Bir de Tansiyon takipçisi farklıdır demiştim. Tansiyon müziğe başladığında dünyanız duruyorsa, sağdan soldan üstünüze uçuşan pogocular sizi korkutmuyorsa, deli gibi zıplarken ayaklarınızın bastığı platform diğer insanların bastığından farklı geliyorsa ve sahnedeki 5 meta-tabiat müzik adamının yüz ifadelerini aynı anda görebiliyorsanız siz de bendensiniz :oops:

Sürekli bir 5 havasındayım ama tabiki Tansiyon 12.8 menejerleri fanları organizatörleri ve bilgim olmadığı için bahsedemediğim diğer alanlarda da emek veren birçok elemanıyla çok büyük ve güzel bir aile :) Herkese ayrı ayrı teşekkür etmek gerek.

Son cümlelerimi yazıyım yahu 8O Tabikide Fatih en iyi dostum Serhat kandaşım diye demogoji olmayan son cümlelerimi.. Zaman zaman kendimi Tansiyon avukatı gibi hissetmek.. Tansiyon adına mesajımın bold kullanımından dolayı silinmesine rağmen aynı güzel Türkçemle(!) yeniden coşkuyla bir destan yazmak, ve tabiki "Sen seviyosun diye repertuara The Used koyduk" cümlesini duymak.. 8) Peki artık beni öldürebilirsiniz. :p

Evet kısaca en büyük Tansiyon 12.8 fan benim :roll:
Şimdi dağılabilirsiniz :D <3
 
Offf arkadaş baya dökdürmüş 8O

çok hoşuma gitti ikl önce tesekkür ediyorum.


Bende arada bir giriyorum yazıp cıkıyorum :roll:
gene yazmak istediklerim var tabi :)

Tansiyon 12.8 i bir kac defa izledim canlı olarak cesitli vokaller geldi gitti gruba ( 1 , 2 tane :p ) ama serhat gibi vokal yapan birisiyle karsılasmadım muhakkak vardır.Ben kalkıp ''Amatörlerin en iyisi Serhat'tır'' demiyorum tabiki.Neyse bunun üzerine Fatih'in o davul calısı ve davuluna verdigi deger hic es gecilecek gibi degil.Fatih'in zamanında benimle paylasmadıgı cok seyi davuluyla paylastı.Hic onsuz yapabilcegini düsünemedim.Bi digeri ise onun o davul calarken kendini kaybedisi yürek yakıcı :roll: Cengiz abiyi pek fazla tanımam ama onunda gitarına hakimiyeti yetiyor.Cok güzel kullanıyor ekipmanını.Cagrı az konusuyor uz konusuyor bass gitarına asık bir kişilik :)Atakan kısa zamanda cok şey yaptı.

Grubun genel bakış acısına gececek olursak.Ben ilk izledigimde kendi kendime :eek:

-'' Oha be ? Bunlar gercekmi'' diye bi sordum cünkü inanılmaz bir grup belki abartıyoruzdur ama bilmiyorum bana öyle geldi.

Albümleri cıkacak eminim , biliyorum bu piyasaya gercek müzigi gösterecekler.( Sakın yanlıs anlamlr cıkarmayınız.)

Türkiyede kalıcı izler bırakacaklar.Tansiyon 12.8 icin vermiyecegim şey yoktur canımı bile :evil:

neyse gece gece cok konusdum size tapıyorum ,sizi seviyorum

Tansiyon 12.8 rulzzzzzzzzzz..


Görüsürüz yavru kuşlarım :roll: :roll: :ask
 
Tansiyon 12.8 super bi grup bence . bu kadar hırslı grup gormedım.Grupta herkesın bırbırıne saygısı sonsuz ve yaptıkları ısın en ıyısını yapmaya calısıyorlar... Sonuna kadar yanınızdayım kardeslerım... Çagrı 4' unde if'teyım goz kırpmayı unutma :)

Basarılar...
 
tansiyon grubunu 3 yıldan beri tanıyorum ve çalışmalarına herzaman destek verdim..müzik piyasasına yeni bir akım kazandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar çok çalışıyorlar bizzat şahitim..tanıdığım 3 yıl içerisinde tansiyon eleman ve grupta görev değişikliği yaptı ve şuanki haliyle bence herşey yerine oturdu...her grup üyesi kendi alanında süper ve çok başarılı...gruba çok güzel ayak uydurdular..
gruptaki görev dağılımı tam olarak yapıldı ve buda başarının en büyük etkeni oldu..müzik tecrübeleri sayesinde her parçayı rahatlıkla çalabiliyorlar..buda ne kadar başarılı bir grup olduğunu gösterir..
şunu rahatlıkla söyleyebilirimki tansiyon bomba gibi geliyor...konser performansları tam anlamıyla süper...piyasada iş yapabilecek grupların başında geliyor bana göre...
bu yüzden için rahat..onlara desteğim herzaman sürecek...
 
Bnde tansiyonu bayadır tanıyorum ve dinliyorum bu aralar onları biras yanlıs bıraktım ama gercekten cok ıyı calıp soyluolar.. her zaman ve her yerde onları desteklemeye devam edıcem..!! sıze güveniyorum bir sonraki konserde grşmek üzere... ;)
 
En sevdiğim amatör grup vallada billada çok seviom onları hele baterist yokmu öldürüyo cazibesiyle sexy oğlan

konyada beraberiz inş..Yalnız bırakmayın Tansiyon u konyada (( gerçi onların sevenleri bitmez ama :)))))
 
Konya Konseri

rockclubibg5.jpg



GEÇİT ROCK BAR ; SSK işh. altında ve Eski Tılsım Ocakbaşının olduğu yerde bizlerle birlikte...

Herkeze güzel yorumlarından dolayı '' Tansiyon 12.8'' adına tesekkür ederim.
 
knsernzde bşrlar... siz herşyn üstesinden gelrsiniz... adım kadar eminim... her zamn yanınzdyım... sanıram sizleri seviorum:)
 
Drednat demiş ki:
pazar aynı sahnedeyiz arkada$lar. Ba$arılar.

Eyvallah sizede başarılar.


4 Mart Rockfest İF Performance hall


Anarchrist
Therockula
Tansiyon 12.8
Mecuba
Dreadnat


Saat : 14:00 Kapı açılış

Giriş : 7,5 YTL

Yas sınırı yok

_________________________________________________________
9 Mart Konya Geçit Rock bar.
Black Tooth
TNK
Tansiyon 12.8

Saat 21:00 Kapı açılış

giriş ücreti : --

Yaş sınırıı yok
Görüsürüz.


GEÇİT ROCK BAR ; SSK işh. altında ve Eski Tılsım Ocakbaşının olduğu yerde bizlerle birlikte...

Şimdilik bukadar :)


Konser görüşmeleri için : tansiyon12.8@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..

rockclubibg5.jpg
 
Geri
Üst