Peyk

Whybe demiş ki:
Taksim, Gölge Bar'da 10 Şubat Cumartesi günü konserleri varmış.Albümün içinden çıkan %50 indirimli kupondan da yararlanılabilir umarım.Konser saat 22:00'da İstanbul'da olup grubu merak edenler gidebilir.Bende gidicem inşallah :LOL:
Hareminde Han ve Gidin favorim oldu.Bıkmıyorum usanmıyorum.
 
Konser Güzel Geçti

İlk defa konser veren Peyk müthiş perfonmansıyla göz doldurdu.İlk başlarda Gölge Bar boş olmasına rağmen sonralarda müziği duyan içeri girmeye başladı.Ayrıca Ferudun Düzağaç ve birçok müzik adamı Peyk'i dinlemeye gelenlerin arasında yerini aldı.Konser biletlerinin biraz pahalı olması nedeniyle ilk başlar doluluk oranı azdı.Fakat daha sonra müziğin duyulmasıyla dışardan gelenlerle içersi dolmaya başladı.Gece çok güzel geçti.Teşekkürler Peyk,teşekkürler Gölge Bar..
 
esinlenmek...

drumtherapist demiş ki:
özellikle o şarkıyı sordum çünkü o şarkının müziğinde esinlenme!!! var arkadaşlar. orjinali çok sevdiğim bir gruba aittir. eğer albümde o şarkının müziğinin karşısında "Tenkula & SENTENCED" yerine başka birinin adı varsa bu işte bir iş vardır demek zorundayım. çünkü sentenced' ın 'the funeral album' albumundeki 'lower the flags' şarkısının müziğinden tutun, şarkı süresine kadar birebir uyuyor. şimdilik bu kadar...

dostum, sulusaka sarkisi ve klibi yapilali yillar oluyor. elbette ki populer muzikteki tarzlarin, yasamlarin, muzikal kisiliklerin bu kadar ic ice girdigi bir donemde her muzik birbirinden esinlenir. hersey tekrardan ibaret zaten. ama o sarki tamamen bittigi zamanlar bahsettigin isimlerin esinlenilecek calismalari yoktu ortada. bu grup sarkilarini 1991 den beri yaziyor. bir acik ariyorsan eger, biraz arastir bence. bilmeden uydurmak yakismaz.
 
Listede 3. Sırada

Peyk grubu Mtv Türkiye listesinde 3.'lüğe yükseldi.Grubun yükselişi devam ediyor.Yeni klipleri ''Gidin'' yakın bir zamanda çıkarılacakmış.Bu parça favorilerim arasında.
 
Listeme girer :)

Ben doğru dürüst türkçe rock dinlemem.Birkaç kişi hariç.Çünkü bana yabancı şarkılardan aldığım hazzı vermezler.Listemde çoğunukla yabancı rock şarkılar vardır.Ama bu grup bana istediğim hazzı verdi.Yabancı şarkılardan da farklılar.Başka gruplar gibi yabancılara benzeyebilme kaygılarıda yok.Kendileri gibi olmaya çalışıyorlar.Şarkılar,sözler ve müzik kendilerine has.Bir karışım iksiri gibi insanı sarıyor.Onlarda kimsede olmayan bir tür var.Samimiyetle söyleyebilirim ki diğer gruplardan çok daha iyiler.Tamamen tarafsızım.Albümünü hergün bir kaç kez çevirip çevirip dinliyorum.Diğerlerinden daha kalıcı olacaklarına inanıyorum.Bu grubu dikkatle takip edin.Gelecekleri aydınlık.
 
an itibariyle mtv hitlist tr'da suluşaka ile peyk 1. oldu. her ne kadar listeler ciddi referans noktaları teşkil etmeseler ve kanaatimce arada "bunun ne işi var burada" dediğim, kılçık diye nitelendirdiğim girişler olsa da mtv iyi seçim yapmış. tebrik ederiz efem.
 
Mtv world cahrt'te 6.

Peyk suluşaka şuan mtv dünya listesinde.Yani Red Hot Chili Peppers' da geçmiş durumda.Ama bunu kimse bilmiyor.Şuan bu listede tek türk grup var oda peyk.Herkese duyurun. google'dan PEYK SULUSAKA MTV yazın bulursunuz.[/list]
 
Geri
Üst