Hypnoz

umarım bundan sonra layık oldugunuz yerlerde,layık oldugunuz insanlarla birşeyler paylasırsınız..daima sizinleyim özellikle birinizle..
 
arkadaşlarla konuşuyodukda grup ismi hakkında, darp ismini daha çok beğenen çıktı. hypnozu yadırgadılar ve darp kadar etkileyici ve keskin bulmadılar.....
 
YANLIŞ ANLAŞILMAK
:D ( SADECE BİRAZ GERÇEK ÜZERİNE ) :D

Sözünde durmak insanın namusuna sahip çıkması gibidir.Hiçbirşey için geç kalınmış sayılmaz.Geç kalsak bile üzerimize çarpan dalgaların sayısını biliyoruz. Büyüklü küçüklü olan bu hırçın dalgalar zaman zaman kaybettirip en güzelide ne yaparsak yapalım elde edemeyeceğimiz değerleride zaman zaman kazandırmasıdır.
Ama insan üzerine çarpan bu nesnelerin dalga olduğunun farkında değilse ve bunların kendi düş çerçevesinde kendini özele konumlandıran ibaret şeyler olduğunu düşünürse o zaman yapacağınız hiçbirşey kalmaz. En önemliside karşısındakininde hareketleri kişinin düş çerçevesini genişletecek gibi olursa bu çerçeve ukalalığa doğru yol açar. Buda artık bazı şeylere geri dönüşümsüz zararlar verir. Ukalalık herkesin sanki bir doktormuş gibi teşhis edebileceği birşey değildir. Bazıları vardır ukala tavırları varmış gibi gözükür ama hayatın verdiği sancılar sadece onu bu görünüme sokmuştur. Ancak tanıdığınızda anlarsınız. Bazılarıda vardır ki : Ne olursa olsun mütevaziliğinden ödün vermeyen büyüklerine karşı saygılı olan, kişileri özveri ile dinleyen saf ayağına yatan süper politikacılardır. Tabiki gerçekte kendi çıkarlarından başkasını ve egosunu düşünmeyen insanlardır ve tanımak çok zordur. Nitekim ki insanlar bu tarz kişilerin çoğu zaman tuzağına düşerler. İlk başta bahsettiğim ukala tavırlı gibi kişileri anlamak bir sanattır. Çünkü kolay olanı başarmak bir başarı değil zor olanı başarmak bir başarıdır.

Gelecek bunun bir kanıtıdır fakat aynı zamanda gelecek herşey için ne kadar geç olduğununda bir belgesidir.

Kimse kendi kendini içinde mükemmel hissetmesin. Asla yarın içindekilerin gerçekleşeceğine inanmasın. İlk önce kendi içini keşfetsin. Çünkü kendinin ne olduğunu bilmeyen öyle insanlar vardır ki bir bok böceği (bok böceği havadaki azot döngüsünde çok önemli rol oynar ve bir çok canlının yaşamını devam ettirmesine yardımcı olur) kadar ne yaşadığının farkında bile olamazlar. Kimse için kendini hayata adapte etmesin. En önemlisi her zaman kendisi olsun. Anı anında yaşasın ve asla isteklerini ileriki bir tarihe atmasın.Adımlar sağlam ve kendinden emin olsun. Kararlar sonuna kadar güçlü olsun ki başarı eninde sonunda onu bulsun. Çünkü o tarih asla hiçbir zaman gelmeyebilir.
Kendisinin mükemmel biri olduğunu ve yarının herşeyi kanıtlayacağını zanneden palyaçolar
SİZ HER ZAMAN YARININ OLACAÐINI MI SANIYORSUNUZ.......

HİÇ KİMSE KİRALIK BİR HAYATI YAŞAMAK İSTEMEZ. AMA HİÇ BİR ZAMANDA KENDİ HAYATINI TAM OLARAK YAŞAYAMAZ. KENDİ KARARLARINI HİÇBİR ZAMAN TEK KENDİ VEREMEZ. ÇÜNKÜ İNSANDA ÇEVRESİNE ADAPTASYAN SAÐLAYAN BİR CANLIDIR.

Yarın yok 'un üzerine

FERHAT

YARIN YOK : 154
YAPAMADIM : 101
TÜRK RUHU :94
KAÇAK : 66
SON KEZ : 79 KEZ İNDİRİLMİŞTİR.

İLGİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR...

SİTE YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR.EN KISA ZAMANDA YEPYENİ BİR SİTE İLE BERABER OLACAÐIZ. SİTE HALA AÇIKTIR.

www.hypnoz.tr.gs
 
Geri
Üst