Nokiasupersound Müzik Yarışması

sdymz demiş ki:
Korkuluk - varken, the ops - sert, ve bedbin'i tavsiye ederim. Bu gruplar güzel işler yapacak.

korkuluk grubunu bende cok sevddim gercekten..the ops da gayet iyi...
kendi şarkımızıda seviyorum :)

bunların dışında kafabindunya,zıkkım,nükleer başlıklı kız ve biraz tarzı alakasız olacak ama ikaz ı destekliyorum..
 
yeni bi sene yeni bi helecan tabi...

bu sene sistem sensin yanina bi kac saglam ( bilhassa medya ) sponsor almis olsa da , "e tabi bu is deneyim isi , bu ikinci deneme kesin daha iyi olcak" gibin bi anlayis ortama hakim olsa da , bu sene hazirlanmak icin cook daha uzun bi zaman da olsa ; eger bu isi yapan yine sistem sensin ekibiyse, bu sene de boktan bi organizasyona hazir olun derim ben.

bi kere iclerinde muzik adina ne teknik ne de organizasyon baglaminda hicbir fikri olmayan insanlardan kurulu bu ekip sadece muzigini duyurmak icin yirtinip duran bi dunya genc ve yetenekli insani organizasyonun her evresinde maddi manevi sikintiya sokmayi ( benim sahsi fikrim ) bu sene de basariyla yerine getirecektir diye dusunuyorum.

herkese basarilar...

ama asil hikaye hep "eglence" olmalidir... eglenmeden, keyif almadan bu yapilanin hic bir anlami yok bence. maalesef ki sistem sensin bu konuda gecen sene cuvallamistir. insallah yasananlardan ders alinmistir ve bu sene bi cok sikinti yasanmaz.

kolayliklar.
 
arkadaşlar hemen hemen tüm şarkıları dinledim çok fazla rap şarkı var.Ama bu senede sert müzik yapanlar kazanacak . . .bence gruplar içinde farklı tarzıyla dikkat çeken 2 grup var. . .1-DREAMER , 2-İÇDİRENÇ bu gruplar kapışır BENCE. . .
 
selam arkadaşlar ben Meyan grubunun vokali Ali.Şimdiye kadar verdiğiniz destek için hepinize çok teşekkür ederiz grup olarak bazı nedenlerden dolayı parçamızı nokia supersound yarışmasından çekmek zorunda kaldık.Fakat üzülmeye hiç gerek yok albümümüz çok kısa bir zaman sonra Pasaj müzik etiketi ile çıkıyor.Grubumuz hakkında daha çok bilgi ve albümümüzden 3 parçayı indirmek için www.meyan.org ve www.meyanfan.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.hepinize çok teşekkür ederiz yarışmaya dewam eden asil müzik gruplarına da başarılar dileriz...
ALTERNATİF LINK
Yakında pasaj müzik etiketiyle albümünü çıkartacak olan grubun 2 parçasını aşağıdaki linklerden indirebilir,grup hakkında daha çok bilgi için grubun web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
UTANDIRDIN
http://www.hemenpaylas.com/download/1295620/meyan-utandirdin.mp3.html
GÖZÜN MÜ KALDI
http://www.hemenpaylas.com/download/1295638/meyan_gozun_mu_kaldi.mp3.html

www.meyan.org
 
bence dreamer ii gruplar arasında ben çok begendimm.besteleri çok ii ama kayıt biraz problemli sanırım ama oda imkan meselesi bi yerde:)başarılar arkadaşlar yolunuz açık ola
 
DREAMER...DREAMER...DREAMER...DREAMER...DREAMER...DREAMER...DREAMER...
şarkı,bascı,gitarist,vokal süper hele hele davulcu muhteşem.NSS için iddaalı bi grup.beni oyum DREAMER'a.Sizinde mutlaka dinlemenizi öneririm.İyi olan kazansın diyelim.Başarılar DREAMER...
 
erd demiş ki:
turkegilmez demiş ki:
Ben ve kız arkadaşımca sanırız Nükleer Başlıklı Kız kazanacak yarışmayı...:)


Diğer grupları da tam olarak dinleyemedim ama dinlediklerim arasında Hünkar Bile Beğendi de çok harikaydı :D


Bence bu iki grupta ilk 10u hakediyor:))

Herkese başarılar

Ben de aynı fikirdeyim bence de Nükleer Başlıklı Kız kazanacak :twisted:



Bencede ;) paranoya da iidir;
 
Geri
Üst