Nokiasupersound Müzik Yarışması

nokia room sayfasıyla ilgili bi konuya açıklık getirmeyi kendime bir borç bilirim =) öncelikle o nokia room sayfasındaki olayı ilk önce DREAMER grubu yapmıştır arkadaşlar...ki bizimde aklımızda olan bişey di bu ama onlar bizden önce katıldılar dolayısıyla daha önce yapmış oldular .. helal olsun tabi o ayrı konu=) zaten baktılar ki çocuklar herkes aynı numarayı yapıyo sonradan kendi nokia room sayfalarını değiştirdiler :).. onlardan sonra biz yapmıştık zaten,gerçi bizim fotoğraflarımız yok basçımız berkayın önceden bizim için yaratmış olduğu çizgi karakterler falan var..neyse yani Faruk yarışmaya ilk katıldığında nokia room sayfası öyle değildi..fotoğraflar falan vardı...daha sonradan yaptı yani.. tabi bu durumda birine özenmiş oluyo mu bilmiorum da beni de ilgilenirmiyo zaten=)...ben bi yarışmacı olarak en başından beri herkesi yakından takip etmeye çalıştığım için biliyorum. ki özellikle de ilk katılanlara da daha bi konsantre olarak bakıyodum o zamanlar.. yani dolayısıyla Suelen grubu Faruğa özenmiş olmuyo...tabi kendileri kendi açıklamarını yaparlar belki bilemiyorum..ama ben bildiğim bi gerçeği bu durumda paylaşmak istedim :) ..
herkese sevgiler & saygılar ...
 
işte benim ilk 10um.

1 faruk - fiyasko (mayhem)
2 zıkkım - gitme
3 pin - yokum
4 kafabindünya - binlerce özür
5 ahad - aynı sen
6 dem - arındır beni
7 mod - dönmedi
8 kod - yan sen de
9 suelen - hayaller içinde
0 nükleer başlıklı kız - zor
 
Girgonewild özellikle bizi hedef seçmen kırdı bizi

Güzel sesli ve şu anda güzel kalpli olduğunu da anladığım billur'un açıkladığı gibi biz bu bir resmi nokia-room sayfasının tamamına uygulama işini birçok kişide gördükten sonra yapmaya karar verdik. İlk kim yaptı bilmiyorum ama ben bunu ilk Retroband'de gördüm. Tamam kesinlikle orijinal bir fikir değil bizimki ama birçok yarışmacı bunu yapmışken bunu ilk yapan kişiye karşı da tek sorumlu gibi lanse edilmek istemeyiz. Bunu gerçekten ilk yapan grup da bundan rahatsız olduğunu bize bildirirse bu sayfayı tamamen değiştirmeye de hazırız.

Müziklerimiz hakkında yorumuna gelince, sesimi harun tekin'e benzetenler oldu, bilmiyorum ben pek benzetmesem de sonuçta çıkartıp değiştirebileceğim birşey değil. İstemli yaptığım birşey değil.

Radiohead,Muse da hayran olduğumuz sanatçılar. Tarzlarından etkilendiğimiz doğrudur. Sonuçta Alternatif müzik yapıyoruz. JJ72'nin tarzı Muse'a benziyo diye JJ72 ne kadar suçlanabilir ki?. Ayrıca Time is Running out benzetmesini kabul etmem mümkün değil bu şarkıyı yazarken aklımızda olan en önemli şey nakaratların kuvvetli olması gerektiğiydi. Zira böyle yaptık. Time is running out'un nakarat atmosferi ve Hayaller içinde'nin atmosferi çok farklı, melodisi de benzemiyor kanımca sadece ikisi de güçlü nakarata sahip.
Yine de dediğin gibi birşey varsa sanırım jürinin gözünden kaçmayacaktır.

Bu eleştirileri iyi niyetle yaptığını düşünüyorum zira ilk 10'una bizi de katmışsın. Kafana takılanları açıklayabildiysem ne mutlu bana.
 
AliSeyhun demiş ki:
Girgonewild özellikle bizi hedef seçmen kırdı bizi

evet haklısınız, düşünmeden konuşmuşum. sadece nakaratın sonundaki kafasesi için aralık benzeşmesi diyeyim kapansın o konu. foto olayı için de sonradan benzese ne olur benzemese ne olur diye düşündüm açıkçası :)

evet tabii ki ilk 10dasınız. sıralamasınıda tam yapmadım. :) başarılar diliyorum tüm yarışmacılara ve benim ilk 10uma.

sırf davul ve vokal olan bi şarkı vardı onu bulamadım, o da favorilerim arasındaydı...
 
boiL maRiod

herkese merhaba.
arkadaşlar bizde "boiL maRiod" olarak nokiasupersound a katıldık
ilk bestemiz 'gözyaşları" yla..
herkese başarılar. demolarımızı, ve gozyaslarını
sitemizden indirebilirsiniz. keyifle...


p.s: ilgilenenlere banu alkan kaaavırımısda sitede mevcutt :LOL: :LOL:
 
GirlGoneWild ' a ....


hiçkimsenin bu forumlarda hiçbir grubu kötülemeye hakkı yok sarkısını beğenmemiş olabilirisin ama kalkıp baskalarını yerip baskalarını kötüleyemezsin
belliki faruk k. kılıklı adamın en büyük yalakasısın içindemi gezdirdi senin ki bu kadar o adamı övüyorsun. bir dinleyici olarak suelen'e yaptığın eleştirilerin bence cok haksız su listedeki 500e yakın grupdan zaten bi onlar var bide nüükler baslıklı kız var bu işi en iyi yapan bence en favori gruplar onlar sözünü düzeltmen özür dilemen yetersiz kaldı malesef iş işten gecti artık bide heryerde su faruk denen adamın reklamınıda yapma yapacaksanda baskalarını kötüleyerek yapma onu da dinledik suelen'e yaptığın sacma sapan yorumları bence ona yapmalısın derim bir kez daha düşün hersey ortada bosuna konusuyon
nese SUELEN'e ve NÜÜKLER' E saygılar arkanızdayız herzaman.....
 
Öncelikle şunu sölim ben bu siteye sadece "suelen" için üye oldum nokia sayfasında dinledimde gerçekten bu grubun çok farklı oldunu gördüm we şimdi bazı yorumları okudum hatta o arkadaşların dediği kişileride dinledim ama malasef hiç hoşuma gitmedi şimdi sizi saygıya davet ediyorum çünkü gerçekten "suelen" çok başarılı we farklı saygı duyun...
 
arkadaşlar ilk önce yarışmaya katılma cesaretini gösteren herkese başarılar
:)BUDA BENİM İLK 10UM
buyrun bakın
1-KILÇIK
2-PARANOYA
3-KASSTRİO
4-A.B.E.S
5-KOR
6-NÜKLEER BAŞLIKLI KIZ
7-DREAMER
8-ZIKKIM
9-KOD
10-GARGARA
 
GirlGoneWild ' denen, dönem dönem bagzı arkadasları kurban seçer ve eleştiri babında saldırır..
Onların emeklerini ve hangi şartlarda müzik yaptığını düşünmez ve faruk un reklamını yapmak için hiçe sayar..

Öncelikle faruk şarkısına çok güvenseydi, nss den çekip yerine baska sarkı koymazdı .. Sen hala yalakalık yapıyorsun burda ..
 
Arkadaşlar büyütülecek bi durum yok. GirlGoneWild'ın fikirlerini söylemek, eleştiri yapmak en büyük hakkıdır. Ben de sanırım düşüncelerini açıkladım. Bir sorun söz konusu değil kendisinin de yazdığı gibi. Desteğiniz için çok teşekkürler ama hepimiz yaptıklarımızı ortaya koyuyoruz,eleştiriye her zaman açığız.
 
Longliverocknroll demiş ki:
GirlGoneWild ' denen, dönem dönem bagzı arkadasları kurban seçer ve eleştiri babında saldırır..
Onların emeklerini ve hangi şartlarda müzik yaptığını düşünmez ve faruk un reklamını yapmak için hiçe sayar..

Öncelikle faruk şarkısına çok güvenseydi, nss den çekip yerine baska sarkı koymazdı .. Sen hala yalakalık yapıyorsun burda ..

heh, parça radyolarda çalmaya başlayınca çekti. burada parçayı nete koysak kullarlar flan derken o parça çalınmaya başladı diye değişti. güvenmekmiş. herkes aynı şartlarda müzik yapıyor. benim beğendiğimi nasıl beğenmiyorsan ben de senin beğendiğini beğenmiyorum.

mattbellamy demiş ki:
GirlGoneWild ' a ....
hiçkimsenin bu forumlarda hiçbir grubu kötülemeye hakkı yok sarkısını beğenmemiş olabilirisin ama kalkıp baskalarını yerip baskalarını kötüleyemezsin
belliki faruk k. kılıklı adamın en büyük yalakasısın içindemi gezdirdi senin ki bu kadar o adamı övüyorsun.

kimsenin bi grubu kötülemeye hakkı yok diye girip ardından bunu yazabilen aklını faruk k. öpsün senin.

üstelik ben söylediğimi geri aldıktan sonra, konuşmanız daha da ilginç.
 
AliSeyhun demiş ki:
Arkadaşlar büyütülecek bi durum yok. GirlGoneWild'ın fikirlerini söylemek, eleştiri yapmak en büyük hakkıdır. Ben dGirlGoneWild ' a .... e sanırım düşüncelerini açıkladım. Bir sorun söz konusu değil kendisinin de yazdığı gibi. Desteğiniz için çok teşekkürler ama hepimiz yaptıklarımızı ortaya koyuyoruz,eleştiriye her zaman açığız.

Hala cittiyemi alıyorsunuz şunu :) GirlGoneWild eleştiri yapmak için degil reklam yapmak için burada ama malesef onuda becerenmiyor çünkü sergilediği tavırlar, herkezin faruktan nefret etmesini sağlıyor...
 
imaginary bence süper bir liste seçmiş benimkine çok yakın
süper gruplar belirlemişsin tebrikler buda benim ilk onum :LOL:
1-A.B.E.S
2-NÜKLEER BAŞLIKLI KIZ
3-PARANOYA
4-KASSTRIO
5-DREAMER
6-KORKULUK
7-KILÇIK
8-LIFELOCK
9-KOR
10-HÜNKAR BİLE BEÐENDİ

bence 1. abes olur sebebi nu metal olması we hakkaten güzel bir parça yapmış olmalarıdır nükleer başlıklı kızın kaydı süper we billurun sesi hakkaten çok iyi 2.olurlar 3.de paranoya olabilir solistin sesi gerçekten farklı we bence bir tarzları war bide siwasta zor olsagerek bu iş bu yüzden bu grubu seçiyorum :)

bu benim listem yarışmaya katılan bütün rock gruplarına başarılar :)
 
zodiac hersey boyle basladı sound ve sarkı cok iii... nukleer baslıklı kız vokal cok ii... ruh ruleti sarkı guzel ama solist ne diyo anlamadım sozlerde...bu sene ii gruplar var ama

Zodiac
NBK
Cin seddi
Dem
Ruh ruleti gozume carpanlar...
 
Bir şey dikkatimi çekiti de ! Son zamanlarda Turkrock'un bu sayfasına hep yeni kaytlı üyeler mesaj atmakta.Rastlantıdır herhalde :) Yoksa başka bi şey mi bu ?! .Benim de hoşuma giden bazı parçalar oldu tabi


Tabiki öncelikle İnsan :p , A.C.I.D. ve bizim bir altımızda yer almasından dolayı sık sık dinlediğim Blöf . Herkeze başarılar
 
Geri
Üst