Cem Köksal

umarım bir daha yaşanmaz.

Nedir bu ya rtn ekibinin sözleri. insan her şeyi yazar da şu tuvalet konusunu yazmaz. büyük yanlış bence. işin açıkcası rtn gerçektende çok iyi bir festival bize ilkleri yaşattı ama cem köksal a yapılan bu haksızlık hiç te hoş bi şey değil. Olayı okuyunca iki tarafında kendini savunacakları haklı tarafları var ama bu ulkede cem bence cok iyi bir sanatçı. Bence Cem bu karalamaları hak etmiyor. umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz.
 
bence gerçekten de çok harika bi müzisyen
kim ne derse desin bence bi üstad
beğenmeyebilir insanlar ama yapılanlara kayıtsız kalmamak gerek bence bir daha yabancı grupların bi taraflarına kaldıracak festivaller olmasın........
 
Manowari küçükken severdim,İron maiden'ıda,Cem Köksalı ise 2 kere canlı seyrettim,Müziğine para veripte dinlemem ama yolu açık olsun,haksızlığa uğramış,,nedir kardeşim bu bizim Türk müzisyenlerinin çektiği.Manowar'dan iyiyim demişsede helal olsun,ama ben kendisinden bir Türk ezgisini yorumlamasını, Türk ezgilerini rock müziğine harmanlamasını tavsiye ederim,,yoksa 50 sene sonrada başka genç müzisyenler ecnebi rokçuların arkasında değersiz kalmaya devam edecekler....Kaybolup gitmiş bir toplumuz.ne acı bizim ülkemizde İngiliz faşist bir bir grup konser veriyor ve bizim gitaristimizin yaşadıklarına bakın...
 
bu tür şeylerde milliyetçi düşünmeseniz çok iyi olur arkadaşlar.bu tavrınızla türklükle alakasız müzik yapan kimi insanları korur vaziyettesiniz.
büyük grupların kaprislerini hepimiz biliyoruz.ki duyduğum kadarıylada manowar sahnede seyirciye hoş anlar yaşatmış.e şimdi sende gidip ''manowar'san manowar'lığını bil,inmiyoz lan sahneden''gibi triplere girersen olmaz.
ha cem köksalın açıklamalarını samimi buldum.zaten pazar keyfi gibi programlarda samimiyetine bizzat şahit oluyordum lakin okuyarak daha keyifli oldu.ha bu kadar yazmış çizmiş ama,o prodüktörde çıkıp ''laaaan ekşi sözlükten aldığın o yazıları ben yazmadım'' dediği anda işin rengi değişir.hani boş bir çerçeveye yazmış olur onca şeyi.
pazar keyfi konusuna gelirsek çok komikti lan.bu şey falan diyo''evlenmeyi düşünüyoz ... bıdı bıdı''kız arkadaşı şey diyo bunun''benin sevgilim müzisyen,bıdı bıdı'' valla cem köksaldan gereksiz yere nefret ettiğimi düşünürken bunları izledim.şu an gönlüm ferah...bu wacken nickli arkadaşta cem köksal'ın ta kendisidir.onuda diyim dedim.arada bi coşuyo bu nickle komik oluyo.artis
 
set me free bence bir gitar virtuozunun ilk albumu için oldukca iyi bi calısma..manowar hakkındaki acıklamalarınında zaten yarısından cogu yanlıs anlasıldı ama ben bazı noktalarda haklı oldugunu dusunuyorum..
 
Geri
Üst