Cem Köksal

geçen haftasonu param yoktu alamadım dvd'yi, bu haftasonu da hiç bir yerde kalmamış, inanamadım :? bu durumda yeni baskı yaparlar herhalde :roll: umarım :?
 
Program biraz gergindi.Yani, gerginlikten kastım, korsandı, bedava paylaşımdı derken, uzadı da uzadı.Pek fazla performans sergilemedi.Ve bende pek beğenmedim dün geceki şarkılarını.Bayan vokal almış.Murat ve Lynn' den sonra ona alışmak zor geliyor.
 
bende ızledım zor tehammul ettım programa ozellıklede cem koksalın korsana olan sıtemıne sınır oldum.yok gece gunduz calısıp bı seyler yapıyomus.gorduk neler yaptıgını dun aksam vasat basıt seyler ıste.mp3 unu bıle ınıdrmeye gerek yok.
bide cem koksal dıe album kapagı yaptırmıs
o zaman yanındakılerı nıye programa getırmıs
cok bencıl bırı.
 
korsan konusunda cem çok haklı.Turner ı bedava izlerken iyiydi.Adam uğraşıyor emek veriyor.Bu işler o kadar kolay değil.madem çok basit çık sende yap cemallica.
dünkü performansa gelince,bayan vokal konusunda her zaman çekincem vardır çünkü canlı performans konusunda bayan vokal zayıf kalıyor,dünkü performansta şarkı sözlerinden hiç birşey anlamadım desem yalan olmaz...çünkü ses çıkmıyo ne yazıkki.Valla ne diyim bende pek beklediğim gibi olmadı,diğer şarkıları dinlemediğim için albümün bütünü hakkında yorum yapmam saçma olur...artık ilerki günlerde nasıl bir albüm olduğunu göreceğiz...
 
ben dünkü programı seyretmedim. radyoda dinlemiştim(albüm kaydını yani). bence pek umutlanmayın, albüm de pek iç açıcı değil. biraz zorlama olmuş sanki. ben bomba bişey beklerken, hayal kırıklığına uğradım.

inşallah bir sonraki albümünde toparlar.
 
Geri
Üst