adil olm bak kararsızım hangisine gelicem die andaç mı biziz mi 😉
tebrikler şarkı iyi olmuş.... 8)
başarılar....
tebrikler şarkı iyi olmuş.... 8)
başarılar....
ozgun1907 demiş ki:Ahahah Özgün Kömürlü mü 😀 😀
Valla nası olcak bilmiyorum ama güzel olcak inşallah repertuarı aklımda tutmam ve farklı enstrmanlarla konser vericek olmam biraz zor ama olsun.
Sevda hanım sizi de bekleriz konserimize 😛
canacanka-t demiş ki:ulan iyi mi herkes dinlemiş hayalet sevgilimi bi ben dinleyemedim özgün olum olmuyor indiremiyorum nası olcak len.. 🙂
DEATH_KNIGHT demiş ki:demoları başka bir forumdaki arkadaşlarım aracılığyla indirdim... çilekeşin kendimden geriye cover'ı fena değil, hayalet sevgilim biraz daha gerçekçi olmuş...D:
biz en iyisi msnden halledelim gene olmadı free den de bişe bulamadım :?ozgur196 demiş ki:canacanka-t demiş ki:ulan iyi mi herkes dinlemiş hayalet sevgilimi bi ben dinleyemedim özgün olum olmuyor indiremiyorum nası olcak len.. 🙂
Açılan Sayfada Alttan Free yi seçersen yeni açılan sayfada altta geri sayım göreceksin. O bitince link çıkacak. Eğer yine olmazsa msn den konuşalım ayrıntılı anlatıyım 🙂
DEATH_KNIGHT demiş ki:demoları başka bir forumdaki arkadaşlarım aracılığyla indirdim... çilekeşin kendimden geriye cover'ı fena değil, hayalet sevgilim biraz daha gerçekçi olmuş...D:
Kendimden Geriye'yi yayınlamamıştık ama sanıyorum birisinden aldın. Neyse Yorumların için Teşekkürler..
canacanka-t demiş ki:beyler çok güzel bir parça olmuş gerçekten çok beğendim ece mi söledi bu parçayı??
hepinizin ellerine sağlık çok güzel...
ozgur196 demiş ki:Kendimden Geriye'yi yayınlamamıştık ama sanıyorum birisinden aldın. Neyse Yorumların için Teşekkürler...
HuH-HuN demiş ki:sanırım konser çalışmaları olduğu için yeni şarkı koyamadınız buraya?
eylül de eylül diyodunuz da bi aralar...gerçi bitmedi eylül,ortasındayız...ben beklemedeyim... 🙂
kolay gelsin...
canacanka-t demiş ki:24 ünde geliyoruz yine izlemeye beyler hayalet sevgilimi çalcak mısınız??