UuYuRR demiş ki:girisede zam gelmis o kadar parayı versinler bana sarap gazoz ıcerım ustunede bı bıra alırım yuh be... ya bu arada bizize tunalı ılk ogretım sponsor olmadımı hala
UuYuRR demiş ki:ehueheh harbı ozgur haklı ha... sorry ozgurcum basıma orda olaylar geldı ya ondan bu heralde. neyse kocaman basarılar ve cumartesi gorusup kaynasmalar dılegıyle... sevgi dolu pıtırcıklar olarak kalın hoscakalın
tround_ demiş ki:vuuaaav çok ii afiş hadi iyisiniz 8O başarılar 😆
elwin demiş ki:ya sanıyorum linkte bi sorun war.elektronik versiyonu indiremedim 🙁
RunRabbitRun demiş ki:Arkadaşlar merhaba!
Eski Hipodrom- Akm'de ki konser için 18:00- 19:00 sizin fakat her an 19:00-20:00 olabilirsiniz. en azından garanti. İlk başvuru sizden geldiği için torpilli oldunuz valla 🙂
Grup sıralamaları grupların uygun olduğu saate göre yapılıyor.
Başarılar...
Sizleri zaten merak ediyordum. eğleniceğiz umarım.
Amfiler geliyor arkadaşlar.
ForumdanAtildim demiş ki:Ben tek bişey dicem kesinlikle isim duyurmak için yapılabilecek tüm hin oyunları dinleyici kitlenizi küstürmeden yapabiliyorsunuz..Bence bu süper bişi...Açıkcası ekşi sözlük'ten taaa bu foruma bu başlığa geldim ne diyeyim ki helal olsun
İrem Yağcı'yla diyalogunuz nedir acaba?
Saygılar efem 🙂
ForumdanAtildim demiş ki:Ben tek bişey dicem kesinlikle isim duyurmak için yapılabilecek tüm hin oyunları dinleyici kitlenizi küstürmeden yapabiliyorsunuz..Bence bu süper bişi...Açıkcası ekşi sözlük'ten taaa bu foruma bu başlığa geldim ne diyeyim ki helal olsun
İrem Yağcı'yla diyalogunuz nedir acaba?
Saygılar efem 🙂
hasanayvenli demiş ki:kendimden geriyeyi dinledim görkemin vokaline göre sonra sönük olmuş biraz
ama diğer şarkılar güzel baya
başarılar