Çayyolu festivali için neden bu kadar fedakarlık yaptığımızı,onca insanla kavga ettiğimizi,herşeyimizi bırakıp festivale koştuğumuzu,ekipman bulmak için insanlara yalvardığımızı,anlamıyorum!!!İnanılmaz iyi bir organizasyon olduğu için mi, organizasyonu düzenleyen herkesin;oraya sadece babasının hayrına gelen müzisyenlere gösterdiği saygıdan dolayı mı??yoksa inanılmaz seyirci kitlesi mi??
İnanılmaz seyirci olmasa da bizim için yeterli olan sevenlerimize dinleyenlerimize,kısacası bizim için gelenlere,dostlarımıza teşekkür ediyorum(orda bulunan 5-6 jakın ya da tum girişlerin bozuk olmasına rağmen dinledikleri 3 şarkı için!!)ve hepsinden özür diliyorum.
Biz oraya köle olarak gelmedik konser vermek zorunda da değildik.Öküzün birinin muamelesi yüzünden sahneden inipte gidicektik, Ezgi'nin hatrına kaldık.Laftan anlamayan insanların ortasında kaldık.Suçlu biz olduk.
Tüm zorluklara rağmen biz yarın akşam İstanbul'a yola çıkıcaz.Sonraki günde İstanbul'da,İremle konserimiz olucak.Hepinizi bekliyoruz...DİLERİZ HİÇ BİR AKSİLİK OLMAZZ!!!
NOT:Küfür için özür dilerim ancak inanın "öküz" bazı insanlar için küfür değildir!!