Selam arkadaşlar!!51PromiL'den ayakta kalmayı başaran son kişi olarak foruma trenden indiğim anda yazı yazıyorum.Öncelikle bizle beraber çaldığı için Derun'a(mars) çok teşekkürler.Selmancım ne kadar rezillik çeksekte yollarda kalsakta yağmur altında ıslansakta 🙂 bizle beraber olmak istemen yeter biz zaten bunu biliyoruz.Bascımızın da gelmemesiyle apayrı bir repertuar oluşturmak zorunda kaldık.En çok moralimizi bozanda o kadar çalışmalarımızın ardından klasik bar parçalarını çalmak zorunda kaldığımızdı.Bizim için sahne bakımından ne kadar zor bir konser olsa da İrem'in çıkması,aynı telefon kaydındaki sesin kulağımda yankılanması ve bronxun alkışları bize yetti.Sonuç olarak herşeye rağman İstanbul güzeldi 😀 Daha çok ayrıntı var bunların hepsini buraya yazmayalım(msn) 😀
İrem'e sonsuz teşekkür ediyorum..Ece de o hasta haliyle İstanbul'a gelmeyi başardığı,konsere çıktığı için ayrıca teşekkür ediyorum.Ve tabi bizle beraber olan MArs grubu orda yanımızda olan DeM grubuna organizatöründen barmenine kadar herkese cok teşekkürler.Unutmadan bizi gelip gardan alan zeynep'e de çook teşekkür ediyorum.
Yakın zamanda Ankara konserlerimiz kesinleşicek.İstanbul'da da yeniden konser verme ihtimalimiz var.Başka projeleri de kesinleştikce burdan bildiricem.
Ekin Çağlar ve İrem le beraber sohpet etmek çok güzeldi.Ekin Çağlar'a da geldiği dinlediği için çok teşekkür ediyorum.
İrem bize yollayınca resimleri ve videoları bizde isteyenler için sitemize ve buraya koyarız..
Şimdi gidip uyumak istiyorumm(bayılmadan önce) 🙂
İrem'e sonsuz teşekkür ediyorum..Ece de o hasta haliyle İstanbul'a gelmeyi başardığı,konsere çıktığı için ayrıca teşekkür ediyorum.Ve tabi bizle beraber olan MArs grubu orda yanımızda olan DeM grubuna organizatöründen barmenine kadar herkese cok teşekkürler.Unutmadan bizi gelip gardan alan zeynep'e de çook teşekkür ediyorum.
Yakın zamanda Ankara konserlerimiz kesinleşicek.İstanbul'da da yeniden konser verme ihtimalimiz var.Başka projeleri de kesinleştikce burdan bildiricem.
Ekin Çağlar ve İrem le beraber sohpet etmek çok güzeldi.Ekin Çağlar'a da geldiği dinlediği için çok teşekkür ediyorum.
İrem bize yollayınca resimleri ve videoları bizde isteyenler için sitemize ve buraya koyarız..
Şimdi gidip uyumak istiyorumm(bayılmadan önce) 🙂